Ingatlan, eladó 52.900.000 Ft

Budapest, XV. kerület , Pestújhely Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Pestújhely, XV. kerület, ingatlan, eladó, 52.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 52.900.000 Ft

Leírás

2 családi ház 720 nm-es telekkel Pestújhely kedvelt, csendes, családi házas övezetében eladó. 3 külön lakrész került kialakításra, igény esetén kisebb átalakítással 4 lakás is kivitelezhető. Az 1. ház 170 nm-es, 2001-ben a teljes felújítása megtörtént. Az alsó szinten 2 nagyméretű szoba, tágas étkezős konyha, fürdőszoba, külön wc, valamint egy nappaliként használt 40 nm-es télikert (kertkapcsolatos) található. A télikert alatt pince található, 3 helyiséggel, a cirkókazán itt kapott helyet. A felső szint egy belső lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A 75 nm-es kialakításra került 2 szoba, egy étkezős konyha, fürdőszoba, külön wc. A két lakrész egyben és külön is használható kialakításának köszönhetően.
A 2. családi házban az alsó szint jelenleg műhelyként funkcionál. 2 nagy helyiség található itt, konyha, fürdőszoba, külön wc. Ugyancsak belső lépcsőházon keresztül közelíthető meg a felső szinti lakrész, mely jelenleg irodaként működik. Helyiségei: közlekedő, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc.
A telken található még egy garázs, mely elektromos kapunyitóval felszerelt, 2 autó beállására alkalmas. Mindkét ház riasztóval és légkondícionálóval felszerelt.
Az ingatlan nagyon sokféleképpen hasznosítható. Mivel ipari árammal rendelkezik, műhelyként, telephelyként is jól funkcionál. A két ház elrendezése miatt, 2-3-4 generáció részére is megfelelő, vagy bérbeadással biztos bevételi forrást jelent.
Infrastruktúrája kiváló. Minden fontosabb intézmény nagyon közel, bevásárlási lehetőségek, piac, tömegközlekedés 1-2 perc sétával is könnyen elérhető.
Referencia szám: 360081007-44 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Budapest, Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Pestújhely, XV. kerület, ingatlan, eladó, 52.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Családi Ingatlan Centrum
  • Családi Ingatlan Centrum

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok