Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Székesfehérváron a Búrtelepen, közel a BELVÁROSHOZ, 818 m2-es gyönyörű, összközműves telekre épült, háromszintes, tetőtér beépítéses, NAPPALI HÁROM EGÉSZ és KÉT FÉLSZOBÁS, 141,05 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 210 m2) K-i tájolású, irodának is alkalmas ikerház, saját külön telekkel kiadó. A házba a zárt udvaron keresztül, egy fedett teraszról juthatunk, innen érhető el egy közlekedőn keresztül balra a nappali, jobbra a konyha a kamrával. Az előszobából egy lépcsőn juthatunk az emeleti közlekedőbe, innen érhető el két egész és egy félszoba, valamint egy fürdőszoba és egy mellékhelyiség. A tetőtéri szintre, az emeleti közlekedőből elérhető lépcsőn keresztül jutunk, itt található egy méretes szoba az erkéllyel, egy félszoba és egy padlástér rész, melyből gardrób alakítható ki. A tetőtéri rész klímával felszerelt. A házban a radiátoros fűtést minden helyiségben egy gázkazán, a meleg vizet pedig gázbojler szolgáltatja.A burkolatok tekintetében a szobákban fa szalagparketta, a tetőtéri szobákban szőnyegpadló, a többi helyiségben pedig járólap burkolat található. A tulajdonos a házat felújította, 1999-ben megtörtént az összes hidegburkolat cseréje, a fürdőszobákba új kád, zuhanyzó lett beépítve és a bojlert is kicserélték. 2001-ben új égerfa lépcső került beépítésre, 2007-ben új hőszigetelt fa ablakok, gyönyörű fa beltéri ajtók, új fa szalagparketta burkolat került az 1. emeleti szobákba. 2013-ban megtörtént az eresz felújítás, és a kémény cseréje is. KörnyékCsendes, családi házas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségElhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, a buszmegálló pár perc alatt elérhető.Ne hagyja ki, nézze meg ezt a remek házat!

Bodajkon kiadó egy 2002-ben épült, 132,23 m2-es, egy szintes, részben alápincézett, panorámás családi ház. Az ingatlanban egy 30,44 m2-es nappali, 2 hálószoba (14,10 m2, 18,55 m2); konyha-étkező (22,81 m2), kamra (2,96 m2), fürdőszoba (12,6 m2), zuhanyzó (3 m2), közlekedő (5,97 m2) és egy 9,8 m2-es előszoba kapott helyet. A tetőtérben egy 12 m2-es dolgozó szoba is kialakításra került. A nappalihoz egy 16,5 m2-es terasz is kapcsolódik. Pinceszinten került kialakításra a kazánház, egy 4,06 m2-es tároló, egy 2,80 m2-es raktár és egy 20,99 m2-es garázs is.Az 1173 m2-es szinteltolásos telek igényesen lett kialakítva és különböző dísznövényzettel lett díszítve.Legfőbb műszaki paraméterei:- Alapozás: Beton sávalap 1.10 m-es és 2.5 m alapozási mélységgel, 50 és 60 cm szélességben.- Lábazati fal: LEIER ZS 30 beton zsalukő lábazat, 30 cm vastagságban, betonkitöltéssel.- Teherhordó falak: Porotherm 30 cm vastagságú falazóelemből és 5 cm vastagságú DRYVIT vakolatból falazóhabarcsba rakva készült.- Válaszfalak: 10 cm vastagságú Porotherm válaszfal elemekből készült javított mészhabarcsba rakva.- Födémszerkezet: Porotherm rendszerű födémgerendákból kerámia béléselemek alkalmazásával készült.- Tetőszerkezet: Kéállószékes fa fedélszék fűrészelt, gombamentesítővel kezelt fenyőből készült.- Héjazat: Csornai hornyolt Trondach cserépfedés, natúr kivitelben.- Kémény: A pinceszinti kazánház helyiségében Leier dupla kémény épült samott béléscsővel.- Fűtés: 2 körös fűtésrendszer (padlófűtés és törölköző szárítós radiátor) Buderus kazán és melegvíztároló biztosítja.- Szigetelés: Talajvíz elleni szigetelés: falak alatt 3 rétegű Akvabit P333/Cs szigetelőanyag 4 rétegű bitumenkenéssel, a padló 1 rétegű Akvabit P333/Cs 2 réteg bitumenkenéssel készült.Hőszigetelés: Födémben 4 cm Nikecel, külső hőszigetelés 5 cm Nikecelből készült. (Baumit rendszerű)- Nyílászárók: Hőszigetelt üvegezésű (1/1) Hofstädtr Salamander típusú 5 kamrás műanyag nyílászárók, bukó-nyíló kivitelben, valamint fából készült belső ajtók.Bodajk a Bakonyban, a Móri árok peremén fekszik. Budapesttől 75 km-re, Győrtől 70 km –re, Székesfehérvártól 20 km-re található. Bodajk községet történelmi múltja mellett a területéhez tartozó, csodálatosan szép, turisztikailag elismert, vadregényes Gaja-völgy tette nevezetessé, mely minden évszakban kellemes időtöltést kínál turistáknak, sportolóknak és vadászoknak egyaránt. Bodajkról a kék turistajelzésen – amely része az országos kék-túra itt átmenő útvonalának – közelíthető meg a Gaja patak völgye.

Bodajkon eladó egy 2002-ben épült, 132,23 m2-es, egy szintes, részben alápincézett, panorámás családi ház. Az ingatlanban egy 30,44 m2-es nappali, 2 hálószoba (14,10 m2, 18,55 m2); konyha-étkező (22,81 m2), kamra (2,96 m2), fürdőszoba (12,6 m2), zuhanyzó (3 m2), közlekedő (5,97 m2) és egy 9,8 m2-es előszoba kapott helyet. A tetőtérben egy 12 m2-es dolgozó szoba is kialakításra került. A nappalihoz egy 16,5 m2-es terasz is kapcsolódik. Pinceszinten került kialakításra a kazánház, egy 4,06 m2-es tároló, egy 2,80 m2-es raktár és egy 20,99 m2-es garázs is.Az 1173 m2-es szinteltolásos telek igényesen lett kialakítva és különböző dísznövényzettel lett díszítve.Legfőbb műszaki paraméterei:- Alapozás: Beton sávalap 1.10 m-es és 2.5 m alapozási mélységgel, 50 és 60 cm szélességben.- Lábazati fal: LEIER ZS 30 beton zsalukő lábazat, 30 cm vastagságban, betonkitöltéssel.- Teherhordó falak: Porotherm 30 cm vastagságú falazóelemből és 5 cm vastagságú DRYVIT vakolatból falazóhabarcsba rakva készült.- Válaszfalak: 10 cm vastagságú Porotherm válaszfal elemekből készült javított mészhabarcsba rakva.- Födémszerkezet: Porotherm rendszerű födémgerendákból kerámia béléselemek alkalmazásával készült.- Tetőszerkezet: Kéállószékes fa fedélszék fűrészelt, gombamentesítővel kezelt fenyőből készült.- Héjazat: Csornai hornyolt Trondach cserépfedés, natúr kivitelben.- Kémény: A pinceszinti kazánház helyiségében Leier dupla kémény épült samott béléscsővel.- Fűtés: 2 körös fűtésrendszer (padlófűtés és törölköző szárítós radiátor) Buderus kazán és melegvíztároló biztosítja.- Szigetelés: Talajvíz elleni szigetelés: falak alatt 3 rétegű Akvabit P333/Cs szigetelőanyag 4 rétegű bitumenkenéssel, a padló 1 rétegű Akvabit P333/Cs 2 réteg bitumenkenéssel készült.Hőszigetelés: Födémben 4 cm Nikecel, külső hőszigetelés 5 cm Nikecelből készült. (Baumit rendszerű)- Nyílászárók: Hőszigetelt üvegezésű (1/1) Hofstädtr Salamander típusú 5 kamrás műanyag nyílászárók, bukó-nyíló kivitelben, valamint fából készült belső ajtók.Bodajk a Bakonyban, a Móri árok peremén fekszik. Budapesttől 75 km-re, Győrtől 70 km –re, Székesfehérvártól 20 km-re található. Bodajk községet történelmi múltja mellett a területéhez tartozó, csodálatosan szép, turisztikailag elismert, vadregényes Gaja-völgy tette nevezetessé, mely minden évszakban kellemes időtöltést kínál turistáknak, sportolóknak és vadászoknak egyaránt. Bodajkról a kék turistajelzésen – amely része az országos kék-túra itt átmenő útvonalának – közelíthető meg a Gaja patak völgye.

Székesfehérvár Vezér utcák közelében, buszmegállóhoz közel, 430 m2-es összközműves teleken, háromszintes irodaház, 241 m2 hasznos alapterületű, (bruttó 317,2 m2) K-i tájolású, nagy terasszal, dupla garázzsal, méretes parkolóval szintenként is kiadó. Az utcával egy szintben található az irodaház bejárata, innét léphetünk egy irodába, melyből egy közlekedő lépcsőházzal közelíthető meg, innét egy dupla garázs, egy teakonyha található. A teakonyhából nyílik egy mellékhelyiség, egy kazánház, egy másolóhelyiség és egy raktár. Az emeleten balra található két iroda, egy télikert és ebből közelíthető meg a terasz. Az emeletre felérve jobbra található a közlekedő, egy mellékhelyiség, egy iroda, egy irattár, egy iroda és ebből nyílik a másik terasz. A tetőtérbe érve balra található a Szerver szoba, jobbra egy közlekedő és innét közelíthető meg, két iroda, egy mellékhelyiség és egy irattár. A tulajdonos a házat 3 évvel ezelőtt, teljes mértékben felújította, mint gépészetileg, mint esztétikailag kiváló minőségben, magas színvonalon. A ház kiválóan alkalmas irodának, de lakás céljára is remek befektetés lehet. A ház beton sávalapra, NF 38-as Porotherm falazóblokkból, NF 10-es Porotherm válaszfalakkal, E-gerendás beton béléstestes födémmel, hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal, esztétikus, fenyőfa beltéri ajtókkal, ácsolt fa tetőszerkezettel, bramac cserépfedéssel épült. A radiátoros fűtést cirkó gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az irodákban laminált padló, a többi helyiségbe ízléses járólap burkolat került. KörnyékCsaládi házas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. MegközelíthetőségTömegközlekedéssel: 24, 25, 35-es autóbusszal könnyen megközelíthető, a buszmegálló a házhoz közel van.Autóval a város 5 perc alatt elérhető.

Velence Újtelep városrészén, ERKÉLYES, TERASZOS családi ház, 4 szobás, 4 fürdőszobás KLÍMÁS emeleti egysége kiadó, Az előkertben hangulatos kiülő, kert fogadja a vendégeket. A belső lépcsőházon lehet felmenni az emeleti hallba. Innen nyílnak a fürdővel kapcsolatos világos szobák. A hall komfortjához tartozik egy felszerelt teakonyha, hangulatos étkezővel, mosógéppel. Szobákban TV set top boxal, hűtő és a klíma sem hiányzik /1 keleti fekvésű szoba kivételével /Szobák *** színvonalúak. Teraszon grillezési lehetőség.Az épület előtt 4 autónak biztosított a parkolása.A havi bérleti díj áfás árat jelent, hosszútávú, éves bérlés esetére. Más időtartam és bérleti díj megbeszélés szerint alakítható.A rendszeresen karbantartott ház, hőszigetelt tetőtérben, tégla válaszfalakkal, hőszigetelt üvegezésű, redőnyös, szúnyoghálós műanyag nyílászárókkal, esztétikus, fa beltéri ajtókkal 2002-ben épült. A radiátoros fűtést minden helyiségben és a meleg vizet központi kombi cirkó gázkazán szolgáltatja. A szobákban a laminált parketta, a többi helyiségben a hidegburkolat került lerakásra.KörnyékVelence kertvárosi lakóövezetében, családi házas kertvárosi környezetben, Velencei-tótól 1 km-re. Alapellátottság, a tóparti kisvárosban fejlett kereskedelmi hálózat, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bank, óvoda, általános iskola, termálfürdő is van.MegközelíthetőségKözlekedés, helyi és távolsági busz, vasút, 7-es főközlekedési út, M7 autópálya által biztosított, így az ingatlan könnyen megközelíthető.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!