Ingatlan, eladó nyaraló, 33 m2, 1.490.000 Ft

Szombathelyi kistérség, Szombathely

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Szombathely, Szombathelyi kistérség, ingatlan, eladó, nyaraló, 33 m2, 1.490.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 1.490.000 Ft
  • Alapterület: 33
  • Telekterület: 140000
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

Irodai azonosító: ÜJHR42766
Ingatlan típus: üdülőhasználati jog
Ország: Horvátország: Brac szigete
Város: Supetar
Ingatlan alapterület: 33 nm
Telek méret: 14 ha
Korábbi ár: 1,69- millió Ft
Akciós ár: 1,49- millió Ft

Értékbefolyásoló tényezők:
2035-ig szóló üdülési jog 4*-os apartmanban, amely 14 hektáron elterülő üdülőkomplexumban található Horvátország Brac szigetén, Supetar városában. A jog minden páratlan évre, június utolsó hetére szól. 60 m-re a tengertől, 2 személy részére. Az üdülőjog tulajdonosa - írásban tett nyilatkozata szerint – „…tetszés szerint akár évente is igénybe vehető, és cserelehetőség biztosítja, hogy akár hetet, vagy országot, vagy apartmant cseréljenek akár több fősre is.”

Összefoglaló ajánlat:
Különleges tengerparti (horvátországi) cserélhető üdülőhasználati jogot kínálunk Brac szigetének egyik északi nagyvárosában. A 4 csillagos - 14 hektáron elterülő - hotelben 2035-ig szóló apartman 60 m-re fekszik mindössze az Adriai tengertől. Minden páratlan év júniusának (06.hó) utolsó hetére 2 fő részére biztosít nyugodt, zavartalan tengerparti élményeket. A kiemelt, csúcs, piros nyaralási idény heteit tartalmazza az üdülési jog. Az apartman a földszinten 30 m2-es kényelmes, magas fokú szolgáltatást nyújt déli fekvésű benapozott helyiségeivel. A szerződés rugalmasan lehetőséget ad arra, hogy akár páros évre is átcserélhető legyen az üdülőhasználat. Az is kiemelt lehetőség, hogy a június hónapon belül bármely hétre is szólhat a használat. Az üdülőjog tulajdonosa két évente február végéig 214 Euró fenntartási díjat fizet, 10 Euró autó őrzési díj és 3000,-Ft-nak megfelelő Euró vagy Kuna fizetendő üdülési adó jogcímen. A nyitott medence, valamint a fűtött fedett medence, a szauna és a fitness terem térítésmentesen áll rendelkezésre igénybevétele esetén."…Akaratunk ellenére családi okaink miatt kényszerülünk megválni, azaz eladni ezt a minden szempontból előnyös üdülőhasználati jogunkat a megvásárlási árhoz képest lényegesen alacsonyabb áron…." írta levelében az Európa Ingatlanközvetítő Irodánknak az üdülőhasználati jog tulajdonosnője.
Referencia szám: ÜJHR42766 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Vas megye, Szombathely

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Szombathely, Szombathelyi kistérség, ingatlan, eladó, nyaraló, 33 m2, 1.490.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Európa Ingatlanközvetítő Iroda
  • Európa Ingatlanközvetítő Iroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok