Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 908 m2, 196.000.000 Ft

Siklósi kistérség, Siklós , Siklós Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Siklós, Siklós, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 908 m2, 196.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 196.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Telephely
  • Alapterület: 908
  • Telekterület: 17834
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

A vételre felajánlott reális ár-érték arányú PÁLINKAFŐZŐ_GYÜMÖLCS ASZALÓ ingatlan a villány-siklósi borúton a Tenkes hegy völgyében fekszik, a közútról aszfaltozott magánúton érhető el.
Magyarország egyik legmodernebb technikai ás technológiai rendszerével rendelkező pálinka főzde az irányított erjesztést és kisüsti lepárlást alkalmazza a pálinkái készítése során. A kitűnő minőségű (szilva , sárgabarack,alma,cseresznye, meggy) pálinkákat (Kosher is)egyedi, dombornyomású üvegpalackban kínálják. A rendszer 1200 l/nap tiszta pálinka lepárlására alkalmas2 db alszesz főzőn ill. 1 db utópárlón keresztül.
A 2004-es beruházás során a meglévő épületeket átépítették, új épületrészekkel bővítették az EU-s normáknak és a HACCP előírásoknak megfelelően.
A feldolgozó épület földszintjén található a gyümölcsmosó, a cefreerjesztő és az egész telephely fűtését biztosító kazánház a technológiai hőigényt kielégítő gőzkazán rendszerrel.
A tetőtérben került kialakításra a gyümölcsaszaló üzem, szeletelő, előkészítő, 2db 2000kg befogadóképességű aszaló kamra és egy raktár.
A pince és présház épületegyüttes földszintjén présház, étkező, konyha tárolók, garázs és közvetlenül kapcsolódik a nagyméretű boltíves pince.
A tetőtérben több szobás lakrész, konyha , étkező,iroda, fürdő került kialakításra.
A vezetékes vízellátás 45 m-es, minősített fúrt kútból történik, a telep ipari árammal ellátott, a szennyvíz elvezetés egyedi gyűjtő rendszerbe történik.
A telephelyen 170 000 liter cefre érlelő és tárolókapacitás áll rendelkezésre.
Az üzemben található kiváló minőségű részben díjnyertes pálinka készlet (palackos és tartályos) nem része a vételárnak, viszont opcionálisan megvásárolható.
Ez egy kiváló, nyereséges befektetési lehetőség,győződjön meg róla,kérjen megtekintést kötelezettség nélkül.
Referencia szám: M0000381

Hasznos helyek a közelben - Baranya megye, Siklós

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Siklós, Siklós, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 908 m2, 196.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

OTTHON CENTRUM PÉCS
  • OTTHON CENTRUM PÉCS

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok