Ingatlan, eladó telek, 2.900 m2, 7.900.000 Ft

Tatabányai kistérség, Vértessomló

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Vértessomló, Tatabányai kistérség, ingatlan, eladó, telek, 2.900 m2, 7.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 7.900.000 Ft
  • Telek típusa: Egyéb telek
  • Alapterület: 2900

Leírás

Megvételre kínálunk egy Vértessomló határában lévő telket. Az ingatlant a közeljövőben belterületté nyilvánítják. Jelenleg egy 33nm-s faház található rajta, melynek falai ásványgyapot és Nikecell szigetelést kaptak. A színezés az új tulajdonos feladata lesz. Az ingatlanba a víz és a villany bevezetésre került, a szennyvíz saját emésztőgödörbe lett kötve. A fűtés vegyes tüzelésű kályhával megoldott. A meleg víz villanybojlerről biztosított.
A kertben grillező, filagória épült. A telek parkosított, örökzöldekkel, gyümölcsfákkal. A kertigépek a vételár részét képezik.
Vértessomló német nemzetiségű falu, a Vértes hegység lábánál. Levegője kristály tiszta. A községben több bolt, óvoda, iskola, rendelő, patika található. A közösségi élet rendkívül színvonalas.
Tatabánya gépkocsival, autóbusszal percek alatt elérhető. A szomszédos község Várgesztes, mely nagyon vonzó kirándulóhely.
Referencia szám: T013013

Hasznos helyek a közelben - Komárom-Esztergom megye, Vértessomló

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Vértessomló, Tatabányai kistérség, ingatlan, eladó, telek, 2.900 m2, 7.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

 Tarel Ingatlanforgalmazó  Kft.
  • Tarel Ingatlanforgalmazó Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.