konyha-étkező-nappali+3 hálószobás házrész kiadó, 200 000 Ft

Pécsi kistérség, Pécs , Mecsekoldal-Belváros Városrész, Zichy Gyula utca

  • 0

konyha-étkező-nappali+3 hálószobás házrész kiadó

Ingatlan adatai

  • Ár: 200.000 Ft

Leírás

Az Orvostudományi Kartól 5 percnyire, egy 130 m2-es, konyha-étkező-nappali + 3 hálószobás, kétszintes, csodás panorámával rendelkező családi ház kiadó. Az alsó szinten található a nagy nappali, étkező+konyha kamrával, és egy illemhelyiség is. A felső szinten pedig a 3 különnyíló hálószoba, valamint a fürdőszoba és egy másik illemhelyiség található. Hatalmas terasz és erkély, valamint kert is tartozik hozzá. A fűtést egy központi gázkazán biztosítja. Parkolás a ház előtti udvaron lehetséges.
Dohányzás megengedett, háziállat tartása megegyezés tárgya.

5 minutes from the Medical School we are offering a 130 sqm, 4-rooms family house (3 bedrooms + living-room with a kitchen and a dining area) on the hillside with 2 stories and a beautiful panoramic view to the city. A big terrace, a balcony and a huge garden also belong to the house. On the groundfloor there is a big living-room, a kitchen with a dining area and a pantry. On the upper floor there are the 3 separate bedrooms, the bathroom and a separate toilet. Parking place is available on the courtyard. Smoking is allowed, pets are upon agreement.
Referencia szám: 3951 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Baranya megye, Pécs

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

konyha-étkező-nappali+3 hálószobás házrész kiadó

Jelöld meg, miben segíthetünk:

StudentHousing
  • StudentHousing

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.