Ingatlan, eladó 44.900.000 Ft

Pécsi kistérség, Pécs , Mecsekoldal-Donátus Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Mecsekoldal-Donátus, Pécs, ingatlan, eladó, 44.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 44.900.000 Ft

Leírás

Donátusban akár két generáció együtt élésére is alkalmas panorámás okos ház eladó. Az alsó szinten található a garázs, egy tároló, wc valamint összejövetelekre vagy mosókonyha kialakítására lehetőséget biztosító szoba, mely közvetlenül a kertre nyílik. Jelenleg itt található a mosógép, melynek vizét a fúrt kútból nyerik, mint ahogyan a wc öblítése is így van megoldva. Innen egy belső lépcsőn át föl lehet menni a középső szintre.
Ezen a szinten a folyosóról két félszoba, egy konyha, tágas fürdőszoba, külön a wc, valamint egy gyönyörű nappali nyílik. A nappaliban egy vízteres kandalló került beépítésre, ami össze van kötve a napkollektorokkal, így a radiátorokat fafűtéssel és napenergiával is lehet fűteni, ha a gázos cirkó kazánt éppen mellőzni szeretnék. A meleg vizet is napkollektor biztosítja, borúsabb napokon a cirkó kazán működik. A napfényben fürdő nappaliból két külön teraszra léphetünk ki, az egyik délre, a másik nyugati irányba néz. A folyosóról a belső lépcsőn át jutunk a tetőtérbe. Itt egy önálló lakás került kialakításra. Balra az amerikai konyhás nappali, jobbra a kádas fürdőszoba, külön mellékhelyiség, majd a két egymásba nyíló szoba helyezkedik el. Az első szobából nyílik egy kis gardrób, melyet egy tetőablakkal fölszerelve fél szoba is kialakítható.
A tetőtéri lakás szükség esetén egy külső lépcső építésével teljesen önálló lakássá tehető. Ebben az esetben a lépcsőházat is érdemes beépíteni, ezáltal tovább növelhető a lakóterület.
A kert igényes, jól ápolt, szépséges növények, kerti tó, fedett pihenő biztosítja a tökéletes kényelmet. A pince a pihenő mellett kialakított tárolóból nyílik. Kis munkával a pince összeköthető az alsó szint kertkapcsolatos szobájával.
Ha bármilyen kérdése lenne, illetve ha szeretné megnézni az ingatlant élőben is, hívjon bizalommal a fenti számon.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Baranya megye, Pécs

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Mecsekoldal-Donátus, Pécs, ingatlan, eladó, 44.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Domino Ingatlan
  • Domino Ingatlan

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok