Vindornyalakon családi ház eladó!, 4 900 000 Ft

Keszthelyi kistérség, Vindornyalak

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Vindornyalakon családi ház eladó!

Ingatlan adatai

  • Ár: 4.900.000 Ft

Leírás

VINDORNYALAKON (100 fős, takaros kisfalu Hévíztől és Keszthelytől kb. 12 km-re) ÖSSZKOMFORTOS, 2+1 SZOBÁS HÁZ KIS TELKEN MELLÉKÉPÜLETTEL ELADÓ! Részben felújított, azonnal beköltözhető állapotú, alaprajza e-mailben lekérhető!
Normál belmagasságú (275cm), 1960-as években épült kőből és téglából, burkolatcserék, belső vakolás és festés, villany és víz vezetékeinek cseréje, belső mennyezeti szigetelés, stb. felújítások történtek az előző évek során. Vezetékes víz, csatorna, villany (éjszakai, vezérelt áram is, amiről a meleg vizet szolgáltató, villanybojler üzemel) az épületben, gáz a ház előtt az utcában. Fűtése patkós cserépkályháról üzemelő, központi fűtés radiátorokkal. Helyiségek: 2 db utcafronti szoba (23 m2 és 10.5 m2), egy 13 m2-es hátsó szoba, modernizált fürdőszoba káddal és wc-vel, konyha, hallszerű étkező, kamra és előszoba. A házhoz épült egy kb. 20 m2-es melléképület, ahova a vizet és a villanyt is bevezették. Alkalmas műhelynek vagy nyárikonyhának. A teljes bútorzat külön megegyezés szerint megvehető.
A ház a csendes kisfalu központjában, nyugodt környezetben található, a közelben buszmegálló járatokkal Hévízre (termál Tófürdő), Keszthelyre (Balaton), Zalaszántóra (Sztúpa) és Sümegre (Sümegi vár, lovarda). További turista célpontok (Tátika és Rezi várak, kijelölt kerékpárutak, stb.) jól elérhetők a környéken kerékpárral vagy akár gyalogosan is. Balaton-part és strandok autóval kb. 20 perc. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház, tehermentes, azonnal (kb. két héten belül) beköltözhető. Alkalmas lakásnak, nyaralónak, gazdálkodóknak (a ház mögött kicsi az udvar, de a faluban vásárolható még terület) vagy falusi turizmusnak.
Az elmúlt 30 napban: 9 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Vindornyalak

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Vindornyalakon családi ház eladó!

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Gáborimmo
  • Gáborimmo

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok