Ingatlan, eladó 7.500.000 Ft

Pest megye, Rinyaújlak , Kossuth utca 25

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Rinyaújlak, ingatlan, eladó, 7.500.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 7.500.000 Ft

Leírás

Csendes környezetben a Csokonyavisontai gyógyfürdőtől 3 kilométerre eladó egy szerkezetileg kiváló állapotban levő családi ház. A környéken adott a lehetőség pihenésre, fürdésre, horgászásra valamint egyéb kikapcsolódásra.

Az ingatlan adottságaiból kifolyólag gazdálkodásra kiválóan alkalmas. Az ingatlan 140m2 alapterületű összkomfortos , beépíthető, betonfödémes és teljesen tégla falazatú.

6000m2-es a telek rajta egy családi ház ,1300m2-es termőföld, nyári konyha,kocsi beálló, pince, szerelőaknás garázs, műhely,pajta, gépszín, kemence + füstölő (nemrég lett benne sütve rétes, hús stb, szóval egy használható kemencéről van szó) illetve disznó és tyúkól.

Üres és bútorozatlan állapotban per és tehermentesen, akár egy festés után azonnal költözhető. Földműveseknek vagy állattenyésztőknek bátran ajánlom de akár befektetőknek is érdekes lehet mivel rengeteg lehetőség rejlik az ingatlanban. Nem csak a hatalmas tágas teleknek köszönhetően, hanem a rendkívül csendes és barátságos hely miatt. Kérdés esetén állok rendelkezésre valamint tudok további képeket is küldeni róla.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Rinyaújlak

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Rinyaújlak, ingatlan, eladó, 7.500.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

  • Tóth Sándor

  • 30/499-7221

  • 30/499-7221

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok