Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XI. kerületében a Bercsényi utcában található ez az üzlethelyiség. A közlekedés kiemelkedően jó, néhány villamos járat és tucatnyi busz kínál könnyű és gyors megközelítési lehetőséget Buda és Pest irányából is. Autóval is könnyen elérhető a környezetében lévő főbb útvonalakról. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű társasház utcafrontján helyezkedik el az üzlethelyiség. A ház külső homlokzata normál állapotú.ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:Az 104 nm-es üzlethelyiségbe az utcafrontról néhány lépcsőn keresztül juthatunk be. Az üzlethelyiségben eddig szolárium működött, e szerint van berendezve, a gépek a társasház tulajdonát képezik, amelyeket, ha szeretnének használni, szükséges bevizsgáltatni. Ipari áram nincs bekötve(társasház bejáratánál van). Az üzlethelyiség felújítandó állapotú. Természetesen nem csak szolárium lehet, funkcionálhat kezelőként, iroda, masszázs szalon, vagy akár bolt is kialakítható belőle! A lépcső leérve a fogadótérbe, valamint a recepciós pulthoz jutunk, ahonnan egy folyosó vezet a 4 szolárium szobához és a folyosó végén lévő irodához, kezelőhöz. Zuhanyzós, WC-s vizes blokk is kialakításra került a helyiségben.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Az üzlethelyiségben a víz, és az elektromos áram saját mérő alapján fizetendő. A fűtés csak elektromos lehet!PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség. A környék fizetős övezet.BÉRLET FELTÉTELEI:2 havi kaució szükséges.Bérleti Díj: 240 e Ft/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6465Mutat

Irodaházban kiadásra kínálunk egy 3. emeleti, 120,3 m2-es, 4-5 irodahelyiségből, konyhából, 2 fürdőszobából, illetve előtérből álló, utcára néző irodát.Az iroda festése, padlóburkolata a leendő Bérlő kérésének megfelelően kerül kialakításra, választható laminált parketta vagy padlószőnyeg.A légkondicionálást minden helyiségben külön felszerelt, egyedileg szabályozható split klímák biztosítják.További irodák: 30-120m2-ig bérelhetők.Iroda bérlet: 7,0 - 10,0 EUR + ÁFA / m2 / hó (szerződés időtartamától és műszaki felszereltségtől függően)Üzemeltetési költség: 4,8 EUR + ÁFA / m2 / hó.Közös területi szorzó nincs!Az üzemeltetési költség tartalmazza a fűtést, a víz- és csatornadíjat, heti 2 alkalommal takarítást és minden egyéb üzemeltetési költséget.Nem tartalmazza az elektromos áram fogyasztást, amely külön mérőóra alapján kerül elszámolásra.Teremgarázs, kültéri zárt parkoló térítés ellenében, illetve közterületi ingyenes parkolás biztosított.Az irodaházhoz tartozó étteremben 7-17 óra között hideg- és meleg konyhai termékeket, kávét és üdítőket kínálunk nagy választékban.Bérlőknek 10-50% kedvezménnyel nyújtjuk konferencia, vendéglátás, illetve wellness- és sportközpontunk szolgáltatásait.MegközelíthetőségBlaha L. tértől / Astoriától / Ferenciek terétől: 239 buszMoszkva tértől: 139 buszDéli Pályaudvartól: 139 buszFehérvári úttól (piac, Allee): 53, 150, 250 buszMóricz Zsigmond körtértől: 40, 40E, 153, 240Kosztolányi Dezső tértől: 40E, 53, 87, 87-87A, 150, 153, 172E, 187, 240, 250, 272ID: 41608 ...további, több 1000 ingatlan: www.gdn-ingatlan.hu

+36-705140Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a XI. kerületben Kelenföldön helyezkedik el. Könnyen megközelíthető autóval Budafoki út felől., Tömegközlekedése kiváló hiszen a közelben van a 133-as busz megállója ahonnan a Móricz Zsigmond körtér és a Rákóczi híd is könnyedén elérhető.Az épület melletti parkolók nem tartoznak a fizetős övezetbe.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az irodaház 2008-ban épült. Igényesen, modern kivitelezésben kialakított, és azóta is karbantartott. Az épület szinte teljesen tele van hosszú távú bérlőkkel. A földszinten egy büfét/éttermet hoztak létre, mely teljes egészében ki tudja szolgálni a bérlők igényeit. Az üzemeltető létre hozott egy óvodát is a földszinten, mely képességfejlesztéssel és reflexológiával foglalkozik. Az épületben állandó portaszolgálat és beléptető rendszer van.A garázsban hozzávetőleg 15 db parkolóhely is bérelhető.Az épület majdnem teljes kiadottság mellett üzemel. Jelenleg a terület kiépítetlen, melyet a bérlői igényeknek megfelelően alakítanak ki. Az iroda panorámás a Gellérthegyre és körbe ablakos.IRODA PARAMÉTEREI:Teljes méret: 800 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Fűtés-hűtés: fan-coil, kettős elektromos ellátás, elektronikus tűz, hő és füstérzékelők, intelligens épületfelügyeleti rendszer, friss levegőellátás az álmennyezetből.2 db. 8 személyes és 1 db. 10 személyes lift áll a bérlők rendelkezésére lépcsőházanként.Az épületben összesen 9 lift található.KÖLTSÉGEK:Üzemeltetési költség: 1.100 Ft/nm/hó+ÁFA (forintban fizetendő) Elektromos áram a mérőóra szerint fizetendő.PARKOLÁS:Teremgarázs bérelhető 90 EU/hó+áfaKözterületen ingyenes.BÉRLET FELTÉTELEI:Minimum bérlési idő 3 év.Bérleti díj: 12,5 EU/nm/hó+ÁFA + 1.100 Ft/nm/hó+ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

0630,6058Mutat

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ UTCAFRONTOS ÜZLETHELYISÉG!INGATLAN HELYSZÍNE: A XI. kerület központi részén, a közkedvelt Kosztolányi Dezső téren található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt (19,49-es villamos, többek között a 7-es buszcsalád).ÉPÜLET JELLEMZŐI: Az épület Fsz.+6 emeletes nagypolgári, tégla társasház. A ház külseje és a lépcsőház is rendezett.ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI: A 30 nm-es üzlethelyiség a társasház földszintjén helyezkedik el. Utcai bejárattal rendelkezik. Az ajtón belépve egy légterű üzlethelyiségbe érkezünk. Ezen belül lett kialakítva egy kézmosóval felszerelt vizesblokk, melyben villanybojler szolgáltatja a meleg vizet, illetve egy polcos tároló rész. A helység kellemes hangulatú, klimatizált és kiváló műszaki állapotban van. A mellékhelység az üzleten kívül található a társasházban, mely kizárólag csak ehhez az üzlethelyiséghez tartozik. A üzlet nagyon jó adottságokkal rendelkezik, tökéletes, mind üzleti mind irodai tevékenységre. ÜZLETHELYISÉG MÉRETEI: Üzlet teljes mérete: 30 nm + WCBelmagasság: 2,3 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- Újszerű padló burkolatok- riasztó- Fűtés: távfűtés- minden közüzemi fogyasztás egyedileg mérhető, a vízdíját a közös költség tartalmazzaPARKOLÁS: Parkolásra az épület körül lévő mellékutcákban van lehetőség. BÉRLETI DÍJ: Nettó 170.000 Ft. 3 havi kaució szükséges. A tulajdonos olyan cégek irodák jelentkezését várja akik hosszú távra, de legalább 2-3 évre bérelnék az üzlethelyiséget.

Bérelhető irodahelyiségek a Lágymányosi híd budai lehajtójánál35 nm 53.9 eFt.+üzemeltetési költség+ rezsi/hóAz ingatlan Budapest XI. kerületében a Szerémi és a Budafoki út között a helyezkedik el. Az irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környezetében a Lágymányosi híd budai lehajtójánál az 1-es villamos meghosszabbításának közelében található. A helyszín presztízsét növeli az egyetemi negyed és a hozzá kapcsolódó innovációs és kutatási központ szomszédsága.Az 1980-ban épült épület 2014-ben teljes felújításon esett át. Az épület karbantartása a felújítás óta folyamatos így állapota kiválónak minősíthető. A földszint három emelet és tetőtér kialakítású irodaház megfelel a kor követelményeinek strukturált infokummunikációs hálózattal és légkondicionálással rendelkezik. Az irodaház tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek arra, hogy a bérlők szabadon alakíthassák ki az irodablokkokat.Szolgáltatások:14 órás biztonsági és recepciós szolgálat (H-P)kártyás beléptető rendszerkerékpártároló110 gépkocsi elhelyezésére alkalmas parkolóétterememeletenként teakonyharaktározási lehetőségklímatizált irodákstrukturált hálózatnyitható alumíniumszerkezetes termopan ablakok mechanikus árnyékoló rendszerrelbiztonságtechnikai épületfelügyeleti rendszerhangelnyelő álmennyezetkülönféle méretű tárgyalókbérbe vehető területek természetes megvilágításúak        675 m2 kiadó raktár található   bérleti díja: 5,0 euro /m2 /hó+ÁFAÜzemeltetési költség: 3,0 Euró/hó/m2Sem ez a tájékoztató, sem ennek bármely részlete nem tekinthető hivatalos ajánlattételnek.06 30 815-2507

INGATLAN HELYSZÍNE: Budán az XI. kerületben a Sas-hegyen található az ingatlan. remek közlekedés jellemzi a környéket, a 8-as busz megállója pár lépésre található, autóval a Hegyalja, és a Zólyomi út felől is jól megközelíthető. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A 2 emeletes sátortetős épület, téglából készült, 2014-ben teljes körű felújításon esett át. A házat körülölelő kert le van kerítve, füvesített, gondozott, egy autónak van parkolási lehetősége a telke belül. ÜZLET JELLEMZŐI: A 70 nm-es felújított ingatlan, a rengeteg ablaknak köszönhetően napfényben úszik egész nap. A teraszról csodálatos panoráma nyílik a Sas-hegyre. Korábban cukrászdaként üzemelt, de nagyon sokféle tevékenységre alkalmas. A jelenlegi teraszokon kívül még egy terasz kialakítható, ez az oldala az épületnek a Gellérthegyre panorámás. Egész évben üzemeltethető, 70 nm-es a belső tér, kényelmesen leültethető minimum 20 vendég. Modern kerámia burkolatok vannak a mellékhelyiségben, az eladótér járólappal burkolt. Az ablakok modern hő és hangszigetelő műanyag nyílászárók. Az épület minden oldalán van ablak, jól átszellőztethető az épület. Tágas, világos tavasztól a teraszok és az udvar is használható, a kert gondozott füvesített parkosított. LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 70 nm MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Az épületben gáz (cirkó) gondoskodik a fűtésről, és a meleg vízellátásról. Klíma működik az épületben. KÖLTSÉGEK: Minden költség külön mérő óra alapján fizetendő. PARKOLÁS: A telken belül van autóbeálló. BÉRLET FELTÉTELEI: Az ingatlan hosszútávra, minimum egy évre kiadó. Beköltözéskor fizetendő 1 havi bérleti díj+2 havi kaució. Bérleti díj: 300.000.-Ft+rezsi/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant a XI. XII. kerületben, tekintse meg irodánk további hirdetéseit!

INGATLAN HELYSZÍNE:Budán az XII. kerületben a Sas-hegyen található az ingatlan. remek közlekedés jellemzi a környéket, a 8-as busz megállója pár lépésre található, autóval a Hegyalja, és a Zólyomi út felől is jól megközelíthető.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 2 emeletes sátortetős épület, téglából készült, 2014-ben teljes körű felújításon esett át. A házat körülölelő kert le van kerítve, füvesített, gondozott, egy autónak van parkolási lehetősége a telke belül.ÜZLET JELLEMZŐI:A 153 nm-es felújított ingatlan, a rengeteg ablaknak köszönhetően napfényben úszik egész nap. A teraszról csodálatos panoráma nyílik a Sas-hegyre. A felső szint korábban cukrászdaként üzemelt, de nagyon sokféle tevékenységre alkalmas. A jelenlegi teraszokon kívül még egy terasz kialakítható, ez az oldala az épületnek a Gellérthegyre panorámás. Egész évben üzemeltethető, 70 nm-es a belső tér, kényelmesen leültethető minimum 20 vendég. Modern kerámia burkolatok vannak a mellékhelyiségben, az eladótér járólappal burkolt. Az ablakok modern hő és hangszigetelő műanyag nyílászárók. Az épület minden oldalán van ablak, jól átszellőztethető az épület. Tágas, világos tavasztól a teraszok és az udvar is használható, a kert gondozott füvesített parkosított. Az alsó szinten évek óta üzemel egy kis ABC, a bérlők maradnának. Az egész épület üzletházként szerepel, tehát többféle tevékenységre is alkalmasLAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 153 nmTelek: 400 nmAlsó szint: 65 nmFelső szint: 88 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Az épületben gáz (cirkó) gondoskodik a fűtésről, és a meleg vízellátásról. Klíma működik az épületben.KÖLTSÉGEK:Minden költség külön mérő óra alapján fizetendő. PARKOLÁS:A telken belül van autóbeálló.BÉRLET FELTÉTELEI:Az ingatlan hosszútávra minimum 1 évre kiadó, beköltözéskor fizetendő 1 havi bérleti díj + 2 havi kaució.Bérleti díj: 700.000 Ft+rezsi/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Melegkonyhás Étteremnek Is Alkalmas, Utcai Bejáratú Helyiség kiadó 380.000.Ft áron (ÁFA mentes)! étteremnek vagy bármilyen más szolgáltató, vagy kereskedelmi tevékenységre is kiválóan alkalmas, 248 nm-es helyiség eladó, vagy kiadó, a Bp., Móricz Zsigmond körtéren.Utcaszinten, lépcső nélkül 8 nm, belső udvar szintjén 50 nm, az , alagsori szinten 190 nm található.Móricz Zsigmond körtér és Bartók Béla út sarkán utcai bejáratú, földalatti, több szintes, egyedülálló ingatlant kínálok eladásra.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mérete és beosztása sok lehetőséget rejt, ezért bármilyen tevékenységre alkalmas a vendéglátástól a bemutató teremig, a zenekari próbateremtől a tornateremig....Az ingatlant, háborús és hidegháborús kialakítása és berendezési tárgyai különösen alkalmassá teszik szabadulós játékokhoz, tematikus étteremhez, vendéglátónak, pub, múzeumnak, katonai eszközöket árusító boltnak.Az utcáról nyíló, összesen 248 négyzetméteres ingatlan több helyiségből áll. A mosdókon kívül, 3 és 40 nm között különböző alapterületű helyiségek vannak 2,2 és 4 méter közötti belmagassággal. A válaszfalak 20 cm vastagok, de bonthatók, akár 160 nm egybe nyitható.Elhelyezkedése is páratlan, mivel Budapesten, a XI. kerület és dél Buda legforgalmasabb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtér sarkán helyezkedik el.1936-ban étteremnek épült, később Shanghai mulatóként volt híres. 1950-től 1989-ig Atomcsapás-elhárító Katonai Irányító Központ volt, 0-24 órás fegyveres őrséggel.A száraz, tiszta, betonozott, frissen meszelt, és padlófestett pincében sok minden megmaradt a háborús hangulatból, ráadásul karbantartva, jó állapotban, pl.: légmentesen zárható több száz kilós ajtók, minden helyiséget behálózó szellőző rendszer, komplett telefonközpont, légiriadó és átriasztó berendezés.Kialakításra került egy várónak, irodának, recepciónak alkalmas helyiség is.Azonnal birtokba vehető.Közös költség: 30.000 Ft/hó

INGATLAN HELYSZÍNE:XI. kerületben Albertfalván, a Fehérvári útnál, igényesen kialakított irodaházban található a bérlemény. A megközelíthetősége tömegközlekedéssel és autóval egyaránt kitűnő, villamosokkal Újbuda központ gyorsan elérhető. Az M7/M1/M6 autópályákra néhány perc után felhajthatunk. A leendő dolgozók vásárlási, kisebb ügyintézési teendőiket a közelben meg tudják oldani. A közelben meleg étkezési lehetőség rendelkezésre áll.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az B- minősítésű irodaház 2. emeletén fekszik a kiadó terület. A portaszolgálat 24 órás, biztonsági őrökkel megerősített. Kültéri parkoló díjazás ellenében igényelhető.Lift most került kialakításra az épületben!AZ IRODA JELLEMZŐI:A 2. emeleten elhelyezkedő iroda kiadó jelenleg, a 56 nm-es iroda déli tájolású. Az iroda laminált padlóval van burkolva, és beépített szekrények vannak kialakítva. Kisebb cégeknek ideális! A folyosón konyha, férfi és női mellékhelyiség került kialakításra. Belmagasság: 2,7 m AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A légkondicionálás megoldott, portaszolgálat van, számítógépes hálózat kiépítve.PARKOLÁS:Térítés ellenében bérelhető zárt ill. őrzött kültéri parkoló. A környező utcákban ingyenes a parkolás.BÉRLET FELTÉTELEI:Az ingatlan rövid, és hosszú távra is kiadó. BÉRLETI DÍJAK: Iroda: 6,5 EU/hó+ ÁFA, + 3,5 EU/hó/nm üzemeltetési költség+ ÁFA

A KÉPEK MEGTALÁLHATÓK A GELLÉRT TÉRI FORMA NŐI TORNA STÚDIÓ oldalon!TULAJDONOS KÍNÁL BÉRBEADÁSRA EGY 292 nm-es évek óta jól működő helyiséget, amely 15 éve női tornateremként működikEZ AZT JELENTI, hogy rendkívül tájékozott, helyismerettel bír, minden kérdésre ő tudja adni a legmegfelelőbb információt, mindezt első kézből. A pinceszinti helység a Gellért térnél helyezkedik el, Összesen 292 nm alapterületű. A belmagasság 2,5 - 2,8 - 3,1 m. Az ingatlan egy személy tulajdonában van, per- és tehermentes. Családi okok miatt kiadó.A helyiség a jelenlegi tevékenységhez ENGEDÉLYEKKEL rendelkezik és MŰKÖDIK, tehát KARBAN TARTOTT.A HELYSZÍN, KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS JELLEMZŐI:A 2012-es év végén felújított 168 nm-es részben profi sportpadlós, tükrös tornaterem (68 nm), recepció minikonyhával (az alaprajzon előtér-tartózkodó), szolárium helyiség, masszázs helyiség kézmosóval (az alaprajzon pihenő), öltöző, 3 zuhanyzós, kézmosós fürdőszoba és kézmosós toalett található Kialakításra került még egy, jelenleg bekötésekkel előkészített helyiség, az alaprajzon ez szerepel személyzeti zuhanyzóként, ahol található még egy zuhanyzó, toalett, mosdó, vízvételi lehetőség, mosógép csatlakozás Így az lehet személyzeti rész, illetve a második fürdőszoba is. Nagy teljesítményű ipari szellőző-fűtő berendezés - amely akár melegkonyhás tevékenység végzésére is alkalmas -, három fázisú áram (3x25A), szellőztető, külső világítás, reklámdoboz időkapcsoló, vízóra, riasztó kivonuló járőrszolgálattal, IP kamera, internet (wifi), telefon van bevezetve. A helyiséget Mabisz által elfogadott biztonsági ajtó is védi. A 2012-ben felújított részben minden árammal működik, az adottságok kedvező volta miatt csupán havi 22000,- Ft az áram díja. Télen-nyáron kellemes a klíma.Az alaprajzon csíkokkal jelölt rész 124 nm-es, nagyon szép dongaboltozatú, felújításra vár.A helyiség UTCAI BEJÁRATÚ, több egyetem vonzáskörzetében található. A közelében található iskola, gyógyszertár, élelmiszerboltok, drogéria, a Gellért Szálló és Fürdő és pár kisebb vendéglátó egység, ezzel is idevonzva a potenciális vásárlókat, legyen az szálló vendég, egyetemista, a környéken dolgozó vagy a közelben lakó. EGYRE NAGYOBB A GYALOGOS FORGALOM ÉS KINYITOTTAK ÚJABB BOLTOK IS, ezzel is idevonzva az újabb potenciális vendéget vagy vásárlót.A kitűnő közlekedésű helyiség a kialakításra került Újbuda kulturális központ szívében helyezkedik el. A Gellért tér megállójú buszok a ház előtt állnak meg. Rendkívül közel van a 4-es METRO Gellért téri megállója és a villamosok Gellért téri megállóhelye. A parkolás a Bartók Béla úton és a Műegyetem rakparton ingyenes, a közeli utcákban 18.00-ig fizetős. A helyiségtől 150 méterre egy zárt, kedvező árú fizetős, parkolót lehet igénybe venni.AZ INGATLANT ELSŐ SORBAN A JELENLEGI TEVÉKENYSÉGGEL ÖSSZEEGYEZTETHETŐ TEVÉKENYSÉGRE KÍVÁNOM BÉRBEADNI.Bérleti díj: havi 300000,- Ft + költségek (80000-130000,- Ft) A helyiség kéthavi kaucióval bérelhető.Minden egyéb felmerülő kérdésükre szívesen válaszol és várja a megkereséseket, Simorné Tóth Anita Tulajdonos. További KÉPEK MEGTALÁLHATÓK a GELLÉRT TÉRI FORMA NŐI TORNA STÚDIÓ internetes oldalon!06-30-414-84-34

INGATLAN HELYSZÍNE: XI. kerület Kelenföld nyugodt részén, a Karinthy színház közelében található, a Bartók Béla úton. A környék kifejezetten csendes, mégis tömegközlekedéssel könnyen elérhető. A sétatávolságra lévő 49, 19-es villamosokkal, de akár a közeli 7-es busszal is 15 perc alatt a belvárosba érhetünk. Innen nem messze található a 4-es metró végállomása is. Közelben számos bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, iskola, óvoda adott. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A múlt század közepén épült, függőfolyosós, polgári jellegű társasház földszint + 3 emeletes, jó állapotú.ÜZLET-IRODA JELLEMZŐI:A 40 nm-es utcafronti iroda a félszuterin szinten található, a fotók és az alaprajz a jelenlegi állapotot tükrözik. Az irodába belépve kis előtérbe érkezünk, ahonnan a nagyobb irodahelyiség és a mosdó érhető el A teljes arculatot a bérlő határozhatja meg, egyéni elképzelései alapján. Az iroda átalakításának mértéke szerint módosulhat a bérleti díj.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 40,4 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés elektromos fűtőtesttel megoldott.. Az egész épületben tűz-és füstjelző rendszer üzemel. Kialakított és mosdó, WC.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 8600 ft (vízzel és csatornadíjjal)PARKOLÁS:A parkolásra az utcán, vagy egy közeli parkolóban van lehetőség. Az övezet nem fizetős.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 2 havi kaució és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges. Minimum 1 évre kiadó.Bruttó, áfa mentes bérleti díj: 75000 Ft/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:XI. kerületben Albertfalván, a Fehérvári útnál, igényesen kialakított irodaházban található a bérlemény. A megközelíthetősége tömegközlekedéssel és autóval egyaránt kitűnő, villamosokkal Újbuda központ gyorsan elérhető. Az M7/M1/M6 autópályákra néhány perc után felhajthatunk. A leendő dolgozók vásárlási, kisebb ügyintézési teendőiket a közelben meg tudják oldani. A közelben meleg étkezési lehetőség rendelkezésre áll.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az B- minősítésű irodaház 2. emeletén fekszik a kiadó terület. A portaszolgálat 24 órás, biztonsági őrökkel megerősített. Kültéri parkoló díjazás ellenében igényelhető.Lift most került kialakításra az épületben!AZ IRODA JELLEMZŐI:A 2. emeleten elhelyezkedő iroda kiadó jelenleg, a 14 nm-es iroda déli tájolású. Az iroda laminált padlóval van burkolva, és beépített szekrények vannak kialakítva. Kisebb cégeknek ideális! A folyosón konyha, férfi és női mellékhelyiség került kialakításra. Belmagasság: 2,7 m AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A légkondicionálás megoldott, portaszolgálat van, számítógépes hálózat kiépítve.PARKOLÁS:Térítés ellenében bérelhető zárt ill. őrzött kültéri parkoló. A környező utcákban ingyenes a parkolás.BÉRLET FELTÉTELEI:Az ingatlan rövid, és hosszú távra is kiadó. BÉRLETI DÍJAK: Iroda: 6,5 EU/hó+ ÁFA, + 3,5 EU/hó/nm üzemeltetési költség+ ÁFA

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!