Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 875 m2, 3.700 Euro

Mosonmagyaróvári kistérség, Kimle

  • 875

Kimle, Mosonmagyaróvári kistérség, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 875 m2, 3.700 Euro

Ingatlan adatai

  • Ár: 3.700 Euro
  • Üzleti ingatlan típusa: Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
  • Alapterület: 875
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

Az országhatártól néhány kilométerre, az M1-ES autópályától pár percre, azonnali termelésre, gyártásra alkalmas IPARI ÉPÜLET KIADÓ .

A több fő egységből álló épület együttes részben is bérelhető, legkisebb egysége 875 m2-es. Az alaprajzon láthatóak a bérelhető egységek méretei. GYÁRTÓ-ÖSSZESZERELŐ-TERMELŐ tevékenységre tökéletes választás.

A több épületből álló részen logisztikai egység, gyártó egység, adminisztrációs irodák, öltöző, vizesblokk, étkező rész áll rendelkezésre. A LOGISZTIKAI RAKTÁR polcrendszerrel felszerelt, a rakodást 2 db kamionos rakodórámpa segíti. A csarnok részeken hőlégbefúvásos gázfűtési rendszer működik, az irodákban és szociális részeken radiátoros fűtés van. Az épületrészek sűrített levegős rendszerrel kiépítettek. A villanycsatlakoztatás is megfelelően kiépített, akár nagy áramfogyasztású tevékenység is lehetséges.

Igény esetén lehetőség van akár EGY VAGY TÖBB EGYSÉG BÉRLETÉRE IS . A bérleti díj 4.2 Euró/m2/hó + Áfa, bérlési mérettől és szerződési időtartamtól függően irányárnak tekinthető.

Amennyiben ez az KIADÓ IPARI INGATLAN felkeltette figyelmét, kérem hivatkozzon az alábbi referencia számra: 91855 WWW.MOVAR.OH.HU
BUBLA ZOLTÁN : +36-70-360-07-15

Az OPENHOUSE MOSONMAGYARÓVÁRI IRODÁJÁNAK további kínálata: WWW.MOVAR.OH.HU
Referencia szám: 91855 | Az elmúlt 30 napban: 2 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Győr-Moson-Sopron megye, Kimle

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Kimle, Mosonmagyaróvári kistérség, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 875 m2, 3.700 Euro

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Openhouse Móvár
  • Openhouse Móvár

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.