Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szabadon szárnyaljon a fantázia! Billiárd terem? Állatkozmetika? Mosoda? És még van ötletünk! Önnek is?Szuper hely! Nagy méret! Ha tevékenységéhez a Belváros forgalmas helyét célozta meg és egy 266 nm-es helyiségre van szüksége, akkor Ön lehet a bérlője ennek az üzletnek, mely fele-fele részben utcafronti és pince részből áll. Felejtse el a meleg konyhát, mert itt másban kell gondolkodnia, kialakítására nincs lehetőség! A bérleti díj 850 ezer Ft/hó+Áfa+rezsi, mely az első havi bérleti díj és a három havi kaució megfizetése ellenében bérelhető. Szabadon szárnyaljon a fantázia! Billiárd terem? Állatkozmetika? Mosoda? És még van ötletünk! Önnek is? Akkor HAJRÁ!260 sqm STREET LEVEL and BASEMENT in the CENTRAL!ORGANIZING EVENTS? WINE HOUSE? MEDITERRANEAN RESTAURANT? PÁLINKA PARLOR? PUB? ..... CLUB? FAST FOOD? TURKISH RESTAURANT?If you are professional and you are searching for the property, which is necessary for your concern, maybe you just found it!If you are experienced in hospitality, maybe you also want a wine cellar, but you have some idea of event organizing, then here is your chance!Make your image, let's open a terrace too, make breakfast/ brunch, serve up lunch at noon, and in the evening it could be an excellent dinner place and club.Start up your imagination, put some stock in and rent it out!!!!It will be impossible to get in without a reservation if you are good and you have a fine cuisine and good organization.Nothing is impossible! Undertake it and open!!!

+36 20 620-8Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház III. emelete. Minimális bérlési terület: a teljes III. emelet. Az irodahelyiségeken kívül konyha, raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:III. emelet:163nm1. iroda: 14nm2. iroda: 14 nm 3. iroda: 16,4nm4. iroda: 17nm5. iroda: 15,8nm6. iroda: 15,5nm7. iroda: 12,4nmÉtkező: 13,6nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költségBérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9300Mutat

BÁJOS KIS KIRAKATTAL rendelkező, UTCAFRONTI üzlethelyiség kiadó a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar között, FREKVENTÁLT helyen. ****************TULAJDONOSTÓL KIADÓ**************** A bérlei díj tartalmazza az üzlet teljeskörű BIZTOSÍTÁSÁT!JELENLEG az üzlet felújítás alatt áll, a komplett galéria szint megújult külsővel várja új bérlőjét.Ettől függetlenül a helyiség kiadási ára nem változik!új prémium minőségű hideg-és meleg burkolatokfrissen vakolt, glettelt, festett falakhamarosan:vadonatúj teakonyhaprémium minőségű, design mennyezeti lámpákkapcsolóknettó hasznos alapterülete: 24 nmparaméterei:földszint: 13 nm (belmagassága: 2,5 m)üzlettér + kézmosó galéria: 11 nm (belmagassága: 2 m)iroda toalett + kézmosóTöbb, mint 20 évig ékszerboltként funkcionált ez az üzlethelyiség, ennek köszönhetően biztonságtechnikailag is jól felszerelt az ingatlan.1 db 16 ponton záródó páncélszekrény 4 db kamera (3 db beltéri és 1 db kültéri )multialarmacél, elektromos biztonsági rácsA földszinten lévő oldalfalakat eredeti mészkőtábla borítja, mely különlegesebbé, nívósabbá teszi az üzlet megjelenését. A padlót eredeti márvány burkolat fedi.Fűtése: hűtő-fűtő klímával /ÉJSZAKAI árammal/Mindkét szinten van kézmosó, a melegvizet vízmelegítő biztosítja.Alacsony üzemeltetési költségű!Közös költség 3 500 Ft/hó (amely a tartalmazza a vízdíjat is)Javaslat hasznosítási területekreékszerboltparfümériairoda mini szépségszalongyorsétteremSzámos szolgáltatói tevékenység megkezdésére alkalmas, szuper, NAPFÉNYES üzlet szemben a Vérmezővel!Közlekedés:Széll Kálmán tér: M2-es metró, villamosok, buszokDéli pályaudvar: M2-es metró, vonatokLokáció:Széll Kálmán tér peremterületén található20 méterre a Vérmező5 perc séta a BUDAI VÁRSPORT+RELAXKikapcsolódásra, mozgásra vágyok a Vérmezőn teljesen free igénybe vehetik a kültéri fitness parkot. PARKOLÁS:Ingyenesen a társasház előtt vagy a Maros utcában.Kutya, macska, további kiskedvenc hozható!Birtokbaadás előzetes egyeztetés alapján tárgyhó + 2 havi kaució ellenében szinte azonnal megoldható!MEGBÍZHATÓ, korrekt, bérlő jelentkezését várom, aki legalább 6 hónap elköteleződést tudna vállalni.Nézze meg és indítsa be vállalkozását egy remek helyen.További információ, kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

0630,7484Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán, nívós környezetben, Törökvészen, a Detrekő utcában helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú területen. Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, mivel a Széll Kálmán tér mindössze 5 perc autóútra található illetve a 149-es buszt választva szintén rövid idő alatt elérhető. A Széll Kálmán téri villamosok és autóbuszok, valamint a 2-es metró a főváros bármely pontjára hamar eljuttatják az utasokat. Közért, étterem, pizzéria, kávézók szép számmal vannak a közelben, ezért a napi étkezés megoldása meglehetősen egyszerű. Néhány utcányira a Vasas Pasaréti Sportcentrumot találjuk, ahol a munka levezetéseként többféle mozgásforma közül választhatunk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda 1997-ben épült, megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kényelmes, igényes helyen végezhessék a napi feladataikat. A nagy üvegfelületekkel rendelkező, elegáns villaépület és a zöld növényzet igazán kellemes érzetet kelt. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. A házban munkaidőben recepciós szolgálat működik.Az irodák mellett, szintenként található teakonyha, az épületben pedig egy nagy közös konferencia és oktató terem. Teremgarázsi beállóhelyek és tárolók is bérelhetők.IRODA JELLEMZŐI:A kivételes panorámájú villaépületnek jelenleg a földszintje, a II. emelete és a tetőtere bérelhető. Valamint közös helyiségként külön megállapodás alapján rövidebb időszakokra használható/bérelhető egy konferenciaterem és egy tárgyaló (összesen 117 nm). Az iroda több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakításakor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudja segíteni a tulajdonos a leendő bérlőket. A dolgozók kényelme érdekében egy maximálisan felszerelt közös konyha és nagy étkező áll rendelkezésre. Széles sávú internet elérés lehetősége biztosított.IRODA MÉRETEI:Földszint: 194,4 nmII. emelet: 200 nmTetőtér: 165 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- széles sávú internet elérés lehetősége biztosított- az egyes szintek között lift segíti a közlekedést- fan-coil fűtés-hűtés rendszerKÖLTSÉGEK:Havidíj: nettó 10 eur/nmÜzemeltetési költség: nettó 3eur/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.Raktár bérleti díj: 3,5 eur/nm8 férőhelyes mélygarázsban parkolás: 100 eur/hóPARKOLÁS:Parkolásra az utcában, a telken és az épületen belül is lehetőség van.BÉRLET FELTÉTELEI:Minimális bérlési idő: 1 évMinimum bérelhető terület 1 szintKaució: megállapodás szerintBérleti díj: 10 eur/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0670,9300Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!