Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Székesfehérvár rendezett, ipari területén, az Alba Ipari Zónában, buszmegállótól 30 méterre két szintes épület első emeletének egyik épületszárnya, azaz a fél emelet, amely nettó 132,44 m2, bruttó 145,68 m2, újszerű műszaki és esztétikai állapotban, 250 000,- Ft + Áfa/hó bérleti díj + rezsiért KIADÓ.A jelenleg hat tágas irodahelyiséget magában foglaló fél emeletrészen található még egy-egy külön wc-kézmosó, valamint egy teakonyha. Minden helyiség a középfolyosóról önállóan közelíthető meg. Az irodahelyiségek bútorozottak. A burkolat a teakonyha, valamint a mosdók kivételével a mindenhol padlószőnyeg, a teakonyha, illetve a mosdók pedig járólappal burkoltak. A fűtést és a meleg víz ellátást házközponti gázkazán biztosítja, az emelet külön hőmennyiségmérővel és külön villanyórával is rendelkezik. Amennyiben egy irodahelyiségre lenne csak szükség az összesen hatot tartalmazó épületrészből, 45 000,- Ft + Áfa/hó bérleti díj + rezsiért lehetőség van bérelni.Az épület 2006-ban épült, tégla, illetve szendvicspanel falazattal, amely hőszigetelt. Az irodahelyiségek közötti falak gipszkarton falak, igény szerint alakíthatók, mozgathatók, tekintettel arra, hogy a tulajdonos a helyiségcsoportot hosszútávra kívánja kiadni, így a leendő bérlő igényei szerinti esetleges belső átalakításra nyitott. KörnyékRendezett, ipari terület, fő úthoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségTömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető. A legközelebbi buszmegálló mintegy 30 m-re található, 500 m-en belül több, a város különböző pontja felé közlekedő helyi járat buszmegállója is elérhető, így a 13; 13A; 13G, 16-os járatok.

Referens: FIFE/74980VÁLLALKOZÓK, KERESKEDŐK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!Székesfehérváron Felsővároson, jól megközelíthető és parkolható helyen, összközműves átlagos állapotú társasházban, 60 m2 alapterületű földszinti üzlet kiadó.Az üzlethelyiség 1975-ben épült, átlagos állapotú épületrész, melyben 30 m2 alapterületű kerámialapos aljzatburkolatú üzlettér került kialakításra. Üzlettér mögött 30 m2 össz alapterületen raktár, tároló, közlekedő, WC, kézmosó, konyha van kialakítva, cementlapos aljzatburkolatokkal.Az épületen belül gázkonvektor fűtés van kiépítve. Falazat részben tapétázott részben csempézett.Raktárrész külön külső bejáraton keresztül is megközelíthető, itt az ipari áram is be van kötve.Az ingatlan közelében a gépjármű parkolás megoldott, több parkoló található a közelben.Buszmegálló egy percre.AZ INGATLAN ÜZLETHELYISÉGNEK, RAKTÁRNAK, IRODÁNAK, ORVOSI RENDELŐNEK KIVÁLÓAN ALKALMAS, KIS RÁFORDÍTÁSSAL BÁRMELY TEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSÁRA MEGFELELŐ. Bérleti díj: 60 000 Ft/hó.Igény esetén az ingatlan eladó. JÓ VÁLASZTÁS KERESKEDŐKNEK, VÁLLALKOZÓKNAK, BEFEKTETŐKNEK. NE HAGYJA KI A LEHETŐSÉGET, JŐJÖN EL, NÉZZE MEG!VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

Referens: FIFE/75302SZÉKESFEHÉRVÁRON, JÓ ÁLLAGÚ BELVÁROSI VILLA LAKÁS IRODÁNAK BERENDEZVE KIADÓ!A történelmi belváros szívében hosszútávra kiadó, önálló 2 szintes épület, 2 állásos garázzsal, 396 m2 önálló kerített telekkel.A térkövezett udvarban további két gépjármű parkolására van lehetőség.A belvárosban egyedülállónak számít ez az ingatlan.Frekventáltságából kifolyólag többféle üzleti tevékenységre alkalmas: ügyvédi, könyvelői iroda, biztosító társaság, ingatlaniroda, egyéb irodai jellegű tevékenység, vagy Igényes lakóháznak is kiváló. Az ingatlan klímával, riasztóberendezéssel és kültéri kamerarendszerrel ellátott. Fűtése: gáz központi, modern cserépkályhával kiegészítve.A felépítmény 2012-ben teljesen fel lett újítva. Alapterülete 198 m2 + terasz /19.05 m2 hasznos alapterülettel.Rezsiköltség fogyasztás alapú. Az épület komplett irodai bútorokkal berendezett, tárgyaló 12 fő részére, 3 iroda bútorokkal, alsó szinten ötméteres beépített tároló szekrény, garázsban nyolcméteres irattároló polc. Bérleti díj: 350.000 Ft + ÁFA/hó.JÓ VÁLASZTÁS AZ INGATLAN IGÉNYES BELVÁROSI BÉRLEMÉNYT KERESŐKNEK, MELY BÁRMILYEN TEVÉKENYSÉGRE KIVÁLÓAN ALKALMAS, S JÓL PARKOLHATÓ HELYEN TALÁLHATÓ.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

Székesfehérvár rendezett, ipari területén, az Alba Ipari Zónában, buszmegállótól 30 méterre két szintes épület első emeletének egyik épületszárnya, azaz a fél emelet, amely nettó 194,13 m2, bruttó 213,54 m2, újszerű műszaki és esztétikai állapotban, 300 000,- Ft + Áfa/hó bérleti díj + rezsiért KIADÓ.A jelenleg nyolc tágas irodahelyiséget magában foglaló emeleten található még egy-egy külön wc-kézmosó, valamint egy teakonyha. Minden helyiség a középfolyosóról önállóan közelíthető meg. Az irodahelyiségek bútorozottak. A burkolat a teakonyha, valamint a mosdók kivételével a mindenhol padlószőnyeg, a teakonyha, illetve a mosdók pedig járólappal burkoltak. A fűtést és a meleg víz ellátást házközponti gázkazán biztosítja, az emelet külön hőmennyiségmérővel és külön villanyórával is rendelkezik. Amennyiben egy irodahelyiségre lenne csak szükség az összesen nyolcat tartalmazó épületrészből, 45 000,- Ft + Áfa/hó bérleti díj + rezsiért lehetőség van bérelni.Az épület 2006-ban épült, tégla, illetve szendvicspanel falazattal, amely hőszigetelt. Az irodahelyiségek közötti falak gipszkarton falak, igény szerint alakíthatók, mozgathatók, tekintettel arra, hogy a tulajdonos a helyiségcsoportot hosszútávra kívánja kiadni, így a leendő bérlő igényei szerinti esetleges belső átalakításra nyitott. KörnyékRendezett, ipari terület, fő úthoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségTömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető. A legközelebbi buszmegálló mintegy 30 m-re található, 500 m-en belül több, a város különböző pontja felé közlekedő helyi járat buszmegállója is elérhető, így a 13; 13A; 13G, 16-os járatok.

Székesfehérvár rendezett, ipari területén, az Alba Ipari Zónában, buszmegállótól 30 méterre két szintes épület első emelete, amely nettó 347,8 m2, bruttó 382,6 m2, újszerű műszaki és esztétikai állapotban, 500 000,- Ft + Áfa/hó bérleti díj + rezsiért KIADÓ.A jelenleg tizennégy tágas irodahelyiséget magában foglaló emeleten található még egy-egy külön wc-kézmosó, valamint egy teakonyha. Minden helyiség a középfolyosóról önállóan közelíthető meg. Az irodahelyiségek bútorozottak. A burkolat a teakonyha, valamint a mosdók kivételével a mindenhol padlószőnyeg, a teakonyha, illetve a mosdók pedig járólappal burkoltak. A fűtést és a meleg víz ellátást házközponti gázkazán biztosítja, az emelet külön hőmennyiségmérővel és külön villanyórával is rendelkezik. Az épület 2006-ban épült, tégla, illetve szendvicspanel falazattal, amely hőszigetelt. Az irodahelyiségek közötti falak gipszkarton falak, igény szerint alakíthatók, mozgathatók, tekintettel arra, hogy a tulajdonos a helyiségcsoportot hosszútávra kívánja kiadni, így a leendő bérlő igényei szerinti esetleges belső átalakításra nyitott. KörnyékRendezett, ipari terület, fő úthoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségTömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető. A legközelebbi buszmegálló mintegy 30 m-re található, 500 m-en belül több, a város különböző pontja felé közlekedő helyi járat buszmegállója is elérhető, így a 13; 13A; 13G, 16-os járatok.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!