Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ UTCAFRONTOS ÜZLETHELYISÉG!INGATLAN HELYSZÍNE: A XI. kerület központi részén, a közkedvelt Kosztolányi Dezső téren található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt (19,49-es villamos, többek között a 7-es buszcsalád).ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az épület Fsz.+6 emeletes nagypolgári, tégla társasház. A ház külseje és a lépcsőház is rendezett.ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI: A 25 nm-es üzlethelyiség a társasház földszintjén helyezkedik el. Utcai bejárattal rendelkezik. Az ajtón belépve egy légterű üzlethelyiségbe érkezünk. Ezen belül lett kialakítva egy kézmosóval felszerelt vizesblokk, melyben villanybojler szolgáltatja a meleg vizet, illetve egy polcos tároló rész. A helység kellemes hangulatú, klimatizált és kiváló műszaki állapotban van. A mellékhelység az üzleten kívül található a társasházban, mely kizárólag csak ehhez az üzlethelyiséghez tartozik. A üzlet nagyon jó adottságokkal rendelkezik, tökéletes, mind üzleti mind irodai tevékenységre. Elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánlom, akik bejáratott ügyfélkörrel rendelkeznek! ÜZLETHELYISÉG MÉRETEI: Üzlet teljes mérete: 25 nm + 2 nm WCBelmagasság: 2,3 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Újszerű padló burkolatok- riasztó- Fűtés: távfűtés egyedi méréssel- minden közüzemi fogyasztás egyedileg mérhető, a vízdíját a közös költség tartalmazza. Közös költség: 8.500 Ft/hó, mely tartalmazza a vízdíjat is.PARKOLÁS: Parkolásra az épület előtt és körül lévő mellékutcákban van lehetőség. BÉRLETI DÍJ: 200.000Ft/hó + Áfa, 3 havi kaució szükséges. A tulajdonos olyan cégek irodák jelentkezését várja akik hosszú távra, de legalább 2-3 évre bérelnék az üzlethelyiséget.

INGATLAN HELYSZÍNE:DOHÁNYBOLTNAK, EGYSZEMÉLYES IRODÁNAK, PAVILON KIADÓ! Az utcai bejáratos helyiség Budán, a XI. kerület nagy forgalmú utak csomópontjában helyezkedik el. A 17-es és 61-es villamos valamint több busz megállója 1 percen belül. Az autós forgalom jelentős. A néhány megállónyira fekvő Móricz Zsigmond körtéren bankok, posta, rendelő, iskolák és óvoda található. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A fém és üveg kombinációjából kialakított helyiség két fala üveges, a többi és a mennyezet belülről szigetelt gipszkarton. A teteje sátortető, mely tegolával fedett. Az eredeti két bejárat közül az egyiket lezárták, így jobb lett a hely kihasználás.ÜZLET, IRODA JELLEMZŐI:A 11 nm-es helyiség bejárata közvetlenül az utcáról nyílik Az üzlet tevékenységtől függően felújítandó. Két kisebb lépcsőn keresztül jutunk be a helyiségbe, mely jelenleg egy térből áll. Korábban a hátsó sarokban leválasztottak egy külön WC-t, melyet később lebontottak. Ez igény szerint visszaállítható. Most, a mellékhelyiség más üzletek dolgozóival közösen használható. Az üzlet felújítást és az új funkció szerint átalakítást igényel. Az ingatlan tehermentes, üresen vagy a mostani felszereléssel a szerződéskötést követően azonnal birtokba vehető. ÜZLET, IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 11 nmBelmagasság: 2.6 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést a hűtő-fűtő funkcióval rendelkező klíma biztosítja. A meleg vizet egy kis villanybojler adja. A helyiség külön víz és villanyórával ellátott. Saját mosogatóval és WC kialakításra alkalmas lehetőséggel rendelkezik.KÖLTSÉGEK:Közös költség: nincsVíz költség: 1000 Ft/hóVillany költség: 8000 Ft/ hó éves átlagban.Szemét díj: 2500 Ft/ kuka PARKOLÁS:Parkolásra a közeli utcákban van lehetőség. Nem fizetős övezet. BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 2 havi kaució szükséges. Minimálisan 1 évre kiadó. Az átalakítás költségeire vonatkozó megállapodást a tulajdonossal kell egyeztetni. Bérleti díj: 120.000 Ft/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE: Az Üzlethelyiség elhelyezkedése páratlan, mivel Budapesten, a XI. kerület és dél Buda legforgalmasabb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtér sarkán helyezkedik el. Közel az ALLEE bevásárlóközpont, Bartók Béla út, Feneketlen tó, nagy gyalogos forgalom jellemzi a környéket. 4-es metró, 6-os, 61-es villamos, és sok más villamos és buszmegálló a közelben.ÉPÜLET JELLEMZŐI: A sátortetős, téglaépület földszint + 5 emeletes. Az épület közepes állapotban van, folyamatosan karbantartják. Az üzlet feletti hirdetőfelület használható, a járdán a szomszéd üzletek asztalokat, székeket helyeztek ki.ÜZLET JELLEMZŐI: 1936-ban étteremnek épült, Shanghai mulatóként volt híres.Meleg konyhás étteremnek, de bármilyen más szolgáltató, vagy kereskedelmi tevékenységre is kiválóan alkalmas, alagsori szinten elhelyezkedő, 248 nm-es helyiség eladó, vagy kiadó. Természetes fény kb. 40 nm-en, a belső udvarral egy szinten lévő helyiségben.Az üzlet elhelyezkedése kiváló, mérete és beosztása sok lehetőséget rejt, ezért bármilyen tevékenységre alkalmas a vendéglátástól a bemutató teremig, a zenekari próbateremtől a tornateremig!Az ingatlant, háborús és hidegháborús kialakítása és berendezési tárgyai például alkalmassá teszik szabadulós játékokhoz, tematikus étteremhez, vendéglátónak, katonai eszközöket árusító boltnak.Az utcáról nyíló, összesen 248 négyzetméteres ingatlan több helyiségből áll. A mosdókon kívül, 3 és 40 nm között különböző alapterületű helyiségek vannak 2 és 4 méter közötti belmagassággal. A válaszfalak 20 cm vastagok, de bonthatóak, akár 180 nm egybe nyitható.Kialakításra került egy várónak, irodának, recepciónak alkalmas 17 nm-es helyiség is.AZ INGATLAN MÉRETEI: - üzlet: 248 nmBelmagasság: 2 és 4 méter között. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Víz és villany hálózat, kapcsolt áram, 3 fázis, vízóra ki van építve.A száraz, tiszta, betonozott, frissen meszelt pincében sok minden megmaradt a háborús hangulatból, ráadásul karbantartva, jó állapotban, pl.: légmentesen zárható több száz kilós ajtók, majdnem minden helyiséget behálózó szellőző rendszer, komplett telefonközpont, légiriadó és átriasztó berendezés.Szellőzés tető fölé megoldott, kb. 2200 köbméter/óra.KÖZÖS KÖLTSÉG:- 30.000 Ft/hóPARKOLÁS: A Bartók Béla úton ingyenesAz ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.BÉRLETI DÍJ: 450.000 Ft/hó+2 havi kaució+rezsi-Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: