Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Bodajkon eladó egy 2002-ben épült, 132,23 m2-es, egy szintes, részben alápincézett, panorámás családi ház. Az ingatlanban egy 30,44 m2-es nappali, 2 hálószoba (14,10 m2, 18,55 m2); konyha-étkező (22,81 m2), kamra (2,96 m2), fürdőszoba (12,6 m2), zuhanyzó (3 m2), közlekedő (5,97 m2) és egy 9,8 m2-es előszoba kapott helyet. A tetőtérben egy 12 m2-es dolgozó szoba is kialakításra került. A nappalihoz egy 16,5 m2-es terasz is kapcsolódik. Pinceszinten került kialakításra a kazánház, egy 4,06 m2-es tároló, egy 2,80 m2-es raktár és egy 20,99 m2-es garázs is.Az 1173 m2-es szinteltolásos telek igényesen lett kialakítva és különböző dísznövényzettel lett díszítve.Legfőbb műszaki paraméterei:- Alapozás: Beton sávalap 1.10 m-es és 2.5 m alapozási mélységgel, 50 és 60 cm szélességben.- Lábazati fal: LEIER ZS 30 beton zsalukő lábazat, 30 cm vastagságban, betonkitöltéssel.- Teherhordó falak: Porotherm 30 cm vastagságú falazóelemből és 5 cm vastagságú DRYVIT vakolatból falazóhabarcsba rakva készült.- Válaszfalak: 10 cm vastagságú Porotherm válaszfal elemekből készült javított mészhabarcsba rakva.- Födémszerkezet: Porotherm rendszerű födémgerendákból kerámia béléselemek alkalmazásával készült.- Tetőszerkezet: Kéállószékes fa fedélszék fűrészelt, gombamentesítővel kezelt fenyőből készült.- Héjazat: Csornai hornyolt Trondach cserépfedés, natúr kivitelben.- Kémény: A pinceszinti kazánház helyiségében Leier dupla kémény épült samott béléscsővel.- Fűtés: 2 körös fűtésrendszer (padlófűtés és törölköző szárítós radiátor) Buderus kazán és melegvíztároló biztosítja.- Szigetelés: Talajvíz elleni szigetelés: falak alatt 3 rétegű Akvabit P333/Cs szigetelőanyag 4 rétegű bitumenkenéssel, a padló 1 rétegű Akvabit P333/Cs 2 réteg bitumenkenéssel készült.Hőszigetelés: Födémben 4 cm Nikecel, külső hőszigetelés 5 cm Nikecelből készült. (Baumit rendszerű)- Nyílászárók: Hőszigetelt üvegezésű (1/1) Hofstädtr Salamander típusú 5 kamrás műanyag nyílászárók, bukó-nyíló kivitelben, valamint fából készült belső ajtók.Bodajk a Bakonyban, a Móri árok peremén fekszik. Budapesttől 75 km-re, Győrtől 70 km –re, Székesfehérvártól 20 km-re található. Bodajk községet történelmi múltja mellett a területéhez tartozó, csodálatosan szép, turisztikailag elismert, vadregényes Gaja-völgy tette nevezetessé, mely minden évszakban kellemes időtöltést kínál turistáknak, sportolóknak és vadászoknak egyaránt. Bodajkról a kék turistajelzésen – amely része az országos kék-túra itt átmenő útvonalának – közelíthető meg a Gaja patak völgye.

Bodajkon kiadó egy 2002-ben épült, 132,23 m2-es, egy szintes, részben alápincézett, panorámás családi ház. Az ingatlanban egy 30,44 m2-es nappali, 2 hálószoba (14,10 m2, 18,55 m2); konyha-étkező (22,81 m2), kamra (2,96 m2), fürdőszoba (12,6 m2), zuhanyzó (3 m2), közlekedő (5,97 m2) és egy 9,8 m2-es előszoba kapott helyet. A tetőtérben egy 12 m2-es dolgozó szoba is kialakításra került. A nappalihoz egy 16,5 m2-es terasz is kapcsolódik. Pinceszinten került kialakításra a kazánház, egy 4,06 m2-es tároló, egy 2,80 m2-es raktár és egy 20,99 m2-es garázs is.Az 1173 m2-es szinteltolásos telek igényesen lett kialakítva és különböző dísznövényzettel lett díszítve.Legfőbb műszaki paraméterei:- Alapozás: Beton sávalap 1.10 m-es és 2.5 m alapozási mélységgel, 50 és 60 cm szélességben.- Lábazati fal: LEIER ZS 30 beton zsalukő lábazat, 30 cm vastagságban, betonkitöltéssel.- Teherhordó falak: Porotherm 30 cm vastagságú falazóelemből és 5 cm vastagságú DRYVIT vakolatból falazóhabarcsba rakva készült.- Válaszfalak: 10 cm vastagságú Porotherm válaszfal elemekből készült javított mészhabarcsba rakva.- Födémszerkezet: Porotherm rendszerű födémgerendákból kerámia béléselemek alkalmazásával készült.- Tetőszerkezet: Kéállószékes fa fedélszék fűrészelt, gombamentesítővel kezelt fenyőből készült.- Héjazat: Csornai hornyolt Trondach cserépfedés, natúr kivitelben.- Kémény: A pinceszinti kazánház helyiségében Leier dupla kémény épült samott béléscsővel.- Fűtés: 2 körös fűtésrendszer (padlófűtés és törölköző szárítós radiátor) Buderus kazán és melegvíztároló biztosítja.- Szigetelés: Talajvíz elleni szigetelés: falak alatt 3 rétegű Akvabit P333/Cs szigetelőanyag 4 rétegű bitumenkenéssel, a padló 1 rétegű Akvabit P333/Cs 2 réteg bitumenkenéssel készült.Hőszigetelés: Födémben 4 cm Nikecel, külső hőszigetelés 5 cm Nikecelből készült. (Baumit rendszerű)- Nyílászárók: Hőszigetelt üvegezésű (1/1) Hofstädtr Salamander típusú 5 kamrás műanyag nyílászárók, bukó-nyíló kivitelben, valamint fából készült belső ajtók.Bodajk a Bakonyban, a Móri árok peremén fekszik. Budapesttől 75 km-re, Győrtől 70 km –re, Székesfehérvártól 20 km-re található. Bodajk községet történelmi múltja mellett a területéhez tartozó, csodálatosan szép, turisztikailag elismert, vadregényes Gaja-völgy tette nevezetessé, mely minden évszakban kellemes időtöltést kínál turistáknak, sportolóknak és vadászoknak egyaránt. Bodajkról a kék turistajelzésen – amely része az országos kék-túra itt átmenő útvonalának – közelíthető meg a Gaja patak völgye.

Vidéki hangulat a modernizálva, felújítva de megőrizve azt  a különleges érzést amit egy régi vályog ház fa gerendái, a falakra akasztott kerámiák, zsanérok és hajópadló ad nekünk. Nem vágyunk másra mint kényelembe helyezni magunk a nappali méretes ablakai mellé, ahonnan belátjuk a fákkal szegélyezett kertet, hogy olvassunk, kávézzunk, teázzunk vagy dolgozzunk, mindegy mert mindent itt akarunk ezentúl már csinálni!Székesfehérvári ingatlaniroda kiadásra kínálja az 124506 számú fülei családi házát.A fülei ház jellemzői:- a 2012-ben teljes körűen felújított családi ház ~113 nm hasznos területű, amelyben egy tágas nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba található, plusz terasz és egy 9 nm-es kisház is tartozik hozzá,- a régi stílusú családi házat modernizálták, a felhasznált anyagokra az igényesség és a minőség a jellemző, - a ház hátsó részében kialakítottak egy közel 50 nm-es nappalit, ami egybe van nyitva a 15 nm-es konyhával, így igazán tágas tér áll rendelkezésünkre a pihenésre, a családi életre vagy barátaink fogadásához,- a ház falain lévő számtalan fa ablak kelet-dél-nyugat irányból kapja a napfényt, így az egész házat körbesüti a nap,- a háznak igazán különleges hangulata van, ami a fa gerendának, a hajópadlónak, a fa ablakoknak is köszönhető, e mellett egy modern de szintén vidékies stílusú csempe és konyhabútor segít ennek a különleges érzésnek a megélésében,- a házban található bútorok szintén visszakalauzolnak minket legalább fél évszázaddal, de már felújított állapotukkal,- a telek csodaszép, több zöldellő cserjékkel, mogyorófával,  rendben tartott pázsittal,- a családi ház 8 km-re található a Balatontól, így azt innen könnyen megközelíthetjük, Székesfehérvár 22 km, az M7-es autópálya pedig a szomszédos Polgárdi településről érhető el könnyedén,- itt nyugalomra és békére lelhetünk, átélhetjük a régi világ, a vidéki élet szépségét de már a mai világ igényeinek megfelelően,- a ház hosszú távra, bútorozva kiadó igényes és vidéki hangulatra vágyó egyedülálló, pár, család részére.Amennyiben további kérdések merültek fel Önben az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon és megbeszéljük a részleteket!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!