Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 36 m2, 80.000 Ft

Budapest, XI. kerület , Kelenföld Városrész

  • 36

Kelenföld, XI. kerület, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 36 m2, 80.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 80.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Iroda
  • Alapterület: 36
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben található, nem messze a Kelenföldi pályaudvartól, az M7-es és M1-es autópályáktól, valamint jó tömegközlekedéssel a belváros felé ? kevesebb, mint fél óra alatt elérhető Budapest szíve.

HÁZ JELLEMZŐI:
A tíz emeletes lapos tetős tégla irodaház beltere szinte teljesen új, jó állapotú. Több, mint kétszáz irodahelység található az épületben. A 24 órás recepciószolgálat megkönnyíti a bérlők dolgát a kulcsok, valamint a bejövő posta teljes kezelésével, a huszonnégy órás biztonsági szolgálat pedig a teljes nyugalmat szolgáltatja a használóknak. A bérlők kényelmét szolgálja a takarítószolgálat munkája is. A közeli szálloda, fitness-rész szolgáltatásait (rendezvényszervezés, welness és sportolási lehetőség, szálloda) az irodák bérlői tíz százalék kedvezménnyel vehetik igénybe. Ugyancsak 10% kedvezménnyel válogathatnak bérlőink a ház földszintjén lévő étterem ? la carte és a kávézó kínálatából. Az irodaházban különböző méretű rendezvénytermek bérlésére is van lehetőség.

IRODÁK JELLEMZŐI:
Az irodaházban a bérelhető irodahelységek közül a legkisebb 18 nm-es, és innentől nagyságuk felfele 18nm-es egységekkel növelhető a szabad helyek figyelembe vételével. A helyiségek külön-külön vagy egy bejáratról való megközelítése választható. A 36nm-es mérettől felfelé a bérlők választása szerint kerülnek elválasztásra, illetve egybenyitásra a helyiségek. Az irodák mindegyike szőnyegpadlós vagy laminált parkettás, légkondicionálóval felszerelt, bútor nélküli. Némelyikben van lehetőség konyha, illetőleg saját mellékhelyiség kialakítására. Az irodák belseje, felújítása a bérlő ízlése, igénye szerint szabadon alakítható, amelyet a tulajdonos alapszinten saját költségén megcsináltat. Ebbe beletartozik a járófelület burkolatának cseréje is. További felújításokhoz megbeszélés alapján hozzájárulását adja ? egyeztetett költségviseléssel.

IRODA MÉRETEI:
Az irodahelységek közül a legkisebb 18 nm-es, és innentől nagyságuk felfele ugyan ennyivel növelhetőek az irodák egybenyitásával - az aktuális szabad helyek szerint. A helyiségek külön-külön vagy egy bejáratról való megközelítése választható.
Belmagasság 2,7 m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A bérlőnek a kifelé menő telefonvonalakról és az internetről kell gondoskodnia ? ezt nem tartalmazza a bérleti díj + rezsiköltség. A belső telefonvonalak az irodaházban biztosítottak, így a házon belüli hívások díjtalanok. A fűtést a házban lévő központi kazán biztosítja. Az alap felszereltségű irodákhoz a minden folyosó végén megtalálható mellékhelyiségek használati joga tartozik. Majd minden irodahelyiség légkondicionálóval felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
A bérleti díj 80.000,-+Áfa/hó. A bérleti díjon felül a rezsiköltségeket kell megfizetni, amely mértéke 50.000,-Áfa/hó költséget tesznek ki havonta. Ezen összegek magukban foglalják az üzemeltetési költséget, az irodák, illetve a közös helységek napi takarítását, a 24 órás biztonsági, illetve portaszolgálatot, szemétszállítást, valamint a lift és az épület karbantartását. Ez tartalmazza a villamos és gáz energiát légköbméter-arányosan, valamint a víz illetve csatorna díjat területarányosan.

PARKOLÁS:
A parkolás a szálloda előtti parkolóban díjmentes, de lehetőség van állandó parkolóhely bérlésére az épület hátsó udvarán. Itt is 24 órás portaszolgálat van, az illetéktelen behajtás ellen sorompó üzemel. A parkolóhelyek csak az előre leadott rendszámú gépkocsik által használhatóak. Egy beálló bérleti díja havi 13.650,- + Áfa.

TÁROLÓ, RAKTÁR:
Az épület alsó szintjén az épületből és a parkolóból megközelíthetően a készlet erejéig bérelhetők raktárhelyiségek is. Teherlift használatára is van lehetőség.

Az iroda havi teljes költsége, mely nem tartalmazza az internetet és a kimenő telefont 165.100,- forint; a bérlethez 3 havi kaució szükséges.

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
Referencia szám: 6371732

Hasznos helyek a közelben - Budapest, Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Kelenföld, XI. kerület, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 36 m2, 80.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Lotus House Ingatlaniroda
  • Lotus House Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok