Mártírok útján családi ház egy szobája kiadó., 15 000 Ft

Pécsi kistérség, Pécs , Szigeti Városrész, Mártírok útja

  • 0

Mártírok útján családi ház egy szobája kiadó.

Ingatlan adatai

  • Ár: 15.000 Ft

Leírás

Pécsett, a Sportcsarnok közelében a Mártírok útján, családi ház egy hálószobája kiadó, a többi helyiség közös használatával, 10 percre az Orvosi Kartól.
A lakásba egy édesanya és a lánya keres lakótársat, német nyelvtanulás céljával. Német anyanyelvű diáklányt várnak szeretettel. A rezsiköltség megegyezés kérdése. Parkolni az udvarban lehetséges, dohányzás, illetve háziállat tartása nem megengedett.

At Pécs, near to theSportshall, in Mártírok street one room is for rent in a family house, with common bathroom, living room and garden.
The house is furnished, and well equipped, a mother and her daughter is looking for a flat mate, who speaks german fluently, because they would like to practise. A german speaking girl is welcomed. The utility costs are upon negotiation. Parking is possible in the garden, smoking is not allowed, pet is not permitted.

In der Nähe der Sporthalle ist ein Zimmer in einem Einfamilienhaus zu vermieten. Badezimmer, Küche, Wohnzimmer und Garten mit gemeinsamer Benutzung. Mutter und Tochter suchen eineN MietbewohnerIN, um Deutsch lernen zu können. Die Wohnung ist ganz möbeliert und ausgestattet. Parkmöglichkeit im Innenhof. Rauchen und Haustiere sind verboten.
Referencia szám: 2179 | Az elmúlt 30 napban: 2 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Baranya megye, Pécs

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Mártírok útján családi ház egy szobája kiadó.

Jelöld meg, miben segíthetünk:

StudentHousing
  • StudentHousing

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok