Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:NÉHÁNY FŐ SZÁMÁRA IRODÁNAK MEGFELELŐ UTCAI BEJÁRATOS KIADÓ!Az ingatlan Budán, a XI. kerület szívében, a Kosztolányi Dezső téren található. A tömegközlekedése kiváló, a Bartók Béla úton járó villamosok valamint a Bocskai út busz forgalma gyors eljutást biztosít Újbuda központ metró állomás felé, összekötve a Pesti és Budai oldalt. Minden szolgáltató, rendelő, önkormányzat, iskola, óvoda, kisebb nagyobb bevásárlási lehetőség a közelben adott. A Feneketlen tó körüli park és játszótér télen-nyáron vonzza a környékbeli embereket. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1930-as években épült lapostetős épület 7 szintes, jó állapotú, rendezett. A lakóközösség együttműködő, kulturált.ÜZLET JELLEMZŐI:Az üzlethelyiség a földszinten helyezkedik el és közvetlen utcai bejárattal rendelkezik. Belépve egy tágas, barátságos térbe érkezünk. A falburkolat, az ajtók mögé ügyesen elrejtett tároló és két vizes blokk esztétikus. A padlóburkolat újszerű. Az álmennyezet kialakítása és korszerű fényforrásai igényességről tanúskodnak. A zárható, külön ehhez az üzlethez tartozó mellékhelyiség lépcsőházból nyílik. ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 26 nm-Helyiség: 20,3 nm-Tároló: 2,2 nm-Vizes blokk: 1,5 nm-WC: 2 nmBelmagasság: 2,3 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés távfűtés egyedi mérővel ellátva. Az üzletben légkondicionáló és riasztó működik. Saját vízóra nincs, a közös költség tartalmazza. A vizesblokk (kézmosó és dupla mosogató) meleg víz szükségletét villanybojler biztosítja.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 10.000 Ft/ hó, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a közös villanyfogyasztást, a szemét szállítást, az épületbiztosítást és a felújítási alapot.PARKOLÁS:A parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség. Az övezet fizetős.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj) és tárgyhavi bérleti díj+ közös költség szükséges.Bérleti díj: 120.000 Ft + ÁFA / hó --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az irodaház a Buda XI. kerületének frekventált részén a Fehérvári úton helyezkedik el. Könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel, itt jár a 41-es, 47-es és a 17-es villamos, valamint a 4-es metró Újbudai központ megállója 500 méteren belül van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 5 szintes irodaház 1980-ben épült, remek állapotban van ma is. Megépítése óta irodaként funkcionál, folyamatosan karbantartott. Az emeleteken bemutatóterem, irodák, tárgyaló található, a földszinten utcai bejáratos üzlethelyiségek kaptak helyet. Az épületben lift működik, illetve éjjel-nappal van portaszolgálat. IRODA JELLEMZŐI:Egyszerű, letisztult formák, modern berendezés, és világos színek jellemzik az irodákat. Hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről. Az ablakokon a szalagfüggönyök vannak, a padló laminált parkettával fedett. Ez a helyiség a 2. emeleten kapott helyet. Üresen, vagy minimális berendezéssel (konyhasarok, beépített szekrény) kerülnek kiadásra. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 71 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés házközponti rendszerű. Az egész épületben tűz-és füstjelző rendszer üzemel. Kialakított teakonyha és mosdók. Klímaberendezés, és elektromos fűtés is igénybe vehető felárért.KÖLTSÉGEK:- Bérleti díj: 262.500,- Ft/hó + ÁFA- Parkoló: 14,000.-Ft/hó + ÁFA - Cégfelirat, logó elhelyezése: 14.000.-Ft/hó+ÁFAPARKOLÁS:A parkolásra a telephelyen korlátozott számban van lehetőség, 14.000.-Ft/hó+ÁFABÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj + közös költség) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.Bérleti díj: 12 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán a XI. kerületben helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú környéken.Nemcsak Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, de akár az M7-M1-es autópályáról is. Több közért, étterem, kávézó van a közelben, ezért a napi étkezés megoldása is viszonylag egyszerű.Az épület mellett működik sportlétesítmény, melyet a bérlők is használhatnak.Az 1-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal vagy a Bikás parktól metróval is közlekedhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kellemes helyen végezhessék a napi feladataikat.Nagy üvegfelületekkel rendelkező, minimalista stílusú, elegáns, de a színhasználat és a zöld növényzet miatt kellemes érzetet kelt. A 6m belmagasságú aula kortárs művészeti galériaként is működik, mai magyar festők munkái díszítik a falakat. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. Az irodaházban 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik.Az irodák mellett, található az épületben kézilabdapálya méretű sportpálya, ahol tollas, kosárlabdapálya felfestései is megtörténtek. Több lift, szintenként teakonyha, áll az itt dolgozók rendelkezésére.IRODA JELLEMZŐI:Mivel az iroda 2013-ban épült, így több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakítása kor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudjuk segíteni leendő bérlőinket.IRODA MÉRETEI:Az irodák méreteinek meghatározásakor, illetve kialakításakor a bérlők igényeit vesszük figyelembe.KIÉPÍTÉS ÁTALAKÍTÁS:Minimum 5 éves bérleti szerződés megkötése esetén:Válaszfalak építéseHűtési rendszer kiépítéseAlap villanyszerelés (kapcsolók konnektorok)Falfestés (világos színnel)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Zárt, gránittal és zöld felületekkel burkolt udvar24 órás őrszolgálatAutomatizált padlófűtésAutomatizált hűtés4 db liftGránittal burkolt közös terekMinden jelenleg nem használt területen is ki van alakítva a padlófűtés, illetve a gránit burkolat.KÖLTSÉGEK:Havidíj nettó 9 euro/nmÜzemeltetési költség: nettó 4euro/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.A díjak bruttó alapterületre értendők, ami a nettó alapterület 1,05 szorosa, ez a közösen használt területek részarányainak hozzáadásával képződik.PARKOLÁS:A parkolásra zárt udvarban nyílik lehetőségBÉRLET FELTÉTELEI:3 Havi bérleti díj és üzemeltetési költség összege készpénz formájában.Bérleti díj: 9 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:ÜZLETNEK, NÉHÁNY FŐ SZÁMÁRA IRODÁNAK MEGFELELŐ KIADÓ!Az ingatlan Budán, a XI. kerület szívében, a Kosztolányi Dezső téren található. A tömegközlekedése kiváló, a Bartók Béla úton járó villamosok valamint a Bocskai út busz forgalma gyors eljutást biztosít Újbuda központ metró állomás felé, összekötve a Pesti és Budai oldalt. Minden szolgáltató, rendelő, önkormányzat, iskola, óvoda, kisebb nagyobb bevásárlási lehetőség a közelben adott. A Feneketlen tó körüli park és játszótér télen-nyáron vonzza a környékbeli embereket. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1930-as években épült lapostetős épület 7 szintes, jó állapotú, rendezett. A lakóközösség együttműködő, kulturált.ÜZLET JELLEMZŐI:Az üzlethelyiség a földszinten helyezkedik el és közvetlen utcai bejárattal rendelkezik. Belépve egy tágas, barátságos térbe érkezünk. A falburkolat, az ajtók mögé ügyesen elrejtett tároló és két vizes blokk esztétikus. A padlóburkolat újszerű. Az álmennyezet kialakítása és korszerű fényforrásai igényességről tanúskodnak. A zárható, külön ehhez az üzlethez tartozó mellékhelyiség lépcsőházból nyílik. ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 26 nm-Helyiség: 20,3 nm-Tároló: 2,2 nm-Vizes blokk: 1,5 nm-WC: 2 nmBelmagasság: 2,3 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés távfűtés egyedi mérővel ellátva. Az üzletben légkondicionáló és riasztó működik. Saját vízóra nincs, a közös költség tartalmazza. A vizesblokk (kézmosó és dupla mosogató) meleg víz szükségletét villanybojler biztosítja.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 10.000 Ft/ hó, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a közös villanyfogyasztást, a szemét szállítást, az épületbiztosítást és a felújítási alapot.PARKOLÁS:A parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség. Az övezet fizetős.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj) és tárgyhavi bérleti díj + közös költség szükséges.Bérleti díj: 120.000 Ft + ÁFA / hó --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az irodaház a Buda XI. kerületének frekventált részén a Fehérvári úton helyezkedik el. Könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel, itt jár a 41-es, 47-es és a 17-es villamos, valamint a 4-es metró Újbudai központ megállója 500 méteren belül van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 5 szintes irodaház 1980-ben épült, remek állapotban van ma is. Megépítése óta irodaként funkcionál, folyamatosan karbantartott. Az emeleteken bemutatóterem, irodák, tárgyaló található, a földszinten utcai bejáratos üzlethelyiségek kaptak helyet. Az épületben lift működik, illetve éjjel-nappal van portaszolgálat. IRODA JELLEMZŐI:Egyszerű, letisztult formák, modern berendezés, és világos színek jellemzik az irodákat. Hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről. Az ablakokon a szalagfüggönyök vannak, a padlón padlószőnyeg található. Ez a helyiség a 3. emeleten kapott helyet. Üresen, vagy minimális berendezéssel (konyhasarok, beépített szekrény) kerülnek kiadásra. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 17,5 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés házközponti rendszerű. Az egész épületben tűz-és füstjelző rendszer üzemel. Kialakított teakonyha és mosdók. Klímaberendezés, és elektromos fűtés is igénybe vehető felárért.KÖLTSÉGEK:- Bérleti díj: 65.000,- Ft/hó + ÁFA- Parkoló: 14,000.-Ft/hó + ÁFA - Cégfelirat, logó elhelyezése: 14.000.-Ft/hó+ÁFAPARKOLÁS:A parkolásra a telephelyen korlátozott számban van lehetőség, 14.000.-Ft/hó+ÁFABÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj + közös költség) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.Bérleti díj: 12 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán a XI. kerületben helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú környéken.Nemcsak Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, de akár az M7-M1-es autópályáról is. Több közért, étterem, kávézó van a közelben, ezért a napi étkezés megoldása is viszonylag egyszerű.Az épület mellett működik sportlétesítmény, melyet a bérlők is használhatnak.Az 1-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal vagy a Bikás parktól metróval is közlekedhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kellemes helyen végezhessék a napi feladataikat.Nagy üvegfelületekkel rendelkező, minimalista stílusú, elegáns, de a színhasználat és a zöld növényzet miatt kellemes érzetet kelt. A 6m belmagasságú aula kortárs művészeti galériaként is működik, mai magyar festők munkái díszítik a falakat. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. Az irodaházban 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik.Az irodák mellett, található az épületben kézilabdapálya méretű sportpálya, ahol tollas, kosárlabdapálya felfestései is megtörténtek. Több lift, szintenként teakonyha, áll az itt dolgozók rendelkezésére.IRODA JELLEMZŐI:Mivel az iroda 2013-ban épült, így több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakítása kor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudjuk segíteni leendő bérlőinket.IRODA MÉRETEI:Az irodák méreteinek meghatározásakor, illetve kialakításakor a bérlők igényeit vesszük figyelembe.KIÉPÍTÉS ÁTALAKÍTÁS:Minimum 5 éves bérleti szerződés megkötése esetén:Válaszfalak építéseHűtési rendszer kiépítéseAlap villanyszerelés (kapcsolók konnektorok)Falfestés (világos színnel)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Zárt, gránittal és zöld felületekkel burkolt udvar24 órás őrszolgálatAutomatizált padlófűtésAutomatizált hűtés4 db liftGránittal burkolt közös terekMinden jelenleg nem használt területen is ki van alakítva a padlófűtés, illetve a gránit burkolat.KÖLTSÉGEK:Havidíj nettó 9 euro/nmÜzemeltetési költség: nettó 4euro/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.A díjak bruttó alapterületre értendők, ami a nettó alapterület 1,05 szorosa, ez a közösen használt területek részarányainak hozzáadásával képződik.PARKOLÁS:A parkolásra zárt udvarban nyílik lehetőségBÉRLET FELTÉTELEI:3 Havi bérleti díj és üzemeltetési költség összege készpénz formájában.Bérleti díj: 9 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán a XI. kerületben helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú környéken.Nemcsak Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, de akár az M7-M1-es autópályáról is. Több közért, étterem, kávézó van a közelben, ezért a napi étkezés megoldása is viszonylag egyszerű.Az épület mellett működik sportlétesítmény, melyet a bérlők is használhatnak.Az 1-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal vagy a Bikás parktól metróval is közlekedhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kellemes helyen végezhessék a napi feladataikat.Nagy üvegfelületekkel rendelkező, minimalista stílusú, elegáns, de a színhasználat és a zöld növényzet miatt kellemes érzetet kelt. A 6m belmagasságú aula kortárs művészeti galériaként is működik, mai magyar festők munkái díszítik a falakat. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. Az irodaházban 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik.Az irodák mellett, található az épületben kézilabdapálya méretű sportpálya, ahol tollas, kosárlabdapálya felfestései is megtörténtek. Több lift, szintenként teakonyha, áll az itt dolgozók rendelkezésére.IRODA JELLEMZŐI:Mivel az iroda 2013-ban épült, így több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakítása kor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudjuk segíteni leendő bérlőinket.IRODA MÉRETEI:Az irodák méreteinek meghatározásakor, illetve kialakításakor a bérlők igényeit vesszük figyelembe.KIÉPÍTÉS ÁTALAKÍTÁS:Minimum 5 éves bérleti szerződés megkötése esetén:Válaszfalak építéseHűtési rendszer kiépítéseAlap villanyszerelés (kapcsolók konnektorok)Falfestés (világos színnel)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Zárt, gránittal és zöld felületekkel burkolt udvar24 órás őrszolgálatAutomatizált padlófűtésAutomatizált hűtés4 db liftGránittal burkolt közös terekMinden jelenleg nem használt területen is ki van alakítva a padlófűtés, illetve a gránit burkolat.KÖLTSÉGEK:Havidíj nettó 9 euro/nmÜzemeltetési költség: nettó 4euro/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.A díjak bruttó alapterületre értendők, ami a nettó alapterület 1,05 szorosa, ez a közösen használt területek részarányainak hozzáadásával képződik.PARKOLÁS:A parkolásra zárt udvarban nyílik lehetőségBÉRLET FELTÉTELEI:3 Havi bérleti díj és üzemeltetési költség összege készpénz formájában.Bérleti díj: 9 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán a XI. kerületben helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú környéken.Nemcsak Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, de akár az M7-M1-es autópályáról is. Több közért, étterem, kávézó van a közelben, ezért a napi étkezés megoldása is viszonylag egyszerű.Az épület mellett működik sportlétesítmény, melyet a bérlők is használhatnak.Az 1-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal vagy a Bikás parktól metróval is közlekedhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kellemes helyen végezhessék a napi feladataikat.Nagy üvegfelületekkel rendelkező, minimalista stílusú, elegáns, de a színhasználat és a zöld növényzet miatt kellemes érzetet kelt. A 6m belmagasságú aula kortárs művészeti galériaként is működik, mai magyar festők munkái díszítik a falakat. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. Az irodaházban 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik.Az irodák mellett, található az épületben kézilabdapálya méretű sportpálya, ahol tollas, kosárlabdapálya felfestései is megtörténtek. Több lift, szintenként teakonyha, áll az itt dolgozók rendelkezésére.IRODA JELLEMZŐI:Mivel az iroda 2013-ban épült, így több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakítása kor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudjuk segíteni leendő bérlőinket.IRODA MÉRETEI:Az irodák méreteinek meghatározásakor, illetve kialakításakor a bérlők igényeit vesszük figyelembe.KIÉPÍTÉS ÁTALAKÍTÁS:Minimum 5 éves bérleti szerződés megkötése esetén:Válaszfalak építéseHűtési rendszer kiépítéseAlap villanyszerelés (kapcsolók konnektorok)Falfestés (világos színnel)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Zárt, gránittal és zöld felületekkel burkolt udvar24 órás őrszolgálatAutomatizált padlófűtésAutomatizált hűtés4 db liftGránittal burkolt közös terekMinden jelenleg nem használt területen is ki van alakítva a padlófűtés, illetve a gránit burkolat.KÖLTSÉGEK:Havidíj nettó 9 euro/nmÜzemeltetési költség: nettó 4euro/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.A díjak bruttó alapterületre értendők, ami a nettó alapterület 1,05 szorosa, ez a közösen használt területek részarányainak hozzáadásával képződik.PARKOLÁS:A parkolásra zárt udvarban nyílik lehetőségBÉRLET FELTÉTELEI:3 Havi bérleti díj és üzemeltetési költség összege készpénz formájában.Bérleti díj: 9 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

A XI. kerületben a Szerémi és a Budafoki út között B kategóriás irodaházi környezetben irodák már 30nm-től kiadók. Négy szinten összesen 2500nm terület bérelhető szintenként mintegy 800nm-s területtel igény szerinti átalakíthatósággal, összenyithatósággal vagy megoszthatósággal 7,5euró bérleti díjért. A közös területek részaránya 10%. Az üzemeltetési költség 3euro/nm/hó. Az irodaház belső zárt udvarán parkoló hely bérelhető 30euros havi bérleti díjjal. A megjelölt bérleti díjak az ÁFA összegét nem tartalmazzák. Az irodaház fűtéséről kondenzációs kazán, a hűtéséről pedig fancoil gondoskodik. Az irodaház tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek a belső szabad kialakíthatóságban. Az irodaház előnye többek között a 24órás biztonsági és recepciós szolgálat, kártyás beléptető rendszer, őrzött parkoló, étterem, klimatizált irodák, raktározási lehetőség, nyitható alumíniumszerkezetes termopan ablakok mechanikus árnyékoló rendszerrel, és még sorolhatnám. Bérbevétel esetén három havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. Az irodaház megközelíthetősége, struktúrája nagyon jó, Új Buda Center vonzásában helyezkedik el, közvetlen közúti kapcsolattal rendelkezik a 6-s, 7-s számú főúthoz, M0, M1, M6 és M7-s autópályához. Autóval a repülőtér 30perc, a belváros is mindössze 15perc alatt elérhető.

INGATLAN HELYSZÍNE:Az irodaház a Buda XI. kerületének frekventált részén a Fehérvári úton helyezkedik el. Könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel, itt jár a 41-es, 47-es és a 17-es villamos, valamint a 4-es metró Újbudai központ megállója 500 méteren belül van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 5 szintes irodaház 1980-ben épült, remek állapotban van ma is. Megépítése óta irodaként funkcionál, folyamatosan karbantartott. Az emeleteken bemutatóterem, irodák, tárgyaló található, a földszinten utcai bejáratos üzlethelyiségek kaptak helyet. Az épületben lift működik, illetve éjjel-nappal van portaszolgálat. IRODA JELLEMZŐI:Egyszerű, letisztult formák, modern berendezés, és világos színek jellemzik az irodákat. Hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről. Az ablakokon a szalagfüggönyök vannak, a padlólaminált parkettával fedett. Ez a helyiség a 3. emeleten kapott helyet. Üresen, vagy minimális berendezéssel (konyhasarok, beépített szekrény) kerülnek kiadásra. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 35 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés házközponti rendszerű. Az egész épületben tűz-és füstjelző rendszer üzemel. Kialakított teakonyha és mosdók. Klímaberendezés, és elektromos fűtés is igénybe vehető felárért.KÖLTSÉGEK:- Bérleti díj: 129.360,- Ft/hó + ÁFA- Parkoló: 14,000.-Ft/hó + ÁFA - Cégfelirat, logó elhelyezése: 14.000.-Ft/hó+ÁFAPARKOLÁS:A parkolásra a telephelyen korlátozott számban van lehetőség, 14.000.-Ft/hó+ÁFABÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj + közös költség) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.Bérleti díj: 12 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az irodaház a Buda XI. kerületének frekventált részén a Fehérvári úton helyezkedik el. Könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel, itt jár a 41-es, 47-es és a 17-es villamos, valamint a 4-es metró Újbudai központ megállója 500 méteren belül van.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 5 szintes irodaház 1980-ben épült, remek állapotban van ma is. Megépítése óta irodaként funkcionál, folyamatosan karbantartott. Az emeleteken bemutatóterem, irodák, tárgyaló található, a földszinten utcai bejáratos üzlethelyiségek kaptak helyet. Az épületben lift működik, illetve éjjel-nappal van portaszolgálat. IRODA JELLEMZŐI:Egyszerű, letisztult formák, modern berendezés, és világos színek jellemzik az irodákat. Hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről. Az ablakokon a szalagfüggönyök vannak, a padló burkolata laminált parketta. Ez a helyiség az 1. emeleten kapott helyet. Az irodák üresen, vagy minimális berendezéssel (konyhasarok, beépített szekrény) kerülnek kiadásra. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.IRODA MÉRETEI:Teljes méret:54,3 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés házközponti rendszerű. Az egész épületben tűz-és füstjelző rendszer üzemel. Kialakított teakonyha és mosdók. Klímaberendezés, és elektromos fűtés is igénybe vehető felárért.KÖLTSÉGEK:- Bérleti díj: 185.955,- Ft/hó + ÁFA- Parkoló: 14,000.-Ft/hó + ÁFA - Cégfelirat, logó elhelyezése: 14.000.-Ft/hó+ÁFAPARKOLÁS:A parkolásra a telephelyen korlátozott számban van lehetőség, 14.000.-Ft/hó+ÁFABÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj + közös költség) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges. A bérleti díj tartalmazza a helyiségekre számított takarítási, fűtési, víz, csatorna és elektromos áram szolgáltatási költségeit (ez csak az irodai berendezésekre vonatkozik, a klíma és a plusz fűtés külön almérők alapján fizetendő), valamint a portai szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát.Bérleti díj: 11,5 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: