Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Újhegyen modern csarnok parkolóval, udvarral, és akár irodákkal is kiadóBérleti díjak: Csak csarnok, udvarral, és hátsó irodával: 1,3 MFt + ÁFA/hó+ rezsi + 2 hó kaució.Teljes épület: Csarnok, udvar, parkoló, irodák, férfi női mosdók (szintenként), zuhanyzók, konyha, öltöző: 1,45 MFt + ÁFA/hó + 2 hó kaució.Szolgáltatások, melyek megvehetők, vagy bérelhetők (jelenlegi bérlő ruházott be rá, neki kell fizetni:Kamerarendszer, beléptető rendszer, kábel és dugalj hálózat (csarnok), lépcsőházi nyílászárók a csarnok felé, teherbejáró szalagfüggöny: Összérték: 1.960.220 Ft+ ÁFA (vagy 36 havi bérlet: 82 EFt + ÁFA/hóBeépítésre kerültek: nyílászárók, gipszkarton elválasztás (fürdőnél), iroda elválasztó szekrényfal ajtóbeépítéssel, konyhabútor elszívóval, vill. tűzhellyel, mosogatóval, valamint róló függönyök.Összérték: 1.268.800 Ft+ ÁFA (vagy 36 havi bérlet: 53 EFt + ÁFA/hóPécsett Újhegyen közvetlen az elkerülő út mellett kiadó egy pár éve épült, modern csarnok, udvarral, parkolóval irodákkal, hosszabb távra min. 3 évre, Azonnal kivehető.Alapterületek, méretek: csarnok: 1620 m2 (54x30m), Magasság: oldalt 6m, gerincnél: 11 m. 2 db villamos szekcionált kapuk: 3,65mx4m.Udvar: (oldalsó, hátsó össz: kb 2000 m2. Az irodarendszerről és kiszolgáló helyiségekről e-mailben küldök részletes leírást.Szolgáltatások: Csarnok: riasztó, kamerarendszer, beléptető rendszer, WIFI az egész épületben, műanyag nyílászárók, felülvilágító ablak, oldal és kényszerszellőzők (2x55W), belső tüzivíz hálózat, 3 tüzivíz csatlakozóval, szintbeli küszöb nélküli bejárat, 220v és ipari áram (3x160 Kw), mosdó kialakítható. Fűtés: fekete sugárzóval, irodákban cirkós gázkazánra kötött radiátorrendszerrel.Parkolási, rakodási lehetőségek: a parkolóban 8-10 autó, az udvarban 2 kamion is elfér. A csarnokba be lehet hajtani autóval, teherautóval, és kamionnal is, a parkoló és a hátsó udvar felől lehetséges. A parkoló felőli kapura bejárati ajtó is tehető.

Újhegyen modern csarnok parkolóval, udvarral, és akár irodákkal is kiadóBérleti díjak: Csak csarnok, udvarral, és hátsó irodával: 1,3 MFt + ÁFA/hó+ rezsi + 2 hó kaució.Teljes épület: Csarnok, udvar, parkoló, irodák, férfi női mosdók (szintenként), zuhanyzók, konyha, öltöző: 1,45 MFt + ÁFA/hó + 2 hó kaució.Szolgáltatások, melyek megvehetők, vagy bérelhetők (jelenlegi bérlő ruházott be rá, neki kell fizetni, a 36 hónap lejártakor nagy kedvezménnyel lehet megvenni.Kamerarendszer, beléptető rendszer, kábel és dugalj hálózat (csarnok), lépcsőházi nyílászárók a csarnok felé, teherbejáró szalagfüggöny: Összérték: 1.960.220 Ft+ ÁFA (vagy 36 havi bérlet: 82 EFt + ÁFA/hóBeépítésre kerültek: nyílászárók, gipszkarton elválasztás (fürdőnél), iroda elválasztó szekrényfal ajtóbeépítéssel, konyhabútor elszívóval, vill. tűzhellyel, mosogatóval, valamint róló függönyök.Összérték: 1.268.800 Ft+ ÁFA (vagy 36 havi bérlet: 53 EFt + ÁFA/hóPécsett Újhegyen közvetlen az elkerülő út mellett kiadó egy pár éve épült, modern csarnok, udvarral, parkolóval irodákkal, hosszabb távra min. 3 évre, Azonnal kivehető.Alapterületek, méretek: csarnok: 1620 m2 (54x30m), Magasság: oldalt 6m, gerincnél: 11 m. 2 db villamos szekcionált kapuk: 3,65mx4m.Udvar: (oldalsó, hátsó össz: kb 2000 m2. Az irodarendszerről és kiszolgáló helyiségekről e-mailben küldök részletes leírást.Szolgáltatások: Csarnok: riasztó, kamerarendszer, beléptető rendszer, WIFI az egész épületben, műanyag nyílászárók, felülvilágító ablak, oldal és kényszerszellőzők (2x55W), belső tüzivíz hálózat, 3 tüzivíz csatlakozóval, szintbeli küszöb nélküli bejárat, 220v és ipari áram (3x160 Kw), mosdó kialakítható. Fűtés: fekete sugárzóval, irodákban cirkós gázkazánra kötött radiátorrendszerrel.Parkolási, rakodási lehetőségek: a parkolóban 8-10 autó, az udvarban 2 kamion is elfér. A csarnokba be lehet hajtani autóval, teherautóval, és kamionnal is, a parkoló és a hátsó udvar felől lehetséges. A parkoló felőli kapura bejárati ajtó is tehető.

Belváros peremi irodaházban felújított, klímás, 2 részes iroda kiadó.Bérleti díj: 2400 Ft (rezsivel)+ÁFA/m2/hó+ 2 hó kaució. Osztható (2 x 1 hó). Azaz nettó 91.200 Ft rezsivel/hó+ 2 hó kaució.Pécsett Belváros peremén a Diófa utcában ipari környezetben kiadó, egy felújított, bútorozatlan, 2 részből álló (38 m2) klímás iroda, hosszabb távra min. 6 hónapra,. Az iroda egy korszerű irodaház 1. emeletén található. Azonnal kivehető.2 helyiségből áll, egy délre néző nagyobból, ami a folyosóról nyílik, és egy Északra néző kisebből (pl. tárgyalónak). Jellemzők: Parkettás helyiségek, műanyag nyílászárók, split klímák mindkét helyiségben, elhúzható árnyékoló, férfi és női WC-k az emeleten, kaputelefon.Fűtés: házközponti, radiátorrendszerre rákötve. Szolgáltatások: az irodaházban lévő telefonközpontban van biztosítva egy külön vonal, ami be van kötve az irodába. Rá a szolgáltatást meg lehet kötni saját névre, a Bérlő által választott szolgáltatóval, az internettel együtt. (Bérlő intézi). Kamerarendszer van kiépítve (bejárat, folyosó).Nyitva tartás, parkolás: Az udvar, és személyzeti kapu munkanapokon 6:45-17:30-ig van nyitva. 17:30-6:45.ig be van zárva, ami kártyával nyitható (kap a bérlő).Parkolási lehetőség: 2 autóval az udvaron, benne van az árban.KIZÁRÓ OK: dohányzás (épület előtt lehet), nagy ügyfélforgalom.Közelben: Tüke busz telephelye, Felüljáró (Siklósi úti), vasút, Verseny utca, raktárak, stb.Rezsi: a bérleti díj tartalmazza (víz, villany, fűtés, mosdó használat), ami nincs benne: telefon, internet.

Tüskésréti úton irodaház 1.emeleti szintje kiszolgáló helyiségekkel kiadó.Bérleti díjak:Felső szint: 1000 Euro/+ÁFA/hó+ rezsi + kaució.Alsó szint (igény esetén): 1000 Euro/+ÁFA/hó+ rezsi + kaució.Udvari raktár (igény esetén): 400 Euro/+ÁFA/hó+ rezsi + kaució.Egyben az egész (alsó, felső szint, udvari raktár): megegyezés szerintKaució mértéke: a felmondási időtől függ.Pécsett a Tüskésréti úton, egy irodaház felső (1.emeleti) szintjén kiadó egy jó állapotú, 300 m2-es egybefüggő helyiség irodának, raktárnak, üzemnek, bemutató teremnek, vagy műhelynek is.A helyiséghez tartozik még (a 300m2-en felül) több iroda, és 1 férfi-női WC is (kb. 100 m2)Két helyről közelíthető meg: lépcsőházból gyalog, vagy az áruval az árufeladó helyiségből. Innen targoncával lehet felemelni egy erre kialakított nyíláson át a földszinti részről a felvinni kívánt árut, eszközöket.Szükség esetén bérelhető még a földszinti, alsó rész is, ahol van egy szintén 300 m2-es egybefüggő rész, öltözővel, mosdóval és zuhanyzóval, de akár irodákkal is (plusz összegért).Az udvaron van egy raktárhelyiség (szükség esetén, és 224 m2-es), ami szintén kiadó. 2 bejárata van, és oldalról kamionnal is be lehet állni mellé.Közművek, szolgáltatások: a szokásos víz, csatorna, villany, gáz mellett ipari áram is van. Internet és telefon saját névre köthető. Riasztórendszer is ki van építve, illetve kamerarendszer is telepíthető. A targoncás árufeljuttatás helyett lift is beépíttethető.Rezsi: fogyasztás szerint, minden közös rendszeren van. A víz és a villany almérőkkel megoldható, a fűtés megbeszélés szerint.Mivel Porotherm téglából van felépítve az irodaház, és műanyag nyílászárók vannak beépítve, így jó a hőszigetelése, a fűtés is olcsóbban megoldható. Parkolási lehetőség: az irodaház előtt közvetlenül a parkolóban. Az udvart elektromosan nyitható kapu zárja.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!