Ingatlan, eladó 14.500.000 Ft

Szegedi kistérség, Szatymaz

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Szatymaz, Szegedi kistérség, ingatlan, eladó, 14.500.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 14.500.000 Ft

Leírás

Szeged-Szatymaz belterületén gyönyörű állapotú családi ház 4 szobával, gondosan karban tartott hobbikerttel és parkosított hátsó kerttel 1100 m2-en keresi ígényes, új tulajdonosát. Teljesen közművesített, külső hőszigetelő rendszerrel és nemes vakolattal ellátott, cirkó fűtéses, gépesített konyhával és tágas étkezővel rendelkező, kellemes és meleg hangulatú ingatlan, amely csendes és jól megközelíthető helyen található. Egy 16 m2-es melléképület és egy 20 m2 es garázs is tartozik az épülethez.

Large family house in a beuatiful condition with 3 bedrooms and a huge living room, lovely well kept hobby garden and a back garden park on a size of 1100 m2 site is looking for its new owner.This pleasurable and warmy property has got all utilities as a standard, insulation of exterior walls, circulating heating, dishwashing machine, spacy diner and more, located in a quite place with good access to the public transports. An outbuilding with a size of 16 m2 and a garage with a size of 20 m2 also included in the price.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Csongrád megye, Szatymaz

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Szatymaz, Szegedi kistérség, ingatlan, eladó, 14.500.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Belvárosi Ingatlaniroda
  • Belvárosi Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok