Ingatlan, eladó telek, 1.098 m2, 7.990.000 Ft

Pécsi kistérség, Pécs , Mecsekoldal-Rigóder Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Mecsekoldal-Rigóder, Pécs, ingatlan, eladó, telek, 1.098 m2, 7.990.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 7.990.000 Ft
  • Telek típusa: Egyéb telek
  • Alapterület: 1098

Leírás

Eladó építési telek Pécsett, Tettyétől Keletre. A terület 1098 m2, csatornázva, egyéb közművek a telek előtt az utcában. Közel van a belvároshoz, nívós környezetben, mégis a természetben- Mecsekoldalban, nagyon jó közlekedési lehetőségekkel.
Pécs egyik városrésze Rigóder, ezer fős városrész. A magas iskolázottsági indexszel rendelkező városrész lakóterületei főleg kertvárosiasak, több lakópark épült itt 2000 óta. A kereskedelmi üzletek száma igen csekély, a vendéglátóhelyek száma pedig minimális.
Aki idilli környezetből gyorsan akar a belvárosba, munkába, iskolához eljutni, innen kényelmesen, néhány perc alatt megteheti. A telek körüli lakóházak impozáns megjelenésükkel a polgári jólétet és nyugalmat közvetítik.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon!
Hívjon bizalommal, hogy kiválasszuk az igényeinek legmegfelelőbb ingatlant naponta bővülő kínálatunkból.Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre. Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégánktól!
Hitel Centerünk 20 bank legjobb hitel ajánlatait, és azok összehasonlítását kínálja díjmentesen, egyedi kedvezményekkel.
Bővebb információért, finanszírozási ajánlatokért forduljon bizalommal hiteltanácsadó kollégánkhoz.
Referencia szám: T008389

Hasznos helyek a közelben - Baranya megye, Pécs

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Mecsekoldal-Rigóder, Pécs, ingatlan, eladó, telek, 1.098 m2, 7.990.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

OTTHON CENTRUM PÉCS
  • OTTHON CENTRUM PÉCS

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok