Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének frekventált részén, a Széll Kálmán tér közelében található az ingatlan. A 4-6-os villamosok, valamint a 2-es metró közelsége miatt, mind Buda, mind pedig a pesti belváros könnyedén elérhető, akár éjszaka is. A közelben találhatóak boltok, pub-ok, kávézók, éttermek, gyógyszertár, posta, valamint a MAMUT bevásárlóközpont, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi bevásárlást és ügyintézést, továbbá a szórakozási lehetőségek teljes tárházát kínálják. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, 4 emeletes, társasház, az 1900-as évek elején épült, klasszikus nagypolgári stílusban. A ház átlagos állapotú, lift nincs az épületben.ÜZLET JELLEMZŐI:Az utcafrontos, szuterén, legutóbb szépségszalonként üzemelő 85 nm-es üzlethelyiség, hosszútávra kiadó. Felújított illetve folyamatosan karbantartott, modern kialakítású. Nagyon jó az elosztása, több tevékenység is kényelmesen végezhető, mert az egyes részek szobaszerűen ajtóval le vannak választva egymástól. Legutóbb kozmetika, masszázs, manikűr, és fodrászat működött itt egyidejűleg. Az üzlet hátsó részében öltözőrész lett kialakítva, tusolóval, mosdóval, külön WC-vel. Az előtérben recepciós pult található, itt található egy kényelmes várakozó rész a vendégek részére. Korábban búvárszaküzletként működött, bármilyen tevékenységre alkalmas, az elválasztó falak egy része könnyen bontható gipszkarton.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 85 nm - iroda: 5 nm- kozmetika: 6,3 nm- fodrászat: 9 nm- öltöző: 20 nm- közlekedő: 4 nm- manikűr: 8 nm- masszázs: 8 nm- fogadó+recepció: 18 nmBelmagasság: 2,6 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Fűtésről, meleg vízellátásról gáz (cirkó) gondoskodik. Egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került.KÖLTSÉGEK:Közös költség: 18.000 Ft, mely magában foglalja a csatornadíjat, a takarítást, a szemétszállítást, a közös villanyfogyasztást. Minden fogyasztás órával mérhető. A fűtésdíj átlagosan: 7.000.-/hóPARKOLÁS:A ház előtt és a környező utcákban lehet parkolni, fizetős övezetBÉRLET FELTÉTELEI:Hosszútávra minimum egy évre kiadó, beköltözéskor fizetendő egy havi bérleti díj + két havi kaució.Irányár: 250.000 Ft--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

BÁJOS KIS KIRAKATTAL rendelkező, UTCAFRONTI üzlethelyiség kiadó a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar között, FREKVENTÁLT helyen.****************TULAJDONOSTÓL KIADÓ****************JELENLEG az üzlet felújítás alatt áll, a komplett galéria szint megújult külsővel várja új bérlőjét. Ettől függetlenül a helyiség kiadási ára nem változik!új prémium minőségű hideg-és meleg burkolatokfrissen vakolt, glettelt, festett falakvadonatúj teakonyhaprémium minőségű, design mennyezeti lámpáknettó hasznos alapterülete: 24 nmparaméterei:földszint: 13 nm (belmagassága: 2,5 m)üzlettér + kézmosó galéria: 11 nm (belmagassága: 2 m)iroda toalettTöbb, mint 20 évig ékszerboltként funkcionált ez az üzlethelyiség, ennek köszönhetően biztonságtechnikailag is jól felszerelt az ingatlan.1 db 16 ponton záródó páncélszekrény 4 db kamera (3 db beltéri és 1 db kültéri )multialarmacél, elektromos biztonsági rácsA földszinten lévő oldalfalakat eredeti mészkőtábla borítja, mely különlegesebbé, nívósabbá teszi az üzlet megjelenését. A padlót eredeti márvány burkolat fedi.Fűtése: hűtő-fűtő klímávalMindkét szinten van kézmosó, a melegvizet vízmelegítő biztosítja.Alacsony üzemeltetési költségű!Közös költség 3 500 Ft/hó (amely a tartalmazza a vízdíjat is)Javaslat hasznosítási területekreékszerboltiroda mini szépségszalongyorsétteremSzámos szolgáltatói tevékenység megkezdésére alkalmas, szuper, NAPFÉNYES üzlet szemben a Vérmezővel!Közlekedés:Széll Kálmán tér: M2-es metró, villamosok, buszokDéli pályaudvar: M2-es metró, vonatokLokáció:Széll Kálmán tér peremterületén található20 méterre a Vérmező5 perc séta a BUDAI VÁRSPORT+RELAXKikapcsolódásra, mozgásra vágyok a Vérmezőn teljesen free igénybe vehetik a kültéri fitness parkot. PARKOLÁS:Ingyenesen a társasház előtt vagy a Maros utcában.A kisállatbarát lakóközösségnek köszönhetően kutya, macska, további kiskedvenc hozható!Birtokbaadás előzetes egyeztetés alapján tárgyhó + 2 havi kaució ellenében szinte azonnal megoldható.MEGBÍZHATÓ, korrekt, bérlő jelentkezését várom, aki legalább 6 hónap elköteleződést tudna vállalni.Indítsa be vállalkozását egy remek helyen!További információ, kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása, egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház tetőtere. Minimális bérlési terület: a teljes szint. Az irodahelyiségeken kívül raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:Tetőtér: 158 nm1. iroda: 15nm2. iroda: 15nm3. iroda: 99nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költségBérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása, egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház II. emelete. Minimális bérlési terület: a teljes II. emelet. Az irodahelyiségeken kívül konyha, raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:II. emelet: 163nm1. iroda:14nm2. iroda: 14nm3. iroda: 16,4nm4. iroda: 17nm5. iroda: 14,7nm6. iroda: 15,5nm7. iroda: 12,4nmÉtkező: 13,6nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költségBérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház III. emelete. Minimális bérlési terület: a teljes III. emelet. Az irodahelyiségeken kívül konyha, raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:III. emelet:163nm1. iroda: 14nm2. iroda: 14 nm 3. iroda: 16,4nm4. iroda: 17nm5. iroda: 15,8nm6. iroda: 15,5nm7. iroda: 12,4nmÉtkező: 13,6nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költségBérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása, egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház I. emelete. Minimális bérlési terület: a teljes I. emelet. Az irodahelyiségeken kívül konyha, raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:I. emelet: 165nm1. iroda: 14nm2. iroda: 15,8nm3. iroda: 31,7nm4. iroda: 13,3nm5. iroda: 13,8nm6. iroda+közlekedő: 25nmÉtkező: 12nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költségBérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása, egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház földszintje. Minimális bérlési terület: a teljes földszint. Az irodahelyiségeken kívül konyha, raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:Földszint: 105 nm1. iroda: 14,7nm2. iroda: 17,2nm3. iroda: 14,6nm4. iroda: 13,1nm5. iroda: 16,6nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költség.Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda egyik legjobb infrastrukturális ellátottságú környékén a Széll Kálmán térhez közel helyezkedik el az épület. Több buszjárat áll meg a közvetlen közelben, de a 61-es, az 56-os és az 59-es villamos is elérhető pár perces sétával. Jó hírű gimnázium, kórházak, remek éttermek közért találhatók itt, kikapcsolódásra pedig a Városmajor zöldje ígér kellemes felüdülést.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű irodaépület, jó állapotú, melyhez tartozik egy ősfás, bokrokkal beültetett 604nm-es zöld kert. Az utcai bejárat a recepcióra nyílik. Minden szint közműfogyasztása, egyedileg mérhető és a lifttel rendelkező lépcsőházból közelíthető meg. Kártyás beléptető rendszer, emeletenként saját szerver, teakonyha, klímaberendezés teszi komfortosabbá az itt dolgozók munkáját.IRODÁK JELLEMZŐI:Bérbeadó terület: az irodaház földszintje, 1., 2., 3. emelete, valamint a tetőtér. Minimum egy teljes szint bérelhető. Szintenként konyha, raktár/irattár, mosdók lettek kialakítva. A pince szinten lehetőség van tároló bérlésére is. Amennyiben a határozott idejű bérleti időszak eléri a 3 évet, a bérlő által kért építészeti átalakításokat térítésmentesen végzi el az üzemeltető (mértéke és tartalma egyeztetést igényel). MÉRETEK:Földszint: 105 nm1. iroda: 14,7nm2. iroda: 17,2nm3. iroda: 14,6nm4. iroda: 13,1nm5. iroda: 16,6nmI. emelet: 165nm1. iroda: 14nm2. iroda: 15,8nm3. iroda: 31,7nm4. iroda: 13,3nm5. iroda: 13,8nm6. iroda+közlekedő: 25nmÉtkező: 12nmII. emelet: 163nm1. iroda:14nm2. iroda: 14nm3. iroda: 16,4nm4. iroda: 17nm5. iroda: 14,7nm6. iroda: 15,5nm7. iroda: 12,4nmÉtkező: 13,6nmIII. emelet:163nm1. iroda: 14nm2. iroda: 14 nm 3. iroda: 16,4nm4. iroda: 17nm5. iroda: 15,8nm6. iroda: 15,5nm7. iroda: 12,4nmÉtkező: 13,6nmTetőtér: 158 nm1. iroda: 15nm2. iroda: 15nm3. iroda: 99nmKÖLTSÉGEK:Bérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.Üzemeltetési költség: 2,00 /m2/hó + ÁFA, mely az elektromos energia és a takarítás kivételével minden költséget tartalmaz.PARKOLÁS:Parkolásra utcán, közterületen nyílik lehetőség.BÉRLET FELTÉTELEI:Bérleti időszak: legkevesebb 1 év határozott időtartam.Kaució: 2 havi bruttó bérleti díj+üzemeltetési költségBérleti díj: 7,00 /m2/hó + ÁFA.--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!