Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 1.664 m2, 89.999.000 Ft

Budapest, XXIII. kerület , Soroksár Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Soroksár, XXIII. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 1.664 m2, 89.999.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 89.999.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
  • Alapterület: 1664

Leírás

Telephely és otthon egyben, amely Önre vár. Mindkét szempontból minden igényt kielégítő, belváros közeli, frekventált helyen található. A méretes, részben felújítandó telephely forgalmas főút kapcsolattal, számos helyiséggel – iroda, szerviz, raktár, műhely, kommunális helyiségek (245 nm), központi fűtéssel rendelkezik. Sok éve bevezetett üzleti terület, körben utcafronti, forgalmas főúton lévő, teljes biztonsággal védett telephely, ingyenes parkolással. Belváros autóval mindössze 10 perc.
A hozzá tarozó otthon (155 nm) szép zöld területtel szerves részét képezi az ingatlannak. Tágas, napsütötte helyiségei a maximális kényelmet, nyugalmat biztosítják a leendő tulajdonos és családja számára. A nyári melegben, vagy a téli napokon nagy teljesítményű berendezés gondoskodik a kellemes benti hőmérsékletről. Télen egyéb, alacsony költséggel működtethető alternatívák adottak fűtésre.
Az otthon alatt teljes méretben ablakos helyiségek találhatók, melyek bármilyen tevékenység részére alakíthatóak, ezen felül 2 autóval is kényelmesen beparkolhat.
Tetőtér, vagy még egy szint ráépíthető, vagyis tovább bővíthető az otthon. Kiváló a közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Iskolák, óvoda, vásárlási lehetőségek közelben.
A sok utazás a múlté, töltse idejét családjával.
Ha nem szeretne lemaradni erről a ”minden az egyben” ingatlanról, mely biztosítja az Ön számára azt a különleges lehetőséget, hogy bérleti díj fizetése, és napi utazás nélkül (ezt fordítsa családjára) tudja kézben tartani vállalkozása működését, akkor lépjen, mielőtt késő lesz.
Referencia szám: 191_733 | Az elmúlt 30 napban: 2 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Soroksár, XXIII. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 1.664 m2, 89.999.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Ingatlan ABC Kft.
  • Ingatlan ABC Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok