Ingatlan, eladó 23.900.000 Ft

Budapest, XV. kerület , Pestújhely Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Pestújhely, XV. kerület, ingatlan, eladó, 23.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 23.900.000 Ft

Leírás

Budapest 15. kerületében, Pestújhelyen, a Drégelyvár utcához közel, kis mellékutcában, családi házas környezetben eladó egy összesen kb. 93 nm alapterületű, összesen 3 szobás, 2 épületből álló házrész.
A nagyobbik lakórész kb. 64 nm-es, jó állapotú, 2 szobás. Fűtését kombi gázcirkó biztosítja, a használati melegvízzel együtt. A nyílászárók fából készültek, hagyományos kivitelben. A lakórész déli tájolású, világos, benapozott. A legmagasabb, téli fűtési költség 20 ezer forint/hó volt. Az épület földszintes, tégla falazatú, cseréptetős.
A kisebbik lakórész kb. 29 nm-es, átlagos állapotú, 1 szobás. Fűtését gáz konvektor, a használati melegvizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók fából készültek, hagyományos kivitelben. A lakórész keleti tájolású, világos, benapozott. A gáz átalány 6 ezer forint/hó. Az épület földszintes, tégla falazatú, cseréptetős.
A két lakórész külön villany és gázórával rendelkezik. Tartozik hozzájuk egy kb. 12 nm alapterületű, fűthető tároló.
A telek sík, összközműves, körben kerített. Összesen 367 nm-es, melyből az eladó épületekhez (a tulajdoni hányadok arányában) 275 nm tartozik. A többi rész el van kerítve. Utcáról mindkettő önállóan megközelíthető. A gépkocsi parkolása a telken lehetséges.
Tömegközlekedés: 107E, 277-es, 7-es, 7E, 124-es, 231-es, 224-es autóbuszokkal.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Pestújhely, XV. kerület, ingatlan, eladó, 23.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

  • Szikora Ügyvédi Iroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok