Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kiadó lakás a II. kerületben Törökvészen csodálatos panorámával.A lakás bérleti díja: 2.950.- €/hó + rezsi + közös költség (a teremgarázsban 2 db hely és egy tároló van ehhez a lakáshoz fenntartva)A lakásban rengeteg beépített bútor van.Kaució: 2,5 havi bérleti díjnak megfelelő összegMinimum kiadási időintervallum 1,5 év!Dohányzás és háziállat hozatala az ingatlanban nem megengedett (dohányzás csak a teraszon!) A lakás:166 m2 lakás beépített bútorokkal és gépesített konyhával + 50 m2 terasz, 8 m2-es tároló – beépített szekrényekkel.Amerikai konyhás, nappali + 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, vendég Wc-vel, Háztartási helyiséggelA közelben van óvoda, iskola, buszmegálló, Tesco-Express. A lakás felszereltsége:Egyedi fűtés: Baxi kazán + bojlerElektromos mozgatású alumínium redőnyökRovarháló Fokozott, hő és hangátló, biztonsági külső nyílászárók Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó (Dierre)Teraszajtó-fűtő padló-radiátorok Fürdőkben, előtérben, konyhában padlófűtésKlíma (kültéri egység a tetőn van!)Riasztó - Multi Alarmhoz bekötveLaufen szaniterekLaminált minőségi parkettaOlasz padló/csempe burkolatKözponti vízlágyítóHansgrohe csaptelepekLenteam egyedi beltéri ajtókBeépített konyha, gépekkel együtt A tárolókban greslap burkolat, szekrények és polcokA házba chipkártyás belépő.Térfigyelő kamerák + 2db monitor a garázsból kihajtáshozA közös kertben van játszótér is. A bérlő költsége az éves klíma és gázkazán karbantartási díj is.A közös költség kb. 52.000.-Ft/hó(tartalmazza a gondnok, közös képviselő, könyvelő díját, a közös területek áram-vízdíját, a szemétszállítás és liftkarbantartás díját, a lakásriasztó díját - a Multi Alarmhoz van bekötve - az éves kéményseprési díjat és azt, ami egy házban mindig kell).

+36703885Mutat

INGATLAN HELYSZÍNE: Törökvész egyik csendes, kedvelt villaházas utcájában található bérbeadásra kínált ingatlan. A közelben a Millenáris park, a Mammut bevásárló központ, de a Városmajor is könnyedén megközelíthető. A közelben óvoda, iskola, játszóterek, éttermek, fagylaltozó, pékség, cukrászda mind-mind elérhető ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az épületet 1929-ben épült Bauhaus villa, amely egy szépen karbantartott, felújított társasház. A társasházban összesen 6 lakás található. A lépcsőház, kert és udvar rendezett. A 6 lakásos társasház lifttel rendelkezik. A lakók a liftet utólagosan kb. 20 éve a társasház felújítása során építtették be, és szépen illeszkedik a ház építészeti stílusához. A lépcsőház rendezett, a ház lakóközössége és környezete nyugodt, csendes.LAKÁS JELLEMZŐI:A 132 nm-es FRISSEN igényesen FELÚJÍTOTT, rendkívül esztétikus, tágas terekkel rendelkező lakás a társasház 1. emeletén található. A lakás fekvésének és rengeteg üvegfelületnek köszönhetően világos, napsütötte. A felújítás során a tulajdonos meghagyta a ház és lakás eredeti stílusjegyeit, illetve törekedett a lakás eredeti hangulatát megőrizni. Így a régi nyílászárók az eredeti kilincsekkel szépen felújítva őrzik a nagypolgári miliő, de a ami igényeknek is megfelelő otthon alakított ki.Belépve széles előszoba fogad, majd innen nyílik balra az óriási nagy, végig üvegfelülettel borított teraszos nappali. A nappali A lakás körbejárható. A fürdőben zuhany és kád valamint wc, de külön vendég wc is rendelkezésre áll. Az eredeti ablakok többsége osztott, amely szintén a lakás egyediségét fokozza.A fürdőszoba, konyha és műszaki felszereltség a mai kor igényeit maximálisan kielégítik. A lakás elrendezését az alaprajz mutatja. Tágas, világos terek, óriási nagy terasz, dupla kisebb erkély a konyhából. Igényes konyha és fürdő. A tökéletes lakás.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 132 nm, dupla erkélyBelmagasság: 3, 2 m MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:- a fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja - rendőrsére beköthető riasztó- lakás teljesen gépesített- beépített széf- internet bekötés (UPC)KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 29.000 Ft, amely a szokásos költségeket és a vízdíjat foglalja magában TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy saját tároló, Mérete. kb. 7 nm.PARKOLÁS:A lakáshoz tartozik egy garázs, amely a háztól kb. 80 m -re található. Bérleti díj: netto 420 e Ft/hó garázzsalközös költség, rezsi a bérlő által fizetendőA lakás azonnal költözhető.Bútorozatlanul bérbeadó, de megbeszélés szerint bútorozás is megoldható.2 havi kaució 1 havi bérleti díj előre fizetendő--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül

Rózsadombon, a Lepke utcában közös telken 2007-ben épült 2db liftes társasházban 2. emeleti, szuper panorámás lakás KIADÓ, a Lepke utcai oldalon.A lakás:166 m2 lakás beépített bútorokkal és gépesített konyhával + 50 m2 terasz, 8 m2-es tároló – beépített szekrényekkel.Amerikai konyhás, nappali + 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, vendég Wc-vel, Háztartási helyiséggelA lakás felszereltsége:Beépített bútorok,Egyedi fűtés: Baxi kazán + bojlerElektromos mozgatású alumínium redőnyökRovarhálóFokozott, hő és hangátló, biztonsági külső nyílászárókTöbb ponton záródó biztonsági bejárati ajtó (Dierre)Teraszajtó-fűtő padló-radiátorokFürdőkben, előtérben, konyhában padlófűtésKlíma (kültéri egység a tetőn van!)Riasztó - Multi Alarmhoz bekötveLaufen szaniterekLaminált minőségi parkettaOlasz padló/csempe burkolatKözponti vízlágyítóHansgrohe csaptelepekLenteam egyedi beltéri ajtókBeépített konyha, gépekkel együttA tárolókban greslap burkolat, szekrények és polcokA házba chipkártyás belépő.Térfigyelő kamerák + 2db monitor a garázsból kihajtáshoz.A lakás bérleti díja:2.950.- €/hó + rezsi + közös költség (a teremgarázsban 2 db hely és egy tároló van ehhez a lakáshoz fenntartva)Kaució: 3 havi bérleti díj!A közös költség kb 52000 Ft. (tartalmazza a gondnok, közös képviselő, könyvelő díját, a közös területek áram-vízdíját, a szemétszállítás és liftkarbantartás díját, a lakásriasztó díját - a Multi Alarmhoz van bekötve - az éves kéményseprési díjat és azt, ami egy házban mindig kell). A bérlő költsége az éves klíma és gázkazán karbantartási díj is.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!