Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 428 m2, 85.000.000 Ft

Szentendrei kistérség, Szentendre

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Szentendre, Szentendrei kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 428 m2, 85.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 85.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Vendéglátóhely
  • Alapterület: 428
  • Ingatlan állapota: Felújított

Leírás

Az épület két szintes, a 90-es évek elején épült, 2007-ben teljes felújítására került sor. A két szinten több, különböző funkciójú egység található. Magában hordozza a lehetőséget, hogy Szentendrének ne egy egyszerű vendéglátó ipari egysége, hanem a társasági élet és a barátságos vendéglátás központjává váljon, ahol a kulturált alkoholfogyasztás mellett a vendégek otthon érezhetik magukat.
Az objektum lelke a földszint, ami 130 nm vendégtérrel és közel 80 nm kerthelyiséggel és a kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik. A vendégtérben található a Pub, mely eredeti angol bútorokkal van berendezve, a hozzá tartozó bárpulttal. Mellette található az utcára nyíló kávézó-teázó modern bútorokkal. A kerthelyiségre néz a 40 fő befogadására alkalmas éttermi rész, elegáns bútorzattal, ez akár önálló rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A belső kerthelyiség tavasztól-őszig vendéglátásra alkalmas.
Igazi kuriózum a kettő 100 m hosszú és 4 m széles ill. egy 50 méter hosszú 4 méter széles kőpincéje. Ezeket még a század elején vájták a domboldalba, jelenleg arra várnak, hogy hasznosításra kerüljenek.
Az első emelet önálló, külön bejárattal rendelkezik, közel 230 nm-s és két egységre oszlik. Az egyik rész legimpozánsabb helyisége, a 73 nm-s egy légterű, mely működhet galériaként, műteremként, de sport célokra is felhasználható. Ehhez tartozik még konyha,vizes blokk és egy 10 nm-s iroda.
A másik egysége, 85 nm négy helyiségből áll, irodának, lakásnak egyaránt alkalmas.
Lehetősége van arra is, hogy a Pub feletti részen 35-40 nm-es szobákból és egy nagyobb közös helyiségből álló apartmanház-hostel kerüljön kialakításra.
Amennyiben hosszú távon gondolkodik, jöjjön el nézze meg és vegye meg. Ha kihasználja az ingatlan együttesben rejlő lehetőségeket, részévé válhat Szentendre vérkeringésének.
Az ingatlan 85 millió Ft-os nettó ára, irányár!
Referencia szám: 8-2016 | Az elmúlt 30 napban: 9 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Szentendre

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Szentendre, Szentendrei kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 428 m2, 85.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Fővállalkozó Balla és Balla Kft.
  • Fővállalkozó Balla és Balla Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok