Ingatlan, eladó 74 m2, 6.700.000 Ft

Hatvani kistérség, Petőfibánya

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Petőfibánya, Hatvani kistérség, ingatlan, eladó, 74 m2, 6.700.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 6.700.000 Ft
  • Alapterület: 74
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1

Leírás

A Mátra alján, Petőfibányán, Budapesttől 45-60 percre egy 74 m2-es, 2,5 szobás, vízórás lakás, zöldövezetben eladó. A lakáshoz pince(tároló) tartozik. Fűtés: gázkonvektor. Meleg víz: villanybojler. Irányár: 6700000 Ft. Érdeklődkni a következő telefonszámon lehet: 30/424-9709.

Az ingatlan egy 5 db lakást magába foglaló, egy szintes társasház emeletén található. Az épület külső falai terméskőből készültek, a belső falak téglából. Az ingatlant magába foglaló ház az 50-es években épült, de a 80-as években (1986-os átadással) felújításra került. Mivel a ház félig dombra épült, ezért a lépcsőházi bejárat felől egyszintes, viszont az ellenkező oldalról kétszintes. A társasház közvetlen környezete (udvari részek) osztatlan közös tulajdonnak minősül, azaz nem közterület. A lakás fűtése 1997-től gázkonvektorral történik, de lehetőség van a korábbi, vegyes tüzelésű fűtés használatára is.

A lakás helyiségei egy hosszabb (folyosó szerű) előtérből nyílnak bal oldalon, jobb oldalon, illetve a lakás bejárati ajtajával szemben. Bal oldalon nyílik a két egész szoba, szemben pedig a fél szoba. A két egész szoba egymásból is nyílik. A szobák parkettásak, a két egész szoba ablakai műanyag keretesek, a lakás többi helyiségében viszont fakeretes, hagyományos üvegezésű ablakok találhatók, melyek közül a fél szoba két ablaka boltíves és dupla szárnyú. Jobb oldalon nyílik (sorban) a WC, a konyha, majd a fürdőszoba. A konyhából nyílik még egy kamra (spejz). A WC bejárat előtt, egy "beugróban" beépített szekrény található. A folyosó, illetve a jobbra nyíló helyiségek 2005-ben járólappal lettek ellátva. A lakás falait a róluk eltávolított beltéri elemek nyomai miatt javítani, festeni kell. A lakás állapota (mivel hosszabb ideje nem lakott) az utóbbi időben romlott, közepesnek mondható, felújításra szorul. A lakásban már csak egy-két berendezési tárgy található, gyakorlatilag üresnek mondható az ingatlan.

Az ingatlan tulajdonképpen zöldövezetben található. Nagyon csendes, nyugalmas a környezet. Jellemző a környékre az a megjegyzés, mely szerint olyan az egész, mint egy üdülőtelep. Ezt a visszatérő megfogalmazást olyan, látogatóba érkező ismerősök tették, akik külön-külön, egymástól eltérő időpontokban látták először a településnek azt a részét, ahol az ingatlan található.

A település méretéből adódóan minden fontos intézmény (boltok, orvos, posta, buszmegálló, iskola, óvoda, piac, önkormányzat, takarékszövetkezet) kb. 10 percnyi gyaloglás után elérhető.

Hasznos helyek a közelben - Heves megye, Petőfibánya

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Petőfibánya, Hatvani kistérség, ingatlan, eladó, 74 m2, 6.700.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

  • Dósa Imre

  • 30/424-9709

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok