Ingatlan, eladó telek, 1.609 m2, 4.666.100 Ft

Rétsági kistérség, Berkenye , Villapark Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Villapark, Berkenye, ingatlan, eladó, telek, 1.609 m2, 4.666.100 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 4.666.100 Ft
  • Telek típusa: Egyéb telek
  • Alapterület: 1609

Leírás

A Hősök terétől 45 percre, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán, a Morgó patak és a Hársas-tó mellett, Magyarország egyik legtisztább levegőjű vidékén biztonságos zsákfaluban 2 900 Ft/nm áron építési telkek eladók.

Berkenye Villa Park
A Villapark Berkenye belterületén, a Morgó patak déli oldalán, az úgynevezett Hosszúbérc dombon fekszik. Területe kb. 40 hektár, amely jelenleg 160 telekre, illetve a köztük található utakra bomlik.
A jelenleg érvényes építési szabályzat szerint a legkisebb kialakítható telek 1 000 m2. A telkek beépíthetősége 30%, az építmény magasság 5 méter, ami földszint + tetőtér kialakítását teszi lehetővé.
A Villaparkban jelenleg 32 ház áll.
A Villapark teljes területén kiépítésre került az elektromos hálózat földkábeles rendszerben, valamint az ivóvíz és szennyvíz hálózat. A terület egy részén kiépült a közvilágítás.
A gáz hálózat a terület egy részén kiépült, a bővítés lehetőségéről egyénileg kell megállapodni a szolgáltatóval.
Az út és csapadékvíz hálózat hiányzó részének kiépítését az önkormányzat a víz- és csatorna hálózat kiépítése után megmaradó fejlesztési pénzekből, illetve pályázati pénzek bevonásával tervezi megoldani.
A megvételre kínált 44 db részben közművesített építési telket Berkenye településen, illetve további 8 telket közvetlenül a tulajdonostól lehet megvásárolni. A telkeket a folyamatosan tartott végrehajtói árveréseken, illetve a tulajdonosoktól lehet megvásárolni 2 900 Ft /nm áron.
Berkenye település
Berkenye település Nógrád megye délnyugati peremén, a Duna kanyar bal partjától 2-3 km-re, Budapest 0 km-től 45 km-re északi irányban található a Börzsöny hegység Feketevíz völgyében. Ez a Duna-Ipoly Nemzeti Park határa. A településen folyik keresztül a Morgó patak, illetve itt van a 2 hektáros területű Hársas tó.
Ez a táj Magyarország egyik legtisztább levegőjű vidéke. Nincs ipari termelés, nincs átmenő autóforgalom (zsákfalu), a mezőgazdaság jellegzetes tevékenysége a biomálna termelés.
Klímája több fokkal hűvösebb, mint a Dunakanyaré.
A település már a XIV. század végén lakott volt, jelenlegi népessége 650 fő. A falu sváb nemzetiségű.
A település meghatározó vállalkozása a faluszövetkezet, mely nyaranta 130 főt foglalkoztat.
A szövetkezet fő tevékenysége a mezőgazdaság, ezen belül a már említett biomálna termelés, illetve a saját hűtőházban a fagyasztott gyümölcsök előállítása.
A falunak saját óvodája és 4 évfolyamos általános iskolája van.
A 2/A gyorsforgalmi úton jól megközelíthető, a Hősök terétől kb. 45 perc az út. A Vác-Balassagyarmat vasút megáll a településen.
Referencia szám: T016414 | Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Nógrád megye, Berkenye

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Villapark, Berkenye, ingatlan, eladó, telek, 1.609 m2, 4.666.100 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

  • Otthon Centrum Újpesti és Vác-Göd-Dunakeszi Iroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok