Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ANDRÁSSY ÚTI VILLANEGYEDBEN REPREZENTATÍV IRODA KIADÓ!Andrássy úti villanegyedben a Szépművészeti Múzeum szomszédságában egy gyönyörű szecessziós épületben lévő emeleti irodában kiadó egy újonnan kialakított reprezentatív irodahelyiség december elsejei költözéssel. A XIX és a XX. század fordulóján épült előkelő ház méltó helyszínéül szolgál egy leendő ügyvédi vagy közjegyzői, ill. esetlegesen könyvelői vagy pénzügyi tevékenységet végző iroda tevékenységének. Az épület eleganciáját igencsak mutatja az impozáns, belső, zárt lépcsőház, amely falainak faborítása a mai napig megőrizte eredeti szépségét, különleges hangulatát, amelyet a bejárati ajtó szecessziós ablakain beáradó kellemes fények tovább fokoznak és az itt megfordulókban maradandó benyomást keltenek.A szóban forgó kiadó iroda egy nagyobb ingatlan részét képezi. A leendő Bérlő jogosult a közös helyiségek használatára,ezek: ügyfélváró, ügyfélmosdó, teakonyha, tusolós fürdőszoba WC-vel. A közös költség 20 000 Ft, amely összegbe a fűtés, a víz-és csatornadíj is benne foglaltatik. Az iroda jelenleg kialakítás alatt áll, fotók nem állnak rendelkezésre. A klimatizált helyiség 24nm-es, napfényes, ablakai csendes zöldre néznek.Határozott időre, hosszú távra, de minimum egy évre kiadó a helyiség. A bérleti szerződés megkötéséhez két havi kaució és egy havi bérleti díj megléte szükséges.Bérleti díj: 120 000 Ft/hó + rezsiIgényes, megbízható, leinformálható Bérlőt keresünk, fenntartva a Tulajdonos számára a jogot a megfelelő Bérlő kiválasztására.* Diplomata negyed - az Andrássy úti villasor - Impozáns épület - Reprezentatív iroda - Biztonságos környék *Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal.****** Érdeklődni lehet: Telek Hedvig 0630-395-6403 ******

+36-30-395-6Mutat

Újhegyen modern csarnok parkolóval, udvarral, és akár irodákkal is kiadóBérleti díjak: Csak csarnok, udvarral, és hátsó irodával: 1,3 MFt + ÁFA/hó+ rezsi + 2 hó kaució.Teljes épület: Csarnok, udvar, parkoló, irodák, férfi női mosdók (szintenként), zuhanyzók, konyha, öltöző: 1,45 MFt + ÁFA/hó + 2 hó kaució.Szolgáltatások, melyek megvehetők, vagy bérelhetők (jelenlegi bérlő ruházott be rá, neki kell fizetni, a 36 hónap lejártakor nagy kedvezménnyel lehet megvenni.Kamerarendszer, beléptető rendszer, kábel és dugalj hálózat (csarnok), lépcsőházi nyílászárók a csarnok felé, teherbejáró szalagfüggöny: Összérték: 1.960.220 Ft+ ÁFA (vagy 36 havi bérlet: 82 EFt + ÁFA/hóBeépítésre kerültek: nyílászárók, gipszkarton elválasztás (fürdőnél), iroda elválasztó szekrényfal ajtóbeépítéssel, konyhabútor elszívóval, vill. tűzhellyel, mosogatóval, valamint róló függönyök.Összérték: 1.268.800 Ft+ ÁFA (vagy 36 havi bérlet: 53 EFt + ÁFA/hóPécsett Újhegyen közvetlen az elkerülő út mellett kiadó egy pár éve épült, modern csarnok, udvarral, parkolóval irodákkal, hosszabb távra min. 3 évre, Azonnal kivehető.Alapterületek, méretek: csarnok: 1620 m2 (54x30m), Magasság: oldalt 6m, gerincnél: 11 m. 2 db villamos szekcionált kapuk: 3,65mx4m.Udvar: (oldalsó, hátsó össz: kb 2000 m2. Az irodarendszerről és kiszolgáló helyiségekről e-mailben küldök részletes leírást.Szolgáltatások: Csarnok: riasztó, kamerarendszer, beléptető rendszer, WIFI az egész épületben, műanyag nyílászárók, felülvilágító ablak, oldal és kényszerszellőzők (2x55W), belső tüzivíz hálózat, 3 tüzivíz csatlakozóval, szintbeli küszöb nélküli bejárat, 220v és ipari áram (3x160 Kw), mosdó kialakítható. Fűtés: fekete sugárzóval, irodákban cirkós gázkazánra kötött radiátorrendszerrel.Parkolási, rakodási lehetőségek: a parkolóban 8-10 autó, az udvarban 2 kamion is elfér. A csarnokba be lehet hajtani autóval, teherautóval, és kamionnal is, a parkoló és a hátsó udvar felől lehetséges. A parkoló felőli kapura bejárati ajtó is tehető.

36 (70) 542-7Mutat

Z pont Ingatlan- és Albérletközvetítő

+ 36 30 383 5Mutat

LIMIT Ingatlaniroda

Benke József

Gyönyörű napsütéses, utcafronti ingatlan kiadó, mely egyszerre használható üzleti és akár magán célra is. A Fiumei úton az új sportparkra néz, így reklámtábla messziről -kétirányból- észrevehetően helyezhető el a külső felületen.Alkalmas -akár lakhatási lehetőség mellett- irodának, műteremnek, zeneteremnek, bemutatóteremnek, oktatóteremnek, edzőteremnek de akár kereskedelmi tevékenységre is. Hivatalosan irodahelyiségként van nyílvántartva. Az utcafronti ablak lefele nagyítva kirakattá alakítható (engedély megvan). Két dupla bejárati ajtóval 2 fürdőszobával és 2 félkész konyharésszel rendelkezik az ingatlan. Az udvari ajtón át a szintekre osztott részbe érkezünk, mely alkalmas lakhatásra, magánirodának stb. A belső rész 420 cm belmagasságú. és 80 cm vastag falai vannak.Az utca felőli rész alkalmas üzleti vagy művészeti tevékenységre. Az utcafronti ajtó igény szerint (már meglevő) hőszigetelt üvegű ajtóra cserélhető.A bérlő igényei szerint értéknövelő alakítások (a konyhák befejezése, csempecsere stb pl. ) megbeszélés kérdését képezik. Az ingatlan fűtése az utóbbi időben elektromos panelekkel történt, de van kémény - így kandalló is lehetséges, és a gázcsonk is adott, így akár konvektoros fűtés is kialakításra kerülhet. Az ingatan vonzáskörzetében ingyenes a parkolási lehetőség; amennyiben kereskedelmi célú tevékenységre használja valaki, kötelezően jár is hozzá parkolóhely és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Amennyiben lát fantáziát ennek az ingatlannak a hasznosításában, keressen bizalommal akár hétvégén is!A közvetítés ingyenes.Várom hívását!

0620,4845Mutat

Diamond Ingatlaniroda Kft.

Négyesi Mária

+36 30 492 8Mutat

Gold House Ingatlan és Hitelcentrum

Bedő Nikolett

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!