Ingatlan, eladó ház, 42 m2, 5.900.000 Ft

Kaposvári kistérség, Kaposvár , Rómahegyi városrész Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Rómahegyi városrész, Kaposvár, ingatlan, eladó, ház, 42 m2, 5.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 5.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 42
  • Telekterület: 570
  • Emelet: földszint
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

A Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál,
Kaposváron, központhoz közeli lakóövezetben található 42 m2-es, 1 szoba, hallos, cserépkályha fűtéses, felújítandó kis családi házat.
Az 570 m2-es telek inkább téglalap alakú, ezért az utcafronti oldala jóval keskenyebb, mint az utcára merőleges telekhatár.
A múlt század elején épült, téglaszerkezetű lakóház építésekor, talán pont a teleknek a mélysége adta az ötletet, hogy a házat az ingatlan hátsó traktusába helyezzék el. Ezzel a megoldással ugyanis egy szép, használható előkert keletkezett és a lakók sem voltak az utca emberének a szeme előtt. A ház egyébként a korához képest stabil szerkezetű még most is, és vizesedés sem tapasztalható. Érdekessége a tűzfalas szerkezet, amelynek köszönhetően az épületre tulajdonképpen agyagcseréppel fedett féltető került. A 42 m2-es, egy szobás lakás egy-két személy kényelmes életvitelét biztosítja. Gáz nem került bevezetésre, de az épített cserépkályha ezt a légteret könnyedén kifűti. Az előszobának mondott, elég sok üvegfelülettel rendelkező helyiségből akár télikert, vagy nyitott terasz is kialakítható.
Amennyiben ekkora lakótérrel beéri az új tulajdonos, az épületet nem kell bontani, az felújítható. A telek beépíthetősége a bővítést is lehetővé teszi, vagy akár még egy épület felhúzása is lehetséges.
A környezet elfogadható, aki nem ragaszkodik a közvetlen belvároshoz, és hasonló értékkategóriában gondolkodik, annak az ingatlan jó vétel lehet.


Amennyiben további kérdése merülne fel esetleg megtekintené személyesen az ingatlant, úgy kérem hívjon a megadott elérhetőségeimen. Várom jelentkezését.
Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és a weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 5,9 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-503 http://genius99.hu/csaladi-haz-kaposvar-romahegyi-varosresz-elado/3489 Azonosító: 50159

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható.

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu

Extrák

Referencia szám: 6705242 | Az elmúlt 30 napban: 4 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Somogy megye, Kaposvár

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Rómahegyi városrész, Kaposvár, ingatlan, eladó, ház, 42 m2, 5.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Genius 99 Ingatlanközvetítő
  • Genius 99 Ingatlanközvetítő

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok