Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Pécs- Belváros csendes részén, háromemeletes (téglaépítésű) társasház 2. emeletén, 37nm-es, 1,5 szobás, erkélyes, felújított és teljesen berendezett fiatalos lakás kiadó. Smart TV-vel, klímával, mosógéppel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel és minden szükséges bútorral felszerelve. A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került. Az ingatlan falai fiatalos, világos színekre lettek festve. Szobái magas kopásállóságú és jó állapotban lévő laminált parkettával, a többi helyiség, minőségi kerámia lapokkal burkolt. Konyhájában egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található. A lakásban távfűtés egyedi méréssel lett kiépítve. A lakás fűtéskorszerűsítése is megtörtént, a radiátorok egyedi (digitális) hőmennyiségmérőkkel és termo szelepekkel felszereltek. Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt. Az új nyílászáróknak és az egyedi mérőknek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása. Közvetlen környezetében óvoda, iskola, gyógyszertár, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható. Központi elhelyezkedése miatt kisebb családnak, fiatal párnak és befektetőknek egyaránt tökéletes választás. Az ingatlan a bérleti díj és 2 havi kaució megfizetését követően azonnal birtokba vehető!

Egyetemváros és belváros határán, az Alkotmány utcában kiadó ez a fiatalosan felújított és berendezett 40 m2-es tégla lakás! A polgári stílusú társasház első emeletén található lakás tágas előszobájából nyílik galériás szobája. Az alsó szint hangulatos nappaliként lett berendezve könyvespolcokkal, íróasztallal, fotellel és TV-vel ellátva. A galérián további könyvespolcok és két egymás mellé vagy külön tolható matrac foglal helyet. A szoba egyik fala rejtett gardróbszekrény takar, ami polcokkal, akasztós résszel van ellátva, így praktikusan megoldott a ruhák tárolása. Fürdőszobájában kád és mosógép található. A konyha IKEA-s konyhabútora kellemes, meleg hangulatot kölcsönöz a helyiségnek a tágas étkezőasztallal együtt. A konyha teljesen felszerelt evőeszközökkel, tányérokkal, mikrohullámsütővel stb. Mellette a folyosóról egy tágas tárolóhelyiség/kamra nyílik. Bicikli tárolása a fotón látható zárt folyosón biztonságosan megoldott, mivel a folyosó ezen szárnyához mindössze 3 lakás lakói rendelkeznek kulccsal. A lakás elhelyzekedéséből fakadó előnye, hogy pontosan az épülettel szemben található a SPAR, valamint buszmegállók, amelyek 1 megállóra vannak a BTK, TTK, ÁOK karoktól. Ezek elérése gyalogosan legfeljebb 7 perc sétát vesznek igénybe. A lakás rezsiköltsége igen alacsony, fix 25.000 Ft téli és nyári időszakban is. A lakás akár azonnali költözéssel várja 1, max 2 fő bérlőjét egy havi bérleti díj és két havi kaució megfizetését követően!

Pécs- Belváros JTK és KTK tőszomszédságában központi, frekventált, zöldövezeti, parkosított, részén, hőszigetelt négyemeletes (téglaépítésű) társasház 4. emeletén, 49nm-es, nappali-hálós, fiatalos pár éve teljes körűen felújított lakás kiadó. A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is felújításra került. Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve. Szobái magas kopásállóságú és jó állapotban lévő parkettával, a többi helyiség, minőségi kerámia lapokkal burkolt. A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre. Konyhájában a fal síkján végigfutó, egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található. A lakásban modern fűtésrendszer lett kiépítve. Egy hőtárolós kályha lett átalakítva termosztáttal vezérelt gázfűtésre. A meleg víz ellátásáról egy a falba rejtett elektromos bojler gondoskodik mely a vécében található. Az összes külső nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló fa szerkezetű nyílászáróra cserélt. Továbbá egy a falba rejtett és beépített széf gondoskodik az értékek további biztonságáról. A belső nyílászárók is ki lettek cserélve a mai kornak megfelelő kinézetűre és minőségűre. Az új nyílászáróknak, a vastag tégla falaknak és az egyedi fűtésnek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása. Közvetlen környezetében egyetem, buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható. Központi elhelyezkedése miatt, fiatal párnak és befektetőknek egyaránt tökéletes választás. Az ingatlant 1havi bérleti díj + 2havi kaució megfizetését követően lehet birtokba venni. 1 év határozott időre minimum.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!