Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 2.408 m2, 254.000.000 Ft

Marcali kistérség, Marcali

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Marcali, Marcali kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 2.408 m2, 254.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 254.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
  • Alapterület: 2408
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN:

Kiváló lehetőség, ha közvetlenül a főút mellett, Marcaliban szeretne cégének, vállalkozásának egy remek adottságokkal rendelkező, frekventált helyen lévő IPARI INGATLANT ! Az ingatlan a városközponthoz közel, 2408 m2 - es telken helyezkedik el, mely egy téglaépületből, és az ahhoz kapcsolódó könnyűszerkezetes csarnokrészből áll, összesen 880 m2 területű, mely autószalonként, illetve autószerelő műhelyként funkcionált, igény esetén bármilyen ipari tevékenység, vagy egyéb vállalkozás üzemeltetésére alkalmas. Az alsó, földszinti szalonrész 275 m2 területű, igényesen kialakított belső térrel, körben üvegezett, műanyag nyílászárókkal, így mindig világos, kellemes hangulatú. Az emeleti részen jelenleg irodaként funkcionáló, több helyiségből álló, 55 m2 - es lakrész került kialakításra, melyben új tulajdonosa saját életterét is kialakíthatja.  A szalon részből juthatunk a hátsó udvari, több műhelyrészből álló komplexumba, melyek praktikus elrendezéssel, öltözőkkel, önálló vizes blokkal, Hörmann elektromos ajtóval felszereltek. Az udvaron több gépjármű tárolására alkalmas hely van, emellett a telephely alkalmas nagyobb méretű tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek fogadására is. Amennyiben igény van rá, a tulajdonos lehetőség biztosít a teljes komplexum egyben, vagy külön - külön: az első épületrész - szalon + emeleti lakrész, illetve a hátsó csarnokrész bérlésére is.

AZ IPARI INGATLANON teljes közmű található, gáz - cirkó fűtési rendszer biztosítja a megfelelő komfortérzetet,a hátsó műhelyrészeken egyedi kiegészítő fűtési rendszerek kialakítása is megtörtént.

A TEJES IPARI INGATLAN BÉRLÉSÉRE IS BIZTOSÍTOTT A LEHETŐSÉG,:  600.000,-FT + ÁFA / HÓ, VAGY KÜLÖN - KÜLÖN,  SZALON + EMELETI LAKRÉSZ: 300.000,-FT + ÁFA / HÓ BÉRLETI DÍJ ELLENÉBEN, HÁTSÓ SZERELŐKOMPLEXUM: 300.000,-FT + ÁFA / HÓ BÉRLETI DÍJ ELLENÉBEN.

A VÁROS AZ M7 AUTÓPÁLYÁTÓL MINTEGY 10 PERCNYI TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ, ÍGY AZ INGATLAN REMEK IPARI, KERESKEDELMI BEFEKTETÉS LEHET, AMENNYIBEN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉREM AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN HÍVJON BIZALOMMAL:

06/ 70 6000 - 847 VÁRDAI SZABINA ÉRTÉKESÍTŐ

További információért forduljon az Openhouse Balatonboglár Ingatlanirodához, a # 92596 referencia számra hivatkozva, vagy keresse fel honlapunkat a www.balatonboglar.oh.hu, www.siofok.oh.hu, www.keszthely.oh.hu

Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére:

Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink ingyenes fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány készíttetése!

Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!

Várjuk szeretettel irodáinkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!

NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!
Referencia szám: 92596 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Somogy megye, Marcali

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Marcali, Marcali kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 2.408 m2, 254.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Openhouse Balatonboglár
  • Openhouse Balatonboglár

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok