Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Tisztviselő telepen Berendezett és Bevezetett étterem kiadó!!! Ha nem akar bajlódni vendégkör felkutatásával itt a vissza nem térő alkalom!!! A családi házas, zöldövezeti Tisztviselő telepen, bevezetett ügyfélkörrel és több évtizedes, töretlen múlttal rendelkező, berendezett kisvendéglő kiadó, vagy akár eladó!!! Közel és távol nincs hasonló, hétvégén is nyitva tartó konkurens lehetőség, 400 méteres körzetben két hatalmas irodaház, két panzió, melyekben nincs meleg étkezési lehetőség, valamint kisebb irodák, ékszerészek, boltok, találhatók, melyek komoly étel kiszállítási potenciált rejtenek magukban. A környékbeli családoknak kiváló lehetőség nevezetes ünnepi alkalmakra (névnap, születésnap, házassági évforduló), vagy céges rendezvények lebonyolítására is. Jelenleg a család megváltozott életformája miatt csak rövidített nyitva tartással működteti, hogy a törzsvendégeket továbbra is kiszolgálja és fenntartsa a folyamatos, immár 36 éve működő, a környéken kedvelt kisvendéglőt. A Vendéglő elé tavasztól-őszig Önkormányzati engedéllyel, kedvező díjjal a kitelepülés is lehetséges. Ingyenes parkolás biztosított. Az étteremhez tartozik egy 30 nm-es pince szinti tároló is. Korszerű hűtő-fűtő klímás szellőztető rendszer kiépítve. Ajánljuk mindazon vállalkozóknak, akik hagyományos, családias kisvendéglőt üzemeltetnének, és nem szeretnének ügyfélkör kialakítással bajlódni. Mindez itt már rendelkezésükre áll, gyorsan megtérülő befektetéssel. Jöjjön el, nézze meg, győződjön meg a környéket is megtekintve, hogy ez egy kiváló lehetőség. Bérleti díj: 300.000 Ft + ÁFA + rezsi Szerződéskötéskor három havi kaució szükséges.

30/351-5Mutat

Dupla komfortos egyszerre sok (2 vagy akár több) funkció kialakítására alkalmas, utcáról és udvarról is bejárattal rendelkező ingatlan bérbe adó, esetleg komoly ajánlatért eladó, a tulajdonostól.Az ingatlan belmagassága 420 cm, és így igény esetén a meglévő tér növelhető szintosztással. Jelen állapotában az ingatlannak van egy dupla ajtós utcai rolóval védett bejárata és mellette egy nagy rolóval védett kirakatablaka mely a Fiumei útra és az előtte levő új bekerített sport parkra néz. Így bentről nagyon jó a kilátás és egész nap árnyékmentes a benapozása. Az ingatlan távolról is már jól látható a Fiumei útról, a Népszinház utca végéről és az ott lévő benzinkútról is. Ezért helyileg is nagyon jól kireklámozható az ingatlan,és könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Az ingatlan előtt a parkolás ingyenes. Az utcai ajtón belépve 420 cm magas tágas térbe lépünk, mely jelenleg egybe van nyitva egy szintén ilyen magas másik tágas térrel, melyből nyílik a végén egy fürdőszoba és wc. A másik bejárat az ingatlan végén az udvar felől egy kétszárnyas ajtón lehetséges, ahol belépve egy szintekre osztott térbe érünk. Az alsó szinten egy másik fürdőszoba és wc van, és egy kicsi amerikai konyha kialakításának a lehetősége.A felső szint pedig használható akár 2 hálórésznek vagy irodáknak is.Ez a rész teljesen funkcionálisan különállóan is használható pihenőrésznek vagy irodaként is . A két külön is használható részt egy dupla szárnyas ajtó köti össze,ennek kinyitásával az ingatlant lehet teljesen egyben is használni. De adott a lehetősége a teljesen külön történő használatnak is. Az ingatlan igen alkalmas irodának, üzletnek, stúdiónak, bemutatóteremnek, oktatóteremnek, akár zene oktatáshoz is,és műteremnek is,és akár sport,és fitnes teremnek is, és még sok egyéb másnak. Akár közvetlen a pénzkereseti forrása mellet pihenheti ki magát Az ingatlanban az átalakításokat a bérlő igényeihez igazodva lehet megoldani A komoly bérlőjelöltek kérem telefonon keressenek. Telefon +36-70-4546437

VIII. kerületben, a TISZTVISELŐTELEPEN, a NAGYVÁRAD TÉR és az ORCZY PARK szomszédságában, az Orczy úton, egy háromemeletes, liftes, belső udvaros téglaépület 1. emeletén kiadó egy 600 nm-es, 25 HELYISÉGES, FELÚJÍTOTT, LÉGKONDICIONÁLT, világos, igényes orvosi központ.Az ingatlanban egy nagyméretű, kényelmes ügyfélváróval rendelkező RECEPCIÓ, 19 külön nyíló kezelő, 2 iroda, egy KONFERENCIATEREM, egy belső váróterem, egy irattár, egy étkezős konyha, egy mosókonyha, egy SZAUNA, egy SÓKAMRA, egy raktár, külön férfi és női öltözők zuhanyzóval, külön férfi, női, mozgássérült és egy várótermi WC illetve egy kazánház került kialakításra. A kezelők vizesblokkal ellátottak. Az ablakok az Orczy útra, a forgalommentes Batsányi utcára, illetve az épület belső udvarára néznek. A bejárat az utcáról és az udvarról is könnyen megközelíthető. Az épületben TEHERLIFT működik.Az ingatlan jelenleg orvosi központként üzemel, de tökéletes választás lehet bármilyen cégközpontnak, ahol nagyszámú irodahelyiségre van szükség. A belső falak könnyen mozgathatóak, így az elosztás gyakorlatilag tetszés szerint alakítható. Igény esetén a medical center akár TELJES BERENDEZÉSSEL együtt is bérelhető.Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. A kezelők és az irodák INVERTERES KLÍMÁVAL felszereltek. Parkolásra az épület udvarában elhelyezkedő ŐRZÖTT PARKOLÓBAN, illetve az utcán van lehetőség ingyenesen.Közös költség: 150 ezer HUF/hóÜzemeltetési díj: Fogyasztás szerint fizetendő. Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt.AZONNAL költözhető!SZÁMLAKÉPES, BRUTTÓ ÁR!Bérleti díj: 3900 euro/hó+rezsi+kaucióÉrdeklődni: Vöő GergelyHívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!I also speak english.A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!