Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Buda egyik tradicionális utcájában ? a Fillér utcában - a Széll Kálmán tértől, a Fény utcai piactól, illetve a MAMMUT Bevásárlóközponttól 2 perc sétára található. A környék infrastrukturális ellátottsága maximálisan minden igényt kielégítő. Budapest bármely része akár tömegközlekedéssel, akár autóval garantáltan a lehető legrövidebb időn belül elérhető, amit Buda közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér közelség tesz lehetővé.ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 6 szintes. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. A társasházban még az idén megkezdik az elektromos hálózat felújítását.LAKÁS JELLEMZŐI:A 57nm-es 2+1 szobás, jó állapotú, erkélyes, kertre néző lakás a társasház 6. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás D-NY-i fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. Szép panorámával rendelkezik a Rózsadomb irányába. A pakolást remekül segítik a plafonig érő tükrös gardróbszekrények és a rendelkezésre álló polcok. A legkisebb szobában hamarosan ablakcsere várható. A lakás bútorozottan kerül bérbeadásra.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 57 nm + 4 nm loggia- Nappali: 20 nm- Félszoba: 6 nm- kamra 1 nmMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Vízóra van. A lakás gépesített.KÖLTSÉGEK:65.000 Ft. melyben benne van a közös költség a szokásos díjakkal (felújítási alap, a takarítás, a szemétdíj, a közös villanyfogyasztás, a közös képvisel díja és a biztosítás, lift használat, lépcsőház világítása.) , valamint a fűtés, víz és villany díja is. PARKOLÁS:A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.BÉRLÉS FELTÉTELEI:Az ingatlan min: 1 évre bérbeadóDohányzás és kisállat tartása nem megengedett.Kaució: 2 havi bérleti díjnak megfelelő összeg.Költözés: 2017. augusztus vége, szeptember eleje körül, ez megbeszélés tárgyát képezi, de természetesen mutatni már tudjuk. Bérleti díj: 300.00 Ft/hó --Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Szilágyi Erzsébet fasor és a Széll Kálmán tér tőszomszédságában impozáns megjelenésű SZECESSZIÓS stílusú, liftes társasház 2. emeletén kiadó válik egy KIVÁLÓ elosztású, korábban magánorvosi rendelőként funkcionáló ingatlan.A társasház közösségi terei, illetve maga a lépcsőház látványa leginkább azokat fogja magával ragadni, akik értékelik, szeretik a 20-as évek lenyűgöző ornamentikáját, különleges szín-és formavilágát.A társasház, illetve az ingatlan REPREZENTATÍV, ELEGÁNS megjelenésének köszönhetően számos szolgáltatási területnek kiváló üzleti helyszínt biztosíthat, mint pl.magánrendelő, szépségipari területek, tanácsadó iroda, ügyvédi iroda, nyelviskola stb., de akár magán célra is bérbe vehető.Rendkívül világos, abszolút jó benapozású, DÉLI fekvésű ingatlan!Alapterülete: 129 nm+ 3 nm ERKÉLY+ TÁROLÓElrendezése:•közlekedő -váró recepció pulttal felszerelve (igény esetén az irodaszerek, nyomtatók, monitor, audió eszközök stb. a bérlemény tárgyát képezhetik)•3 db külön nyíló helyiség + erkély•teakonyha•öltöző, tusolóval•vendég toalett (női-férfi szeparáltan)•privát toalett•irattároló•öltözőMűszakilag kitűnő állapotban van a lakás, a helyiségek hőmérséklete külön-külön temperálható, továbbá mind a 3 külön nyíló szoba kézmosóval felszerelt.Költségvetése:•Bérbeadási irányára: 350 000 HUF + közös költség, amely ca. 35 500 HUF, ez tartalmazza már a korlátlan vízfogyasztást is•Fűtése-hűtése: valliant cirkó gázkazánnal, hűtő-fűtő klímával, •VÍZ -VILLANY-FŰTÉS egyedi mérés, fogyasztás alapjánAz ingatlan lakóingatlanként van nyilvántartva, a képen látható bútorok, műszaki berendezések a bérlemény tárgyát képezhetik.Extra: klimatizált helyiségek, riasztóval felszerelt. Gondozott, ápolt közösségi terekkel rendelkező, rendezett társasház.Szórakozás, shoppingMechwart liget, Millenáris Park, Vasas Sportcentrum, Mamut I.-II., Vérmező, Városmajor, Budai VÁR, Margit-szigetKözlekedés: gyalogosan 1-3 perc séta•M2 (metro)•4-6-os, villamos (fonódó villamosok)•számos busz Birtokbaadási feltételek: megegyezés szerint viszonylag rövid határidővel, tárgyhó + kettő havi kaucióvalBérleti szerződés időtartama:hosszú távra, min. 1 éves bérleti szerződéskötésselKorrekt, környezetére igényes bérlő(k)jelentkezését várjuk.További kérdés esetén hívjon bizalommal!

A Szilágyi Erzsébet fasor és a Széll Kálmán tér tőszomszédságában impozáns megjelenésű SZECESSZIÓS stílusú, liftes társasház 2. emeletén kiadóvá válik egy korábban magánorvosi rendelőként funkcionáló ingatlan.A társasház közösségi terei, illetve maga a lépcsőház látványa különösen azokat fogja magával ragadni, akik értékelik, szeretik a 20-as évek lenyűgöző ornamentikáját, különleges szín-és formavilágát.A társasház, illetve az ingatlan REPREZENTATÍV, ELEGÁNS megjelenésének köszönhetően számos szolgáltatási területnek kiváló üzleti helyszínt biztosíthat, mint pl.magánrendelő, szépségipari területek, tanácsadó iroda, ügyvédi iroda, nyelviskola stb., de akár magán célra is bérbe vehető.Rendkívül világos, abszolút jó benapozású, DÉLI fekvésű ingatlan!Alapterülete: 129 nm + 3 nm ERKÉLY + TÁROLÓElrendezése:közlekedő -váró recepció pulttal felszerelve (igény esetén az irodaszerek, nyomtatók, monitor, audió eszközök stb. a bérlemény tárgyát képezhetik)3 db különnyíló helyiség + erkélyteakonyhaöltöző, tusolóvalvendég toalett (női-férfi szeparáltan)privát toalettirattárolóöltözőMűszakilag kitűnő állapotban van a lakás, a helyiségek hőmérséklete külön-külön temperálhatóak, továbbá mind a 3 különnyíló szoba kézmosóval felszerelt.Költségvetése:Bérleti díj: 350 000 HUF + közös költség, amely ca. 35 500 HUF, ez tartalmazza már a korlátlan vízfogyasztást isFűtése-hűtése: valliant cirkó gázkazánnal, hűtő-fűtő klímával, VÍZ -VILLANY-FŰTÉS egyedi mérés, fogyasztás alapjánAz ingatlan lakóingatlanként van nyilvántartva, a képen látható bútorok, műszaki berendezések a bérlemény tárgyát képezhetik.Extra: klimatizált helyiségek, riasztóval felszerelt. Gondozott, ápolt közösségi terekkel rendelkező, rendezett társasház.Szórakozás, shoppingMechwart liget, Millenáris Park, Vasas Sportcentrum, Mamut I.-II., Vérmező, Városmajor, Budai VÁR, Margit-szigetKözlekedés: gyalogosan 1-3 perc sétaM2 (metró)4-6-os, villamos (fonódó villamosok)számos busz Birtokbaadási feltételek: megegyezés szerint viszonylag rövid határidővel, tárgyhó + kettő havi kaucióvalBérleti szerződés időtartama:hosszú távra, min. 1 éves bérleti szerződéskötésselKorrekt, környezetére igényes bérlő(k)jelentkezését várjuk.További kérdés esetén hívjon bizalommal!

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan a II. kerület egyik legkedveltebb részén a kerület közkedvelt, egyirányú mellékutcájában, a Széll K. tér és a Városmajor közelében található. Közlekedése kiváló: 5 perc sétával elérhető a Széll K. tér, ahonnan könnyen juthatunk el a város bármely pontjára. A környéken óvoda, bölcsőde, általános iskola is van. Rövid sétával elérhetők a napi bevásárláshoz szükséges üzletek. akár a Mammut Bevásárlóközpontban vagy a Széna-téri piacon is, mely szolgáltatások széles skálájával várja a vásárlókat. A Millenáris, a Városmajor közeli kikapcsolódási lehetőséget kínálnak egy hosszabb nap után és a hétvégén. ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű, 5 szintes társasház a 60-70-es években épült. A lépcsőház karbantartott, az épületben található mind a 12 lakás a lépcsőházból nyílik. Az épülethez tartozó hátsó kert szinte már tökéletesen halk, és állandó gondozását a ház a közös költségekből fizeti. LAKÁS JELLEMZŐI:A 68 nm-es jó állapotú, 1+2 szobás, jó beosztású és helykihasználtságú lakás a ház 1. emeletén található, ahová lifttel is feljuthatunk. A lakásba lépve a közlekedőbe jutunk, ahonnét az összes helyiség nyílik. A tágas konyhában akár étkezhetünk is, a nappaliban egyedileg gyártatott gardróbszekrény segít a tárolásban. A csendes, zöld belső udvarra néző félszobákból egyaránt kilephetünk a hátsó loggiára. A közlekedőben további szekrényekbe pakolhatunk.A lakásban mind a három szobában és a konyhába klíma segít a nyári meleg elviselésében. A fürdőben masszázs-zuhanykabinban kényeztethetjük magunkat.A konyha teljesen gépesített, a részben bútorozott lakásban riasztó és biztonsági zár is felszerelésre került.Jól élhető, kiváló elhelyezkedésű lakás - elérhető áron, mely azonnal beköltözhető.LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 68 nm + 11,4 nm loggiák- nappali: 17,4 nm- félszoba: 10,9 nm- félszoba: 9,5 nm- étkező-konyha: 9,9 nm- fürdő:2,9, nmBelmagasság: 2,7 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést és a melegvíz ellátást a ház központi kazánja biztosítja egyedi méréssel. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra is van.KÖLTSÉGEK: A közös költség 48.000 Ft havonta, amely magába foglalja a fűtés átalány díját, víz- és a csatorna díját, a lift működtetését, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást.PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti fizetős övezeti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.BÉRLET FELTÉTELEI:A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat NEM hozható, a dohányzás a loggián megengedett.BÉRLETI DÍJ: 180.000 Ft/hó + rezsi--Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: