Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:ÜZLETNEK, NÉHÁNY FŐ SZÁMÁRA IRODÁNAK MEGFELELŐ KIADÓ!Az ingatlan Budán, a XI. kerület szívében, a Kosztolányi Dezső téren található. A tömegközlekedése kiváló, a Bartók Béla úton járó villamosok valamint a Bocskai út busz forgalma gyors eljutást biztosít Újbuda központ metró állomás felé, összekötve a Pesti és Budai oldalt. Minden szolgáltató, rendelő, önkormányzat, iskola, óvoda, kisebb nagyobb bevásárlási lehetőség a közelben adott. A Feneketlen tó körüli park és játszótér télen-nyáron vonzza a környékbeli embereket. ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1930-as években épült lapos tetős épület 7 szintes, jó állapotú, rendezett. A lakóközösség együttműködő, kulturált.ÜZLET JELLEMZŐI:Az üzlethelyiség a földszinten helyezkedik el és közvetlen utcai bejárattal rendelkezik. Belépve egy tágas, barátságos térbe érkezünk. A falburkolat, az ajtók mögé ügyesen elrejtett tároló és két vizes blokk esztétikus. A padlóburkolat újszerű. Az álmennyezet kialakítása és korszerű fényforrásai igényességről tanúskodnak. A zárható, külön ehhez az üzlethez tartozó mellékhelyiség lépcsőházból nyílik. ÜZLET MÉRETEI:Teljes méret: 26 nm-Helyiség: 20,2 nm-Tároló: 2,2 nm-Vizes blokk: 1,5 nm-WC: 2 nmBelmagasság: 2,3 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtés távfűtés egyedi mérővel ellátva. Az üzletben légkondicionáló és riasztó működik. Saját vízóra nincs, a közös költség tartalmazza. A vizesblokk (kézmosó és dupla mosogató) meleg víz szükségletét villanybojler biztosítja.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 10.000 Ft/ hó, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a közös villanyfogyasztást, a szemét szállítást, az épületbiztosítást és a felújítás alapot.PARKOLÁS:A parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség. Az övezet fizetős.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj + közös költség) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges.Bérleti díj: 120.000 Ft + ÁFA / hó --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

A XI. kerületben a Szerémi és a Budafoki út között B kategóriás irodaházi környezetben irodák már 30nm-től kiadók. Négy szinten összesen 2500nm terület bérelhető szintenként mintegy 800nm-s területtel igény szerinti átalakíthatósággal, összenyithatósággal vagy megoszthatósággal 7,5euró bérleti díjért. A közös területek részaránya 10%. Az üzemeltetési költség 3euro/nm/hó. Az irodaház belső zárt udvarán parkoló hely bérelhető 30euros havi bérleti díjjal. A megjelölt bérleti díjak az ÁFA összegét nem tartalmazzák. Az irodaház fűtéséről kondenzációs kazán, a hűtéséről pedig fancoil gondoskodik. Az irodaház tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek a belső szabad kialakíthatóságban. Az irodaház előnye többek között a 24órás biztonsági és recepciós szolgálat, kártyás beléptető rendszer, őrzött parkoló, étterem, klimatizált irodák, raktározási lehetőség, nyitható alumíniumszerkezetes termopan ablakok mechanikus árnyékoló rendszerrel, és még sorolhatnám. Bérbevétel esetén három havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. Az irodaház megközelíthetősége, struktúrája nagyon jó, Új Buda Center vonzásában helyezkedik el, közvetlen közúti kapcsolattal rendelkezik a 6-s, 7-s számú főúthoz, M0, M1, M6 és M7-s autópályához. Autóval a repülőtér 30perc, a belváros is mindössze 15perc alatt elérhető.

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a XI. kerületben Kelenföldön helyezkedik el. Könnyen megközelíthető autóval Budafoki út felől., Tömegközlekedése kiváló hiszen a közelben van a 133-as busz megállója ahonnan a Móricz Zsigmond körtér és a Rákóczi híd is könnyedén elérhető.Az épület melletti parkolók nem tartoznak a fizetős övezetbe.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az irodaház 2008-ban épült. Igényesen, modern kivitelezésben kialakított, és azóta is karbantartott. Az épület szinte teljesen tele van hosszú távú bérlőkkel. A földszinten egy büfét/éttermet hoztak létre, mely teljes egészében ki tudja szolgálni a bérlők igényeit. Az üzemeltető létre hozott egy óvodát is a földszinten, mely képességfejlesztéssel és reflexológiával foglalkozik. Az épületben állandó portaszolgálat és beléptető rendszer van.A garázsban hozzávetőleg 15 db parkolóhely is bérelhető.Az épület majdnem teljes kiadottság mellett üzemel. Jelenleg a terület kiépítetlen, melyet a bérlői igényeknek megfelelően alakítanak ki. Az iroda panorámás a Gellérthegyre és körbe ablakos.IRODA PARAMÉTEREI:Teljes méret: 800 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Fűtés-hűtés: fan-coil, kettős elektromos ellátás, elektronikus tűz, hő és füstérzékelők, intelligens épületfelügyeleti rendszer, friss levegőellátás az álmennyezetből.2 db. 8 személyes és 1 db. 10 személyes lift áll a bérlők rendelkezésére lépcsőházanként.Az épületben összesen 9 lift található.KÖLTSÉGEK:Üzemeltetési költség: 1.100 Ft/nm/hó+ÁFA (forintban fizetendő) Elektromos áram a mérőóra szerint fizetendő.PARKOLÁS:Teremgarázs bérelhető 90 EU/hó+áfaKözterületen ingyenes.BÉRLET FELTÉTELEI:Minimum bérlési idő 3 év.Bérleti díj: 12,5 EU/nm/hó+ÁFA + 1.100 Ft/nm/hó+ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a XI. kerületben Kelenföldön helyezkedik el. Könnyen megközelíthető autóval Budafoki út felől., Tömegközlekedése kiváló hiszen a közelben van a 133-as busz megállója ahonnan a Móricz Zsigmond körtér és a Rákóczi híd is könnyedén elérhető.Az épület melletti parkolók nem tartoznak a fizetős övezetbe.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épület 2008-as években épült,igényesen,modern kivitelezésben kialakított és azóta is karbantartott az irodaház. Az épület majdnem teljes kiadottság mellett üzemel. A földszinten egy büfét/éttermet hoztak létre, mely teljes egészében ki tudja szolgálni a bérlők igényeit. Az üzemeltető létre hozott egy óvodát is a földszinten, mely képességfejlesztéssel és reflexológiával foglalkozik. Az épületben állandó portaszolgálat és beléptető rendszer van.A garázsban hozzávetőleg 15 db parkolóhely is bérelhető.IRODA PARAMÉTEREI:Teljes méret: 350 nmJelenleg az alaprajzon látható elosztás van kialakítva, de természetesen ez a bérlő igénye szerint változtatható. A jelenlegi kialakításban már szerepel a gyenge áram és az internet kiállás.MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Fűtés-hűtés: fan-coil, kettős elektromos ellátás, elektronikus tűz,hő és füstérzékelők,intelligens épületfelügyeleti rendszer, friss levegőellátás az álmennyezetből.2 db. 8 személyes és 1 db. 10 személyes lift áll a bérlők rendelkezésére lépcsőházanként.Összesen 9 lift üzemel az épületben.PARKOLÁS:Teremgarázs bérelhető 90 EU/hó+ÁFAKözterületen ingyenes.KÖLTSÉGEK:Üzemeltetési költség: 1.100 Ft/nm/hó+ÁFA(forintban fizetendő)Elektromos áram a mérőóra szerint fizetendő.BÉRLET FELTÉTELEI:Minimum bérlési idő 3 évBérleti díj: 12,5 EU/nm/hó+ÁFA + Üzemeltetési költség: 1.100 Ft/nm/hó+ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán a XI. kerületben helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú környéken.Nemcsak Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, de akár az M7-M1-es autópályáról is. Több közért, étterem, kávézó van a közelben, ezért a napi étkezés megoldása is viszonylag egyszerű.Az épület mellett működik sportlétesítmény, melyet a bérlők is használhatnak.Az 1-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal vagy a Bikás parktól metróval is közlekedhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kellemes helyen végezhessék a napi feladataikat.Nagy üvegfelületekkel rendelkező, minimalista stílusú, elegáns, de a színhasználat és a zöld növényzet miatt kellemes érzetet kelt. A 6m belmagasságú aula kortárs művészeti galériaként is működik, mai magyar festők munkái díszítik a falakat. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. Az irodaházban 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik.Az irodák mellett, található az épületben kézilabdapálya méretű sportpálya, ahol tollas, kosárlabdapálya felfestései is megtörténtek. Több lift, szintenként teakonyha, áll az itt dolgozók rendelkezésére.IRODA JELLEMZŐI:Mivel az iroda 2013-ban épült, így több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakítása kor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudjuk segíteni leendő bérlőinket.IRODA MÉRETEI:Az irodák méreteinek meghatározásakor, illetve kialakításakor a bérlők igényeit vesszük figyelembe.KIÉPÍTÉS ÁTALAKÍTÁS:Minimum 5 éves bérleti szerződés megkötése esetén:Válaszfalak építéseHűtési rendszer kiépítéseAlap villanyszerelés (kapcsolók konnektorok)Falfestés (világos színnel)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Zárt, gránittal és zöld felületekkel burkolt udvar24 órás őrszolgálatAutomatizált padlófűtésAutomatizált hűtés4 db liftGránittal burkolt közös terekMinden jelenleg nem használt területen is ki van alakítva a padlófűtés, illetve a gránit burkolat.KÖLTSÉGEK:Havidíj nettó 9 euro/nmÜzemeltetési költség: nettó 4euro/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.A díjak bruttó alapterületre értendők, ami a nettó alapterület 1,05 szorosa, ez a közösen használt területek részarányainak hozzáadásával képződik.PARKOLÁS:A parkolásra zárt udvarban nyílik lehetőségBÉRLET FELTÉTELEI:3 Havi bérleti díj és üzemeltetési költség összege készpénz formájában.Bérleti díj: 9 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az iroda Budán a XI. kerületben helyezkedik el, kimondottan jó infrastrukturális adottságú környéken.Nemcsak Budapest bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, de akár az M7-M1-es autópályáról is. Több közért, étterem, kávézó van a közelben, ezért a napi étkezés megoldása is viszonylag egyszerű.Az épület mellett működik sportlétesítmény, melyet a bérlők is használhatnak.Az 1-es, 41-es, 47-es, 56-os villamosokkal vagy a Bikás parktól metróval is közlekedhetünk.ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az iroda megépítésekor, az alapkoncepció az volt, hogy az itt dolgozó bérlők, barátságos jó hangulatú, kellemes helyen végezhessék a napi feladataikat.Nagy üvegfelületekkel rendelkező, minimalista stílusú, elegáns, de a színhasználat és a zöld növényzet miatt kellemes érzetet kelt. A 6m belmagasságú aula kortárs művészeti galériaként is működik, mai magyar festők munkái díszítik a falakat. Remek műszaki és esztétikai állapot jellemzi az épületet. Az irodaházban 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat működik.Az irodák mellett, található az épületben kézilabdapálya méretű sportpálya, ahol tollas, kosárlabdapálya felfestései is megtörténtek. Több lift, szintenként teakonyha, áll az itt dolgozók rendelkezésére.IRODA JELLEMZŐI:Mivel az iroda 2013-ban épült, így több alakítható helyiséggel rendelkezik, amik kialakítása kor figyelembe vehetők a bérlő egyedi igényei. Az ilyen jellegű kialakításoknál, természetesen helyismerettel rendelkező megbízható vállalkozók biztosításával tudjuk segíteni leendő bérlőinket.IRODA MÉRETEI:Az irodák méreteinek meghatározásakor, illetve kialakításakor a bérlők igényeit vesszük figyelembe.KIÉPÍTÉS ÁTALAKÍTÁS:Minimum 5 éves bérleti szerződés megkötése esetén:Válaszfalak építéseHűtési rendszer kiépítéseAlap villanyszerelés (kapcsolók konnektorok)Falfestés (világos színnel)MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:Zárt, gránittal és zöld felületekkel burkolt udvar24 órás őrszolgálatAutomatizált padlófűtésAutomatizált hűtés4 db liftGránittal burkolt közös terekMinden jelenleg nem használt területen is ki van alakítva a padlófűtés, illetve a gránit burkolat.KÖLTSÉGEK:Havidíj nettó 9 euro/nmÜzemeltetési költség: nettó 4euro/nmÁramfogyasztás: Egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.A díjak bruttó alapterületre értendők, ami a nettó alapterület 1,05 szorosa, ez a közösen használt területek részarányainak hozzáadásával képződik.PARKOLÁS:A parkolásra zárt udvarban nyílik lehetőségBÉRLET FELTÉTELEI:3 Havi bérleti díj és üzemeltetési költség összege készpénz formájában.Bérleti díj: 9 EU/nm/hó + ÁFA--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!