Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 54.000 m2, 99.000.000 Ft

Téti kistérség, Szerecseny , Szerecseny Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Szerecseny, Szerecseny, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 54.000 m2, 99.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 99.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Vendéglátóhely
  • Alapterület: 54000
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

Referenciaszám: UZ001762


Győr vonzáskörzetében, szép környezetben várja új tulajdonosát a képeken látható, 5,4 hektáros SZABADIDŐPARK ÉS HORGÁSZTÓ.
A főúttól 7 km-re, egy csendes, nyugodt, 900 fős település mellett fekvő, bekerített terület csaknem felét vízfelület borítja.
A bejáratott horgásztó 2007 óta üzemel, melybe100 mázsa halat telepítettek. A tó jelenleg süllők, pontyok, csukák, harcsák tanyája de fogható itt dévér, kárász, amúr, csuka, süllő, compó, de a kuriózumnak számító tokhal is. A horgászatot a tavon lévő kis stégekről is lehet folytatni.
A szabadidőpark szállóvendégek fogadására is fel van készülve 4 db faházzal, kiszolgáló helyiségekkel, büfével, terasszal, saját kiépített utakkal, közvilágítással, vízellátással.
Az új, egyenként 16 m²-es, szigetelt, hűtő-fűtőklímával felszerelt faházak, 4 - 4 személy részére biztosítanak szálláslehetőséget. A házak előtti (8m²-es) teraszok - kilátással a tóra- kellemes pihenéssel töltött perceket ígérnek.
A faházak melletti épületben felszerelt konyha, női és férfi mosdó, zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.
A bejáratnál 64 m²-es főépület fogadja az érkezőket, ahol jelenleg büfé üzemel, terasszal. A bejárat mellet őrzött, megvilágított parkolási lehetőség van.
A vízellátást 3 bevizsgált fúrt kút biztosítja, de szükség esetén a vezetékes víz is elérhető, a már lefektetett csövek bármikor beköthetők a hálózatba. Az ipari áram, kábeltelevízió és internet elérés szintén biztosítva van, a szennyvíz kezelését egy 15köbméteres szennyvíztároló kiépítésével oldották meg.
A telek legmagasabb pontján szép panorámával a tóra, lehetőség van egy kb. 100 m² alapterületű ház építésére, mely érvényes építési engedéllyel rendelkezik.
A területen lehetőség van társas rendezvények teljes körű lebonyolítása létszámkorlátozás nélkül, sátorozásra, csónakhasználatra, grillezés, bográcsozásra, illetve az egy vagy több napra ide látogató vendég nyugodtan magával hozhatja kedvencét is, melyet egy több férőhelyes kutya-kennelben helyezhet biztonságba .
HITELRE VAN SZÜKSÉGE?? AZ ORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB ÉS LEGMEGBÍZHATÓBB HITELKÖZVETÍTŐJEKÉNT TELJES KÖRŰ ÉS DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, BIZTOSÍTÁSKÖTÉSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT KOLLÉGÁNKTÓL!
Referencia szám: UZ001762 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - gyor-moson-sopron megye, Szerecseny

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Szerecseny, Szerecseny, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 54.000 m2, 99.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

OTTHON CENTRUM - ORIGO-SÁNTA REAL Kft.
  • OTTHON CENTRUM - ORIGO-SÁNTA REAL Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok