Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 291 m2, 122.000.000 Ft

Budapest, XI. kerület , Hosszúrét Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Hosszúrét, XI. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 291 m2, 122.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 122.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Üzlethelyiség
  • Alapterület: 291
  • Ingatlan állapota: Újszerű

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
XI. kerület Hosszúréten, a Gazdagréti lakótelep szomszédságában helyezkedik el az épület ? a lakótelep ellátottságának minden előnyével, de annak minden hátránya nélkül. Közlekedése kiváló, mind tömegközlekedési eszközökkel, mind saját közlekedési eszközzel jól megközelíthető.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A társasház 2007-ben épült - négy öröklakás és egy nagy céges felület került benne kialakításra. A ház külső megjelenése is igen exkluzív. A társasházhoz tartozik egy igényesen kialakított, nagyméretű, közös használatú kert is. Az épület az alagsori résszel és a beépített tetőtérrel együtt négy szintes. A házban korszerű, hatszemélyes lift üzemel. A külső határoló falak 50 cm vastagságúak a külön hőszigetelésnek köszönhetően. A helyiségek egy része a gondozott kertre, másik részük az utca felé néz és nincs előtte másik épület.

INGATLAN JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált üzleti felület a ház félemeleti beosztásának is köszönhetően több szinten helyezkedik el. Az alsóbb szinteken elsősorban raktárakat, mosókonyhát, egy konyharészt és férfi-női öltözőt találhatunk a társasházi közös tulajdonú részek mellett. Az üzleti felületet kellemesen kiegészíti egy lakás a tetőtérben, mely klasszikus kialakítású. Kialakítása mind az üzleti felületnek, mind a lakásnak nagyon igényes, ahogy az egész lépcsőházé is. A belső ajtók tömör fa, 5 cm vastagságúak, amik garantálják a tartós használhatóságot. Mind a lenti, mind a fenti konyhában beépített a konyhabútor. A házban üzemelő lift a pinceszinttől közlekedik majdnem a tetőtérbe, így innen néhány lépcsővel jutunk a biztonsági bejárati ajtóhoz. A lakás nagyobb helyisége tárgyalóként is kiválóan használható. A konyharész külön ablakkal rendelkezik, igény szerint akár le is választható. A lakás bejárati ajtaja mellett a liftakna teteje található, ami felett tároló-szekrény került kialakításra, ahogy a falak mentén is. Mivel a lift ide már nem közlekedik és kialakításának köszönhetően amúgy is hangtalan, nem zavarja ennek a résznek akár a tényleges lakásként való használatát.
Az üzleti felület nagy része elsődlegesen orvosi, fogászati célokra került kialakításra. A pinceszinten lehetőség van akár műtő-rész kialakítására kisebb beavatkozásokhoz. A röntgen is csak a lehetőséget rejti és engedélyezett, gépet nem tartalmaz. A földszinti rész mind a lépcsőházból, mind közvetlen bejárattal az utca felől is megközelíthető.

INGATLAN MÉRETEI:
Az ingatlan teljes területe nettó 290,63nm, míg bruttó 318,23nm; a pinceszinten 96,63 nm, a földszinten 147,4nm, míg a tetőtéri lakás/iroda bruttó 74,2nm, nettó 46,6nm.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést a pinceszinten elhelyezett központi kazán biztosítja. Ennek a céges felületnek (pinceszint, földszint, tetőtér) saját kazánja és mérőórái vannak ? függetlenül a társasház négy lakásának óráitól, kazánjától. Ez külön cső- és vezetékhálózattal került kialakításra.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség a társasházban 200 Ft/nm.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti területen jó körülmények között és minden napszakban jó lehetőség nyílik. Ezen kívül lehetőség van a ház kertjének hátsó részében való parkolásra.

Vételár: 122 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
Referencia szám: 6629030 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Hosszúrét, XI. kerület, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 291 m2, 122.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Lotus House Ingatlaniroda
  • Lotus House Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok