Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 8.000 m2, 34.990.000 Ft

Monori kistérség, Maglód

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Maglód, Monori kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 8.000 m2, 34.990.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 34.990.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
  • Alapterület: 8000

Leírás

Maglódon a Wodiáner Ipari Parkban, eladó egy 8000 nm-s, külterületi, G-IP jelű építési övezetbe sorolt gazdasági és egyéb ipari célra hasznosítható terület.

Az övezetben a gazdasági tevékenységet folytató tulajdonos, vagy használó, a személyzet számára szolgáló, lakásokat is elhelyezhet. A területből jelenleg maximum 2 telephely alakítható ki, így 2 lakás helyezhető el a területen. Ezen területek maximális beépíthetősége 35%.

Jelenleg a területet a helyi mezőgazdasági vállalkozók művelik, bár hivatalosan a terület, művelési ág alól kivett terület.

A teleken jelenleg épület vagy felépítmény nem található.

Közmű ellátottság:
Jelenleg 380 V elektromos bekötés található a területen. A víz a villany, és földgáz bekötése a közeli utcáról megoldható.

Megközelíthetőség:
Maglód város Pest megye területén, a fővárostól (0 kilométerkő) 26 km-re, Nagy Budapest határától körülbelül 1,5 km-re délkeletre fekszik. Közigazgatásilag egy rövid szakaszon, (mintegy fél km-es hosszon) a főváros és Maglód szomszédok.
Az M0-ás autópálya nyomvonala közvetlenül a város nyugati határa mellett – az Ecser és Maglód közötti völgyben – halad el, a 31-es főközlekedési út keresztezésében megépült csomóponttal.
A település megközelíthető a 31 főútról Budapest felől és Szolnok felől egyaránt, Ecser és Gyömrő felől a 3111-es számú főúton.
Budapest – Újszász kétvágányos vasútvonal megy át a településen, egy állomással és egy megállóhellyel, az állomáson iparvágány, kirakodási lehetőség van.
A terület közvetlen a 31-s főútvonalról közelíthető meg, kisebb részben szilárd aszfaltozott, betonúton, nagyobb részben azonban, tömörített, jó minőségű kövezett úton.

Irányár: 34.990.000 Ft + ÁFA
Referencia szám: 191_1207 | Az elmúlt 30 napban: 6 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Maglód

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Maglód, Monori kistérség, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 8.000 m2, 34.990.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Ingatlan ABC Kft.
  • Ingatlan ABC Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok