Ingatlan, eladó 5.250.000 Ft

Zalakarosi kistérség, Zalakaros

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Zalakaros, Zalakarosi kistérség, ingatlan, eladó, 5.250.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 5.250.000 Ft

Leírás

ZALAKAROSON, PANORÁMÁS, ÉPÍTÉSI TELEK IGÉNYES KÖRNYEZETBEN ELADÓ! Kedvelt lakó-üdülő övezetben, max. 30 százalék beépíthetőséggel!
Közművek: vezetékes víz vízóraaknával, gáz gázcsonkkal a telken belül. Áram és csatorna a telek előtt az utcában. Jól megközelíthető, enyhén emelkedő, kis autóforgalmú, aszfaltozott utcában helyezkedik el, új építésű környezetben, panorámával a Kis-Balaton térségére. Termálfürdő kb. 2000 m-re. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése: belterületi, beépítetlen terület (építési telek). Három oldalról (utcafront, hátsó és jobb oldal)kerítéssel határolt.
Bal oldalt egy ugyanekkora méretű telek is eladó! A kettő együtt kedvezményes áron megvásárolható, így az össz. 2000 m2-en nagyobb építkezés (panzió, idősotthon, óvoda-bölcsőde, céges üdülő, rendelő, stb) is megvalósítható vagy terület szerezhető nagy kertnek, melléképületeknek.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Zalakaros

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Zalakaros, Zalakarosi kistérség, ingatlan, eladó, 5.250.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Gáborimmo
  • Gáborimmo

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok