Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kosztolányi Dezső térnél elegáns polgári tágas lakásban rendkívül jó megközelítésű iroda várja új bérlőjét, azonnal költözhetően!INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XI. kerületében a Feneketlen tónál, remek közlekedésnél és nagyon jó infrastruktúránál, mégis csöndes parkban található az ingatlan. A Bartók Béla úton közlekedő buszok és villamosok, a Bocskai úti kereszteződés gyalogosan is csak két percnyire vannak, a park viszont a lakás előtt helyezkedik el.Cukrászda, szupermarket, gyógyszertár, étterem, játszótér, kórház, rendelők pár percnyire találhatóak. Gyakorlatilag Újbuda központja! Nagyon könnyen megközelíthető, minden igényt kielégítő lakókörnyezet. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A hat emeletes sátortetős téglaépítésű épület 1940-ben épült. Védett kapualjból megközelíthető a ház, a házak közötti belső kert. A kertrészből jelenleg két lakásnak van külön bejárata. A ház állapota átlagos, rendezett, gondossággal kezelt. kertje ősfáktól gazdag és szintén rendezett.LAKÁS JELLEMZŐI: A 86 nm-es földszinti, saját kertkapcsolatos lakás akadálymentesen megközelíthető, 2+1 tágas szobája világos, akár étkezőnek is alkalmas hallja kellemes élettereket kínál, gépészetileg és stílusában is felújított lakás, a felújítás során igazán elegáns burkolatokat és belső tereket valósítottak meg. Meglehetősen világos és vidám hangulatú, megnyugtató, átlagosnál nagyobb belmagasságú. A remek elosztásnak köszönhetően tágas és kényelmes, komfortos lakás. Szépen megújított, de a klasszikus arculat megőrzését szorgalmazza a nyílászárók mázolása. A konyhában levő gépek a leendő lakó kényelmét szolgálják. Gáztűzhely-sütő, hűtőszekrény van a konyhában.Ötletes igényes megoldások teszik kényelmesebbé az itt élők mindennapjait. A festés óta még senki sem lakta, várja új bérlőjét.LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 86 nm - nappali: 23,3 nm - szoba: 18,2 nm- félszoba: 5,3 nm- hall-étkező: 9,6 nm - konyha: 7,5 nm - fürdőszoba: 5,6 nm - wc: 1 nm- kamra: 1 nm - hátsó saját használatú kert/terasz kb. 30nmBelmagassága: 2,9 mKÖLTSÉGEK:közös költség (korlátlan vízfogyasztással): 17.200 Ftminden egyéb fogyasztás mérőórával mért. Fűtést és a melegvizet cirkó biztosítja.PARKOLÁS: A parkolásra az utcán, akár az ablak előtt van lehetőség, de a környéken hétköznapokon díjfizetősen. KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:Szerethető, tágas családi otthon egy békés házban, kitűnő közlekedési feltételekkel, elegáns és igényes helyszínen. Részben bútorozott (konyha, előszoba, félszoba) Minimum egy évre bérbeadó, akár remek lehetőség irodának, magánrendelőnek. Jól nevelt kisállat hozható, dohányzás nem megengedett.Bérleti díj: nettó 210.000 Ft/hó + rezsiKaució: két havi bérleti díj--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE: Az Üzlethelyiség elhelyezkedése páratlan, mivel Budapesten, a XI. kerület és dél Buda legforgalmasabb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtér sarkán helyezkedik el. Közel az ALLEE bevásárlóközpont, Bartók Béla út, Feneketlen tó, nagy gyalogos forgalom jellemzi a környéket. 4-es metró, 6-os, 61-es villamos, és sok más villamos és buszmegálló a közelben.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A sátortetős, téglaépület földszint + 5 emeletes. Az épület közepes állapotban van, folyamatosan karbantartják. Az üzlet feletti hirdetőfelület használható, a járdán a szomszéd üzletek asztalokat, székeket helyeztek ki.ÜZLET JELLEMZŐI: 1936-ban étteremnek épült, Shanghai mulatóként volt híres.Meleg konyhás étteremnek, de bármilyen más szolgáltató, vagy kereskedelmi tevékenységre is kiválóan alkalmas, alagsori szinten elhelyezkedő, 248 nm-es helyiség eladó, vagy kiadó. Természetes fény kb. 40 nm-en, a belső udvarral egy szinten lévő helyiségben.Az üzlet elhelyezkedése kiváló, mérete és beosztása sok lehetőséget rejt, ezért bármilyen tevékenységre alkalmas a vendéglátástól a bemutató teremig, a zenekari próbateremtől a tornateremig!Az ingatlant, háborús és hidegháborús kialakítása és berendezési tárgyai például alkalmassá teszik szabadulós játékokhoz, tematikus étteremhez, vendéglátónak, katonai eszközöket árusító boltnak.Az utcáról nyíló, összesen 248 négyzetméteres ingatlan több helyiségből áll. A mosdókon kívül, 3 és 40 nm között különböző alapterületű helyiségek vannak 2 és 4 méter közötti belmagassággal. A válaszfalak 20 cm vastagok, de bonthatóak, akár 180 nm egybe nyitható.Kialakításra került egy várónak, irodának, recepciónak alkalmas 17 nm-es helyiség is.AZ INGATLAN MÉRETEI: - üzlet: 248 nmBelmagasság: 2 és 4 méter között. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Víz és villany hálózat, kapcsolt áram, 3 fázis, vízóra ki van építve.A száraz, tiszta, betonozott, frissen meszelt pincében sok minden megmaradt a háborús hangulatból, ráadásul karbantartva, jó állapotban, pl.: légmentesen zárható több száz kilós ajtók, majdnem minden helyiséget behálózó szellőző rendszer, komplett telefonközpont, légiriadó és átriasztó berendezés.Szellőzés tető fölé megoldott, kb. 2200 köbméter/óra.KÖZÖS KÖLTSÉG:- 30.000 Ft/hóPARKOLÁS: A Bartók Béla úton ingyenesAz ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.BÉRLETI DÍJ: 380.000 Ft/ hó+ 2 havi kaució+ rezsi-Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:DOHÁNYBOLTNAK, EGYSZEMÉLYES IRODÁNAK, PAVILON KIADÓ! Az utcai bejáratos helyiség Budán, a XI. kerület nagy forgalmú utak csomópontjában helyezkedik el. A 17 és 61 villamos valamint több busz megállója 1 percen belül. Az autós forgalomjelentős. A néhány megállónyira fekvő Móricz Zsigmond körtéren bankok, posta, rendelő, iskolák és óvoda található. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A fém és üveg kombinációjából kialakított helyiség két fala üveges, a többi és a mennyezet belülről szigetelt gipszkarton. A teteje sátortető, mely tegolával fedett. Az eredeti két bejárat közül az egyiket lezárták, így jobb lett a hely kihasználás.ÜZLET, IRODA JELLEMZŐI:A 11 nm-es helyiség bejárata közvetlenül az utcáról nyílik, tevékenységtől függően felújítandó. Két kisebb lépcsőn keresztül jutunk be a helyiségbe, mely jelenleg egy térből áll. Korábban a hátsó sarokban leválasztottak egy külön WC-t, melyet később lebontottak. Ez igény szerint visszaállítható. Most, a mellékhelyiség más üzletek dolgozóival közösen használható. Az üzlet felújítást és az új funkció szerint átalakítást igényel. Az ingatlan tehermentes, üresen vagy a mostani felszereléssel a szerződéskötést követően azonnal birtokba vehető. ÜZLET, IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 11 nmBelmagasság: 2.6 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést a hűtő-fűtő funkcióval rendelkező klíma biztosítja .A meleg vizet egy kis villanybojler adja. A helyiség külön víz és villanyórával ellátott. Saját mosogatóval és WC kialakításra alkalmas lehetőséggel rendelkezik.KÖLTSÉGEK:Közös költség: nincsVíz költség: 1000 Ft/hóVillany költség: 8000 Ft/ hó éves átlagban.Szemét díj: 2500 Ft/ kuka PARKOLÁS:Parkolásra a közeli utcákban van lehetőség. Nem fizetős övezet. BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 2 havi kaució szükséges. Minimálisan 1 évre kiadó. Az átalakítás költségeire vonatkozó megállapodást a tulajdonossal kell egyeztetni. Bérleti díj: 120.000 Ft/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XI. kerületében forgalmas úton található az ingatlan, egy irodaház aljában. Remek infrastruktúra, nagyon jó közlekedés jellemzi a környéket. A 61-es, és a 17-es villamos 3 perc sétára található, a ház közelében megáll a BKK 212-es, Újbuda központig közlekedő buszjárata. Autóval pár perc alatt elérhető a Balatoni vagy a Budaörsi út, és akár az M1, M7-es autópálya is. Étterem, Panzió, orvosi rendelő, patika és kisebb boltok találhatók a közelben. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, lapos tetős két szintes irodaház jó állapotú, folyamatosan karbantartott. A felső szinten irodák, a földszinten üzletek működnek. Lift nincs az épületben.ÜZLET JELLEMZŐIA kétszintes irodaház földszintjén található a kiadó 190 nm-es üzlethelyiség. Utcafrontos, nagy üvegfelülettel rendelkezik, két bejárata is nyílik az utcára. Parkettával és járólappal burkolt, jó állapotú, azonnal költözhető, bútorozatlan ingatlan. Kiválóan alkalmas irodának, vagy üzletnek, szórakozóhelyet vagy éttermet nem lehet itt üzemeltetni. A hátsó részben van egy WC és egy tea konyha a személyzetnek, illetve egy zárható ajtó amin keresztül át lehet menni az irodaházba.ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 190 nm- Üzlettér: 147 nm- Raktár: 27 nm- Közlekedő: 30 nm- Konyha: 3,3 nmBelmagasság: 3,4 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vízellátást egyedi gázkazán biztosítja. Vízóra van felszerelve, minden fogyasztás külön mérőórákkal történik. Jelenleg a UPC szolgáltatja az internetet. Klimatizált ingatlan.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 39.000.-/félév- Fűtés: 20.000.-/hó TÁROLÓ:Az üzlet hátsó részében vannak lehetőség tárolásra és raktározásra.KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:Folyamatosan működő, bejáratott üzletsoron található, forgalmas útszakaszon, ahol mind a gyalogos, mind az autós forgalom jelentős.PARKOLÁS:A parkolásra az épület előtt ingyenes és kényelmes lehetőség nyílik.BÉRLET FELTÉTELEI:Az ingatlan hosszútávra kiadó, beköltözéskor fizetendő egy havi bérleti díj, és két havi bérleti díjnak megfelelő kaució.Bérleti díj: 400.000 Ft+ÁFA+rezsi/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant a XI. kerületben, tekintse meg irodánk további hirdetéseit!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a Újbuda szívében, a Fehérvári útról nyíló csendes mellékutca elején található. Tömegközlekedése kiváló, a Fehérvári úton közlekedő számtalan busz és villamos segítségével bárhová egyszerűen eljuthatunk. Az utcában nagy a gyalogos forgalom, a közelben lévő Fehérvári úti piac, és az ALLEE bevásárlóközpontnak köszönhetően.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 5 szintes ház a 70-es években épült, remek állapotban van ma is. 22 lakásos társasház, folyamatosan karbantartott, lift és kaputelefon működik az épületben.ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:Az utcai bejáratos félszuterén üzlethelyiség, nagyon jó állapotú, hangulatosan felújított, igény szerint még 17 nm-es térrel bővíthető. Jelenleg 51 nm, amiben található egy üzlettér, raktár (amiből teakonyhát is lehet csinálni), öltöző, tusoló és egy WC.Déli tájolású, napos, sok féle tevékenységre alkalmas. A nyílászárók újak, a padló burkolata járólap, a falak nemrég voltak festve. Szépségszalon, kávézó, delikát jellegű üzlet, kézműves sör bolt, bor és italkülönlegességek boltja, vagy akár könyvelő vagy ügyvédi iroda is működhetne itt. A gyalogos átmenő forgalom elég magas, a közelben évtizedek óta működő bejáratott üzletek vannak.ÜZLETHELYISÉG MÉRETEI:Teljes méret: 51 nm- Üzlettér: 39 nm- Raktár: 8 nm- Öltöző+tusoló+WC: 4 nmBelmagasság: 2,8mIgény szerint még + 17 nm-es térrel bővíthetőMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtésről falra felszerelt, programozható, elektromos panelek gondoskodnak, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Egyedi mérésre alkalmas vízóra beszerelésre került.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 6000.-/2 hóMinden fogyasztás külön mérő óra alapján fizetendő.PARKOLÁS:Parkolásra az utcán közterületen van lehetőség. Az övezet fizetős.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 2 havi kaució (2 havi bérleti díj + közös költség) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges.Bérleti díj: 150.000+rezsi/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ UTCAFRONTOS ÜZLETHELYISÉG!INGATLAN HELYSZÍNE: A XI. kerület központi részén, a közkedvelt Kosztolányi Dezső téren található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt (19,49-es villamos, többek között a 7-es buszcsalád).ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az épület Fsz.+6 emeletes nagypolgári, tégla társasház. A ház külseje és a lépcsőház is rendezett.ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI: A 25 nm-es üzlethelyiség a társasház földszintjén helyezkedik el. Utcai bejárattal rendelkezik. Az ajtón belépve egy légterű üzlethelyiségbe érkezünk. Ezen belül lett kialakítva egy kézmosóval felszerelt vizesblokk, melyben villanybojler szolgáltatja a meleg vizet, illetve egy polcos tároló rész. A helység kellemes hangulatú, klimatizált és kiváló műszaki állapotban van. A mellékhelység az üzleten kívül található a társasházban, mely kizárólag csak ehhez az üzlethelyiséghez tartozik. A üzlet nagyon jó adottságokkal rendelkezik, tökéletes, mind üzleti mind irodai tevékenységre. Elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánlom, akik bejáratott ügyfélkörrel rendelkeznek! ÜZLETHELYISÉG MÉRETEI: Üzlet teljes mérete: 25 nm + 2 nm WCBelmagasság: 2,3 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Újszerű padló burkolatok- riasztó- Fűtés: távfűtés egyedi méréssel- minden közüzemi fogyasztás egyedileg mérhető, a vízdíját a közös költség tartalmazza. Közös költség: 8.500 Ft/hó, mely tartalmazza a vízdíjat is.PARKOLÁS: Parkolásra az épület előtt és körül lévő mellékutcákban van lehetőség. BÉRLETI DÍJ: 200.000Ft/hó + Áfa, 3 havi kaució szükséges. A tulajdonos olyan cégek irodák jelentkezését várja akik hosszú távra, de legalább 2-3 évre bérelnék az üzlethelyiséget.

JELENLEG BÉRBEADVA. ÚJRA KIADÓ LESZ 2017. szeptemberétől!!!Kiadó a Gellért hegy alsó részén, Szentimreváros zöldövezetében csendes, egyirányú utcában egy 165 négyzetméteres iroda (eddig egy neves építésziroda bérelte). amely 15-17 fő kényelmes munkavégzésére alkalmas. Csendes ház földszintjén található, utcára és kertre néző, jó hangulatú, világos, kényelmes. Modern, fiatalos, egyedi, elegáns dizájn jellemzi. Nagy tárgyaló van és külön szerver szoba is rendelkezésre áll. Két mosdó és egy kis teakonyha is hozzátartozik az irodához (zuhanyzásra is van lehetőség). Riasztóberendezéssel is fel van szerelve. A ház előtt ingyenesen lehet parkolni, a kerékpárral közlekedők az udvaron belül zárhatják le a biciklijeiket. Nagyon kellemes, barátságos, élhető és inspiráló munkakörnyezet. Tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Költségek (előző bérlő fogyasztása alapján):Rezsi költség / hónap ( jelenlegi ) Nettó Gáz ( fűtés, meleg víz ) 14.000.- Ft Elektromos 39.000.- Ft Víz,- csatorna, szemét 8.000.- Ft Multi alarm ( 24 órás távfelügyelet ) 6.300.- Ft UPC 6.000.- Ft Telefon 11.000.- FtA tulajdonos elsődlegesen egyben szeretné a teljes irodát kiadni. Esetlegesen szóba jöhet az iroda megosztása 100nm-es és 65nm-es részre, kérem, hogy érdeklődjön ezzel kapcsolatban.Két üzletközpont (Allee, Mom Park), számtalan kávézó és étterem található a közelében.Valószínűleg 2016. szeptember 1-től költözhető, de lehetséges, hogy akár korábban (aug. 15 legkorábban) is. Várom jelentkezését, amennyiben egy kiváló helyen levő, jól megközelíthető és jól funkcionáló irodára van szüksége. Ha nem tud elérni, küldje el sms-ben "CSETNEKI".

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: