Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 580 m2, 92.000.000 Ft

Budapesti kistérség, XVIII. kerület , Miklóstelep Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Miklóstelep, XVIII. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 580 m2, 92.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 92.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Iroda
  • Alapterület: 580
  • Ingatlan állapota: Újszerű

Leírás

ELADÓ IRODAHÁZ !

Főfalak 38-as POROTERM tégla falazat ami önmagában is kielégítené a hőszigetelési követelményeket ( a.-tő érvényes érték 0.45 ) de a minél kisebb hő veszteség miatt 5 cm polisziról táblás hő szigetelő rendszert kapott, ( a beton felületek előtt 5 cm.-es heraklit lemez lett elhelyezve és ezek levakolása után kapta meg még az egységesen 5 cm.-ez homlokzati rendszert ) így az épület számított hő vesztesége max 15 KW . Az épület külső homlokzati struktúráját Kaparol szilikon alapú homlokzati színező rendszerrel alakítottuk ki.

A keletkező csapadék vizet Lindab csatornarendszer vezeti el.

Nyílászárók ALUPLAST 6000 profilból készültek (bejárati ajtók aluplast 4000 profilból) , ez hat légkamrás kerekített profil 80mm-es beépítési vastagsággal, 1.1 K üveggel. A tetőtérben 16 db ROTO 9/14 435 K WD típusú műanyag ablak került beépítésre

Az épület fűtését és meleg víz ellátását egy a lépcsőház felső pihenőjén elhelyezett 35 KW-os FERROLI kondenzációs kazán látja el tárolóval Az egész épületben a fűtési rendszere padlófűtés.

Az épületben csak a főfalak találhatók így igény szerint alakíthatóak a könnyű szerkezetes válaszfalakkal.

Energia ellátás az Üllői úti hálózatról történik a már benyújtott és elfogadott tervek alapján, a felhasználható energia 9 X 1 X 32 Amper és 1 X 32 Amper vezérelt éjszakai, kivitelezés elkészült.
Az épületben az energia ellátáshoz, szünetmentes berendezés és hálózat kiépítéséhez, valamint a gyengeáramú számítógépes hálózathoz és riasztó rendszerhez és kamerás megfigyelő rendszerhez szükséges alapvezeték kiépítések megtörténtek. ( az épületen belül eddig kb. 1500 méter cső rendszer került beépítésre )


Gáz ellátás szintén az Üllői útról történik, gáz átadásra került, mérő óra fel van szerelve. ( 4m3/h max. fogyasztással )

Csatorna kivitelezés megtörtént, átadás folyamatban.

Az épület szelőzését AERECÓ szellőzési rendszer biztosítja melynek hidrosztatikus légbevezető nyílásai szintenként kialakításra kerültek.

Az épület hűtését a teljes egészében szplit klímák fogják biztosítani melyek előkészítése ( rögzítés, klímacső vezetés előkészítés, energia ellátás előkészítés ) megtörtént. Ezek a klímák kivétel nélkül mind az épület hátsó északi homlokzati részén lesznek elhelyezve nem rontva és nem zavarva az utcáról látható homlokzati képet és a legelőnyösebb tájolást biztosítva a klímák külső egységeinek.

Az ingatlan a jelenlegi készültségi szinten ill. igény szerinti készültségi szinten is értékesíthető ebben az esetben a kialakuló árak pontos megbeszélést és egyeztetést igényelnek.

Az épületben található szintek önállóan is megközelíthetők az oldal lépcsőházból, míg a földszint és a középső szint ( első emelet ) az utcai főbejárat felöl is megközelíthető igény szerint külön-külön bejárattal önálló funkcióval.

Az épület mögött egy kb. 80nm.-es hátsó kert kerül kialakításra.

Pontos négyzetméterek a belső válaszfalak kialakítása után alakulnak ki.

Az épület előtt kb. 9 db. gépkocsi parkolására alkalmas parkoló kerül kialakításra. Az épület Üllői úti homlokzatára merőeges házfal és tűzfal elé fémkonzolos tartószerkezettel kettő darab EURÓ plakáttartó helyezhető el (előzetes megbeszélés szerint és jogerős építési engedély megkapása után) melyet az épületből mind nappali mind éjszakai energiával meglehet világítani.
Iá: Jelenlegi állapotához mérten 92 M Ft
Referencia szám: 2103923 | Az elmúlt 30 napban: 15 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Budapest, XVIII. kerület

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Miklóstelep, XVIII. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 580 m2, 92.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Tóth és Társa
  • Tóth és Társa

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok