Ingatlan, eladó ház, 70 m2, 4.990.000 Ft

Pacsai kistérség, Szentpéterúr , Szentpéterúr Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Szentpéterúr, Szentpéterúr, ingatlan, eladó, ház, 70 m2, 4.990.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 4.990.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 70
  • Telekterület: 5000
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul

Leírás

KIEMELT HIRDETÉSÜNKBEN EGY FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ FÉLKOMFORTOS CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA, AMELY KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN, MOST ÚJONNAN KERÜL AZ INGATLANPIACRA.

! A ház lakóháznak és telephelynek, vagy gazdálkodásra is alkalmas a sok gazdasági épületnek és a nagyméretű teleknek köszönhetően.
Gáz kivételével közművek bevezetve,a fűtésről hagyományos OLCSÓ fatüzelés gondoskodik. Az újabb építésű gazdasági épületnek a fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik.
Az udvarban állatok tartására alkalmas melléképületek találhatók, a,
konyhakert lehetővé teszi,hogy a családot ellátja friss zöldséggel,gyümölccsel,

Szentpéterúr Zala megye keleti részén, a Balaton felé eső oldalon fekszik. A Zalai-dombságot a Principális csatorna és az Alsó-Zala észak-déli irányú völgyeivel felszabdalja, közrefogva a kisebb egységet, a Zalaapáti hátat, melynek dombjai között található a település. A falutól északra a 76-os út, délre a 75-ös út halad, innét közelíthető meg Pacsa felől Szentpéterúr.
A dombhátakat itt jobb minőségű talaj borítja, ami kedvező a mezőgazdaságnak. A térség éghajlata mérsékleten meleg, mérsékelten nedves, enyhe telű. A kemény téli fagy és az erős nyári felmelegedés az ország tájához viszonyítva egyaránt ritkább.
Az évi napsütés csupán 1800-1900 óra, különösen szembetűnő a nyári hónapok kedvezőtlen napfénytartalma. Az enyhébb tél ellenére itt később tavaszodik.
Kedvező a vízellátottság, az időszakos vízhiány nem éri el az aszály mértékét, ezért a növényzet még augusztusban is zöld. A jellegzetes szélirány a térség észak-déli irányú nyitottsága miatt főleg északi és déli.
Zala megye keleti dombjait a kocsányos és kocsánytalan tölgy, a csertölgy, az akác és a gyertyánfa uralja. A község területének intenzív mezőgazdasági művelése miatt a természetes növénytakaró fokozatosan elszegényedett, ma már csak Zalacsány és Gétye irányában található összefüggő erdő, amelynek állatvilága gazdag, főleg őz, vaddisznó és szarvasok vannak jelen nagy számban.
A községből jelzett gyalogos turistaút indul a hegyközségen át az úgynevezett Felsőerdőn keresztül a 76-os út felé.
Referencia szám: H265390 | Az elmúlt 30 napban: 43 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Szentpéterúr

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Szentpéterúr, Szentpéterúr, ingatlan, eladó, ház, 70 m2, 4.990.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Otthon Centrum Keszthely
  • Otthon Centrum Keszthely

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok