Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budapest V. kerület kiadó 17 nm-es lakásiroda.V. Lipótvárosban, a Szent István Bazilika mögött lévő Sas utcában, 4 szintes, liftes társasház I. emeletén, fiatalosan, kényelmesen berendezett és felszerelt irodalakásban kiadó egy 17 nm-es iroda (alaprajzon bejelölt 5.számú iroda).86 nm-es közös terület (+50euró/hó): 2 külön női és 2 külön férfi mosdó, váróterem, felszerelt konyha, étkező.Az ingatlan vízórás, cirkófűtéses, rendkívül világos, K-i tájolású, Sas utcára néző ablakokkal.Széf, kaputelefon, riasztó van.17 m2-es bútorozott iroda + közös konyha, mosdó és tárgyaló helyiséggel a többi kis irodát bélrő céggel együttesen használva.Költözés várhatóan DECEMBERTŐL.Havi költségek: (bérleti díj + közös költség + rezsi)Bérleti díj: 153 euro / hóKözös költség: 38 euro / hóRezsi: 24.000 Ft / hó (átalány, 6 havi elszámolással)A rezsi + közös költség tartalmazza: villany, víz, fűtés, riasztó, internet (2 UPC vonal, ebből egyik üzleti csomag), takarítás, nem csak a közös terekben (mosdó+ konyha+tárgyaló) hanem a privát irodákban is, szaniterek feltöltése (wc papír, kéztörlő, szappan).Ami nincs benne az árban: mobil + vezetékes telefon, nyomtató, konyha feltöltése (kávé, tea stb, erről mindenki maga gondoskodik).Parkolási lehetőség az utcán, közterületen illetve a környező parkolóházakban lehetséges.Székhely szolgáltatás megoldható.Megközelíthetősége kiváló.Bérleti díj: 153 euró/hó + rezsi (24000,-Ft/hó)3 havi kaució szükségesMinimum bérlési idő 12 hónap.

INGATLAN HELYSZÍNE:FREKVENTÁLT HELYEN, EXKLUZÍV ÜZLETNEK, IRODÁNAK, BEMUTATÓTEREMNEK, VENDÉGLÁTÁSRA 120 nm KIADÓ!Az ingatlan az V. kerület szívében, a Bazilika közelében helyezkedik el. A Deák tér és az Andrássy út közelsége kitűnő tömegközlekedést biztosít. A közelben minden fontos szolgáltató és szolgáltatást elérhető. A környék átmenő forgalma nagy, rendszeresen sok a sétáló turista.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A 4 szintes, sátortetős társasház 1930 körül épült. Homlokzata és belső udvara is felújított, rendszeresen karbantartott. ÜZLET /IRODA JELLEMZŐI:Az üzlethelyiség a társasház földszintén helyezkedik el. Dupla bejárattal rendelkezik, a főbejárat közvetlenül utcáról nyílik, a hátsó bejárat pedig a társasház gondozott belső udvarából közelíthető meg. Az ingatlan jelenleg egy impozáns, boltíves nagy térből és két kisebb belmagasságú helyiségből áll. A kiszolgáló helyiségek közül egy konyhasarok, egy zuhany és egy WC került kialakításra. A terület nagysága és a válaszfalak lehetővé tesznek egy belső átalakítást, térleválasztást, további mellékhelyiségek, konyha, stb. kialakítását. A tulajdonos rugalmas a jövőbeni bérlő elképzeléseit illetően. A teljes arculatot a bérlő határozhatja meg, egyéni elképzelései alapján. Az ingatan megegyezés szerint költözhető! ÜZLET/IRODA MÉRETEI:Teljes méret: 120 nmJelenlegi kialakítás szerint:-Helyiség 1: 69 nm-Helyiség 2: 25,3 nm-Helyiség 3: 15,4 nm-Konyha sarok: 4,5 nm-WC, zuhany, előtér: 8 nmBelmagasság: 3,2 m, ill. 4,8 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó szolgáltatja. Az ingatlan vízórával felszerelt. Mindkét bejárati ajtó biztonsági, a portált elektromos működtetésű rács védi. Kamera rendszer és riasztó működik. A hűtésről klíma gondoskodik.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 21.000 Ft/ hó (ÁFA nem terheli)PARKOLÁS:A parkolásra a Bazilika mélygarázsában van lehetőség, külön térítés ellenében. Az övezet fizetős.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérléshez 3 havi kaució (3 havi bérleti díj) és tárgyhavi bérleti + közös költség szükséges. Több évre kiadó!Bérleti díj: 8.000 EURÓ/hó (ÁFA nem terheli) vagy 2.463.840 Ft/hó--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az V. kerületben, Dunára néző, 180m2 alapterületű félemeleti elegáns kiadó.Rendezett, tisztán tartott, impozáns kovácsoltvas korláttal övezett tágas lépcsővel, lifttel ellátott lépcsőházon át jutunk a történelmi múltú ház félemeletén található irodához. Az épület a Parlament, Duna, Bíróság és körút vonzáskörzetében helyezkedik el, az iroda ablakaiból is élvezhető örök dunai kilátással.A kiadásra kerülő ingatlanban a következő helyiségek várják az új bérlőket: recepció-váró; 3 tágas, világos iroda; 1 tárgyaló; titkárnői/gyakornoki iroda; irattár; páncélszekrény, konyha, ügyfél- és irodai mosdó (ez utóbbi zuhanyzóval), felszerelt konyha és udvarra néző kis terasz a dohányzók számára.Az iroda elegáns berendezését olasz, ide készíttetett mély tónusú fa bútorok, igényesség jellemzik. A képeken látható, amint elegáns sötétítő függönyök keretezik az ablakokat, a helyiségek eleganciáját emelve. Az ablakok egyébként redőnyökkel ellátottak. A 3 irodahelyiség ablakai az utcafront felé, a Dunára néznek. A recepció, tárgyaló a ház virágokkal díszített belső udvarára. Az iroda falain látható nívós művészek által készített képek a tulajdonos által az irodába átmenetileg helyezett dekorációk, melyeket bármikor elvihet vagy igény szerint eladóak. Mind a komoly irodai munka, mind a kávézás melletti megbeszélésre biztosított megfelelő körülmény.Az ingatlan riasztóval és klímával felszerelt. Internetszolgáltatók közül mind elérhető, a leendő bérlő saját cégének köttetheti be a telefonvonallal együtt. A titkárnői irodához tartozóan nyomtató/fénymásoló található. A meleg vizet villanyboyler szolgáltatja, fűtése gázcirko. (A tulajdonos egy évben kétszer saját szerelőjével tartja őket karban)Az irodához tartozó közösköltség 30.000,-Ft mely tartalmazza a hidegvíz fogyaztást.A tulajdonos kérése, hogy a leendő bérlő saját ingóságaira biztosítást kössön.Az iroda minimum 1 évre kiadó - és évente hosszabbítható, vagy később több évre köthető kölcsönös megelégedés esetén.Tömegközlekedés a környéken kiváló a körút, a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt.Személyautóval a környék fizetős parkolási lehetőségeit lehet igénybe venni - az önkormányzatnál a cég dolgozói számára kedvezménykártya igényelhető - illetve a környék zsúfoltságát kiküszöbölendő a közeli rakpartnál szinte mindig található szabad parkolóhely.Bérleti díj irányára: 700.000,-Ft/hó + rezsiA szerződéskötéshez két havi bérleti díjnak megfelelő kaució és az első havi bérleti díj megfizetése szükséges.Ne habozzon! Költöztesse cégét a város egyik legfrekventáltabb helyén elhelyzekedő irodájába!Várom hívását a hét bármely napján. Az iroda rugalmasan megtekinthető.A közvetítés díjtalan.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!