Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Gyönyörű napsütéses, utcafronti ingatlan kiadó, mely egyszerre használható üzleti és akár magán célra is. A Fiumei úton az új sportparkra néz, így reklámtábla messziről -kétirányból- észrevehetően helyezhető el a külső felületen.Alkalmas -akár lakhatási lehetőség mellett- irodának, műteremnek, zeneteremnek, bemutatóteremnek, oktatóteremnek, edzőteremnek de akár kereskedelmi tevékenységre is. Hivatalosan irodahelyiségként van nyílvántartva. Az utcafronti ablak lefele nagyítva kirakattá alakítható (engedély megvan). Két dupla bejárati ajtóval 2 fürdőszobával és 2 félkész konyharésszel rendelkezik az ingatlan. Az udvari ajtón át a szintekre osztott részbe érkezünk, mely alkalmas lakhatásra, magánirodának stb. A belső rész 420 cm belmagasságú. és 80 cm vastag falai vannak.Az utca felőli rész alkalmas üzleti vagy művészeti tevékenységre. Az utcafronti ajtó igény szerint (már meglevő) hőszigetelt üvegű ajtóra cserélhető.A bérlő igényei szerint értéknövelő alakítások (a konyhák befejezése, csempecsere stb pl. ) megbeszélés kérdését képezik. Az ingatlan fűtése az utóbbi időben elektromos panelekkel történt, de van kémény - így kandalló is lehetséges, és a gázcsonk is adott, így akár konvektoros fűtés is kialakításra kerülhet. Az ingatan vonzáskörzetében ingyenes a parkolási lehetőség; amennyiben kereskedelmi célú tevékenységre használja valaki, kötelezően jár is hozzá parkolóhely és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Amennyiben lát fantáziát ennek az ingatlannak a hasznosításában, keressen bizalommal akár hétvégén is!A közvetítés ingyenes.Várom hívását!

0620,4845Mutat

Diamond Ingatlaniroda Kft.

Négyesi Mária

+ 36 30 383 5Mutat

LIMIT Ingatlaniroda

Benke József

KIADÓ ÜZLETHELYISÉG / IRODAHELYISÉG / BEMUTATÓTEREM SAJÁT PARKOLÓVALTörökbálint Tükörhegyen, kertvárosi, igényes környezetben kiadó egy 183 m² nettó alapterületű épületrész, mely kialakítását tekintve kiválóan alkalmas üzlet, iroda vagy bemutatóterem üzemeltetésére. A korábbi évek visszajelzései alapján – 18 évig egy gyógynövénynagykereskedésnek adott helyett – az ügyfelek, a vásárlók és a dolgozók is egyaránt sokra értékelték azt a rendezett, szép, zöld környezetet, amiben az épület elhelyezkedik és a tágas, fényes tereket.A kiadó helyiségek a képen látható épület földszintjén helyezkednek el, előtte 8 férőhelyes saját használatú parkolóval. Az épület emeletén 2 lakás található, melyek teljesen elszeparáltak és külön bejárattal rendelkeznek, mely a másik utcafronton helyezkedik el.A kiadó épületrész a következő helyiségekkel rendelkezik:- tágas előtér/recepció 29 m²- bemutatóterem I. 56 m²- bemutatóterem II. 43 m²- irodahelyiség 19 m²- 2 db öltöző, WC-vel, zuhanyzóval, mosdóval felszerelve- 1 külön WC az iroda mellett- takarító szertár/ mini konyha 6 m² (az alaprajzon nem látható, az öltözőknél helyezkedik el)Bérleti ár: 500.000 Ft/hó + rezsi, valamint beköltözéskor 2 hónapnyi kaució fizetendőA kiadó házrészben saját mérőórák (víz, gáz, villany) vannak felszerelve, a rezsi azok alapján fizetendő.Várom szíves érdeklődését!Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

06304941Mutat

KIADÓ A TRAMINI BOROZÓ ÉS SÖRÖZŐ!A vendéglátóegység jellemzői:A 49,5 m2 összterületű üzlet belső befogadó képessége 25 fő.Hozzá tartozik egy 10 m2-es terasz (a Citrom utcán), ahol szintén 25 fő foglalhat helyet.Az utcafrontra néző része üveges, előnye, hogy nyitható. A vendégek számára két mosdót alakítottak ki.Megfelelő méretű raktár tartozik hozzá.Alkoholos italt árusító engedéllyel rendelkezik, meleg konyha nélkül, viszont lehetőség van alap meleg konyha kialakítására.Távfűtéses.A jelenlegi nyitvatartás délelőttől késő estig, ezt azonban bármikor meg lehet változtatni.5 éve teljes felújításon esett át, a bútorok és a falak is teljesen megújultak, fejlesztették az elektromos hálózatot is.A vendéglátóegység teljes berendezéssel vagy a nélkül is kiadó, beleértve a kerti bútorokat is.Bérleti díj: nettó 275 000 Ft. A kiadáshoz kapcsolódó egyéb költségek a tulajdonossal történő megegyezés szerint alakulnak!Miért érdemes a Traminit kibérelni?A Tramini a történelmi belváros szívében, a Citrom utcában, 34 éve bejáratott, nagy és változatos vendégkörrel üzemel.Hatalmas belvárosi gyalogosforgalom halad el mellette, így a nap minden szakában vannak betérő és fogyasztó vendégek.Digi-tévé előfizetése van, így minden sportcsatorna fogható. A teraszon sportesemények közvetítése is megoldható.A rezsije alacsony.A szomszédban egy 110 lakásos diákszálló épül külföldi diákok számára, melynek átadási időpontja 2019.

70/944-4Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!