Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 5.014 m2, 2.000.000 Ft

Győri kistérség, Győr , Ménfőcsanak Városrész

  • 5014

Ménfőcsanak, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 5.014 m2, 2.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 2.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
  • Alapterület: 5014
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

GYŐR KERESKEDELMI KÖZPONTJÁBAN, M1-ES AUTÓPÁLYA KÖZELÉBEN, 1160M²-ES, 2 SZINTES, IRODAHÁZ, BEMUTATÓTEREM, ÜZLETHELYISÉG, RAKTÁR LEKÖTHETŐ. IGÉNY ESETÉN EGYEDI KIALAKÍTÁS MEGOLDHATÓ. 
Az épület funkciója önálló rendeltetési egységként igény szerint alakítható:- lehet irodaház, - bemutatóterem, üzlethelyiség, - illetve raktár stb. A meglévőtől független, kétszintes, külön bejáratú, összesen 1160 nm-es épület bérbeadó.

A tervezett épület számos előnyös, versenyképes tulajdonsággal rendelkezik: - A város szabályozási terve alapján az ingatlan nagy bevásárlóközpontok és nagy kiterjedésű kereskedelmi célú különleges övezet területen helyezkedik el, környezete ilyen jellegű épületekkel beépített. - A terület megközelítése nagyon egyszerű:  közvetlenül a 83-as főút szomszédságában és az M1-es autópályától 200 m-re található. A belvárostól 6 km, az Audi gyártól 10 km a távolság.

- A telek területe 5.014 nm. - Az új épülethez 33 zárt udvari parkolót létesítünk. - A meglévő épülethez a bővítésben a tervek szerint az igényeknek megfelelő egység működne, a meglévőtől független módon kialakítva. Erre két szinten 600-600 nm terület áll rendelkezésre, ahol tetszőlegesen kialakíthatóak irodák, üzlethelyiségek, raktárak, illetve bemutatóterem. - Külső megjelenése modern, visszafogott, színvilága alkalmazkodik a meglévő épületéhez, azonban igény szerint változtatható. - Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a tervezett épület belső kialakítása, a válaszfalak elhelyezése, a helyiségek funkciója, színvilága, az épületrész villamossági, valamint fűtési, hűtési rendszere a jövőbeni bérlő igényeihez igazodik majd. Fenti igényekhez alkalmazkodva rövid határidővel vállaljuk a kivitelezést. Az épület már érvényes építési engedéllyel rendelkezik, amely hosszú távra bérbeadó.  2000000/hó

3 havi kaucióval és hosszú bérleti szerződéssel 5-6 hónap alatt birtokba veheti.
BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!
Referencia szám: 76473 | Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Győr-Moson-Sopron megye, Győr

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Ménfőcsanak, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 5.014 m2, 2.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nyitott Ház Kft. Openhouse Győr
  • Nyitott Ház Kft. Openhouse Győr

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok