Ingatlan, eladó 68.000.000 Ft

Szolnoki kistérség, Szolnok , Üdülőterület Városrész, Vízpart körút

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Üdülőterület, Szolnok, ingatlan, eladó, 68.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 68.000.000 Ft

Leírás

Szolnok Üdülőövezetében, a Holt-Tisza közelében található Vízpart krt-on eladóvá vált a nemzetközi kajak-kenu pályától kb. 500 m-re található "Vízpart" Szabadidőközpont. A 2235 m2-es területen elhelyezkedő, téli üzemeltetésre is alkalmas ingatlan-együttes az alábbi létesítményekből áll:
- 2006-ban téglából épült, 75 m2-es, nappali + 2 hálószobás, gázcirkó + kandalló fűtéses, infraszaunával, masszázskáddal, riasztóval felszerelt lakóépület,
- szintén 2006-ban téglából épült, 46 m2-es, HACCP követelményeknek megfelelően kialakított, hűtő-fűtő klímával felszerelt, riasztóval felszerelt büféépület, melyhez tartozik egy 20 m2-es szigetelt, bepolcozott, riasztóval felszerelt pince,
- 3 db 20, 30, ill. 50 m2-es faszerkezetű fedett közösségi tér, kép- és hangtechnika, ill. a teljes berendezés, nyársaló-bográcsolóhely, eredeti székely búbos kemencével,
- továbbá egy 30 m2-es könnyűszerkezetes, kétállásos garázs,
- 2009-ben épült, 46 m2-es, könnyűszerkezetes épület 30 m2-es előtetős terasszal, mely 2 db külön bejáratú öltözőt (wc-kel, zuhanyzókkal), és egy sportszertárt foglal magában.
- Szintén 2009-ben került kialakításra a 840 m2 alapterületű, FIFA szabvány szerinti, alácsövezett, kültéri világítással ellátott műfüves focipálya, elektromos eredményjelzővel, ill. 2012-ben készült el a sportburkolatos streetball- és lábteniszpálya.
- További aktív pihenést szolgál még a létesítményen belüli 12 pályás minigolf, a kültéri asztalitenisz, csocsó.
- Az ingatlanhoz tartozik még egy 20 m2-es stég a Holt-Tiszán.
Az ár tartalmazza a tevékenység végzéséhez szükséges engedélyeket, a létesítmény tulajdonosa és üzemeltetőjeként nyilvántartott céget. A cégvásárlás opcionális. Az ingatlan tehermentes.

I r á n y á r : 68 M Ft + ÁFA

Az ingatlan 2 hrsz-on szerepel, az egyiken a családi ház, büfé és garázs, a másikon a sportpályák és öltözők találhatók. Az ingatlanok megvásárlására külön-külön is van lehetőség, ez esetben az irányárak:

33 M Ft, ill. 35 M Ft + ÁFA
Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Üdülőterület, Szolnok, ingatlan, eladó, 68.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Fazekas Ingatlaniroda
  • Fazekas Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok