Ingatlan, eladó 100.000.000 Ft

Siófoki kistérség, Zamárdi

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Zamárdi, Siófoki kistérség, ingatlan, eladó, 100.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 100.000.000 Ft

Leírás

Ha azt mondom Jókai Mór vagy Krúdy Gyula, egy letűnt korszak nagyjai és azok elporladt világa jut eszünkbe. Amikor még felöltőben és cilinderrel jártak az urak és a nők csipkés napernyővel védték arcukat a szikrázó Balaton-parti napfénytől. Ebből a korból maradt itt Zamárdi centrumában, a strandtól mindössze 200 méterre ez a csodálatos ékszerdoboz. Kertje arborétum jellegű, hihetetlenül dús, a híres japánkertek rendezettségével és harmóniával vetekszik. A kert közepén hatalmas medence, mely ugyan egy kis felújítás elbír, de még mindig költséghatékonyabb korszerűsíteni, mint újat építeni. Maga a ház egy csoda. Túlélte a második világháború harcait és csatáit, még a bombázások sem tettek benne kárt, pedig az 1930-as években épült, tehát szemtanúja volt azoknak a vérzivataros időknek. Most újjáépítve, korszerűsítve várja új lakóit. Különlegessége még a fa építésű második épület, ahol egy igazi óratorony kapott helyet, na meg egy étkezős konyha, hálószoba, nappali és fürdőszoba. Igazi kis vendéglak…
Ilyen muzeális értékű ingatlan nagyon kevés található már a környéken, külön kiemelendő, hogy ez a ház már felújított, Önnek csak csinosítgatnia kell!
Szolgáltatásunk vevők részére ingyenes!
Hétvégén is állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére!
Kérem tekintse meg további hirdetéseinket is!
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Somogy megye, Zamárdi

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Zamárdi, Siófoki kistérség, ingatlan, eladó, 100.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Balaton-parti Ingatlaniroda
  • Balaton-parti Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok