Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 148 m2, 20.572.000 Ft

Gödöllői kistérség, Nagytarcsa

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Nagytarcsa, Gödöllői kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 148 m2, 20.572.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 20.572.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Telephely
  • Alapterület: 148
  • Ingatlan állapota: Újépítésű

Leírás

Nagytarcsán, az M0 keleti szektorában, a Budapest és Nagytarcsa között húzódó 3101.sz. út mentén, ipari területen, eladó, 2014 nyarán épülő,- várhatóan idei átadással elkészülő csarnoképületek, melyekben ipari, kereskedelmi, raktár tevékenységek folytathatók. Az egyes épületek egységei egybe nyithatók, méretük tetszés szerint növelhető. Minden egység önálló 1/1 tulajdoni hányadú, önálló társasházi albetét.
Az épületek belmagassága 5,3-7,7 m között, így galériázhatóak. Energiatakarékosak, hőszigetelésük meghaladja a lakóépületekre előírt szintet, felülvilágítói és műanyag nyílászárói nappali fényt biztosítanak. Az épület aljzata 3 tonna/nm terhelésre méretezett. Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal, önálló összközművel és mérőórákkal lesz felszerelve: (villany 3x16A, víz, tűzvíz, csatorna, 4m3/h gáz, internet és telefon).
A telek két oldalról úttal határolt, az épület körül épülő ún. belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé. A telken belül kamionnal meg lehet fordulni, az egységekhez azok méretétől függően legalább négy parkolóhely tartozik.
A csarnokok megvásárlásához az eladó banki ügyintézésben és pályázat benyújtásában segítséget nyújt. További kedvezményt jelent, hogy többféle uniós és kormánytámogatás (akár 40%) vehető igénybe.
A hirdetésben szereplő képek referenciaképek. Az ár áfa és alku nélkül, 148nm-es egységre értendő. Minimális eltérés lehet, a helyiség elhelyezkedésétől függően.
Referencia szám: D2156 | Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Nagytarcsa

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Nagytarcsa, Gödöllői kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 148 m2, 20.572.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Családi Ingatlan Centrum
  • Családi Ingatlan Centrum

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok