Ingatlan, eladó telek, 1.121 m2, 6.000.000 Ft

Zalaszentgróti kistérség, Kehidakustány

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Kehidakustány, Zalaszentgróti kistérség, ingatlan, eladó, telek, 1.121 m2, 6.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 6.000.000 Ft
  • Telek típusa: Egyéb telek
  • Alapterület: 1121
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

A Zala folyó észak - déli völgyében elterülő Kehidakustány település nem csak történelmi múltjáról híres hanem jelenéről is. Kedvelt turisztikai célpont. A gyógyfürdő sokrétű szolgáltatásai mellett a szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan lehetőség nyílik, mint pl.: a horgászat, vadászat, lovaglás, múzeumlátogatás, vagy csak egy romantikus séta oxigén dús levegőn, csodálatos természeti környezetben, a szemet gyönyörködtető dombok zöld lankái közt. A falu és a közeli települések színvonalas vendéglátó egységei kitűnő boraikkal és gasztronómiai különlegességeikkel várják az idelátogatókat. A tartósabb időt eltöltők a közeli települések adta kikapcsolódást és változatosságokat élvezhetik (Hévíz 10 km, Keszthely és a Balaton 20 km, Zalacsány 3 km, Zalaszentgrót 10 km).

Ez az építési telek 30 %-ban beépíthető akár két lakásos társasházzal is. Központi helyzetére tekintettel továbbiakban kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó egység, egészség központ is épülhet rá.

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - hívjon Ön is bizalommal a +36-30/942-33-70 -es telefonszámon az alábbi referenciaszámra hivatkozva:92702

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel és CSOK tájékoztatással áll rendelkezésére.

Bízza profikra ingatlanügyeit!  
Referencia szám: 92702 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Kehidakustány

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Kehidakustány, Zalaszentgróti kistérség, ingatlan, eladó, telek, 1.121 m2, 6.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Openhouse Zalaegerszeg
  • Openhouse Zalaegerszeg

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok