Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 809 m2, 129.000.000 Ft

Budapest, XI. kerület , Szentimreváros Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Szentimreváros, XI. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 809 m2, 129.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 129.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Telephely
  • Alapterület: 809
  • Telekterület: 809

Leírás

INGATLANBEFEKTETÉST ÉS FEJLESZTÉST KERESŐK FIGYELMÉBE!

KÖRNYEZET:
Buda XI. kerületének forgalmas központja, rossz parkolási viszonyok, fizetős parkolóhelyek térsége. A közelben vendéglátó egységek, gyors éttermek, nagy szálloda, zöld területek (Feneketlen tó), nagy diáksággal rendelkező iskolák, nagy forgalmú élelmiszerbolt, régi építésű lakóházak vannak.

AZ INGATLAN:
Két bejárattal rendelkezik, félig lakóház alatt van. Két aknával rendelkező beálló található benne, kb 50 nm-en szolgálai helyiségek (lakáshoz hasonlóan) vannak. A födém rossz állapotban van, a gerendák jelenleg is alátámasztást igényelnek. A felújításra több tervet is készíttetett a tulajdonos. Ebből látható itt pár. Mindenképpen ingatlanfejlesztést igényel.

MŰSZAKI HÁTTÉR:
A garázsban a hálózati és az ipari áram, valamint a gáz, víz, csatorna is rendelkezésre áll, ezért az átalakítások során ezek bevezetésére már nem kell költeni.

AJÁNLOM, ÖTLETEK:
Az ingatlan elhelyezkedése, méretei és adottságai alapján több elképzelés is megvalósítható benne. Elgondolkodtató a bowling vagy egy biliárd terem megvalósítása, jó lehet parkolónak, autómosónak, bemutatóteremnek, az állami szféra ügyfélszolgálati irodájának, de akár üzlethelyiségnek is.

IRÁNYÁR:
129 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
Referencia szám: 6213377 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Szentimreváros, XI. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 809 m2, 129.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Lotus House Ingatlaniroda
  • Lotus House Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok