Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 3.916 m2, 30.000.000 Ft

Sátoraljaújhelyi kistérség, Hollóháza , Hollóháza Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Hollóháza, Hollóháza, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 3.916 m2, 30.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 30.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Telephely
  • Alapterület: 3916
  • Telekterület: 2995
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Az ingatlanok környezete, megközelíthetősége
Hollóháza Budapesttől 268 km-re északkeletre található, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc megyeszékhelytől 92 km-re északkeletre. Lakosainak száma 821 fő. Megközelítése gépjárművel a 3-as sz. úton Hidasnémetiig, majd alsóbbrendű úton lehetséges, valamint Sátoraljaújhely és Pálháza felől is elérhető. Az értékelt ingatlan a település központtól délkeletre található. A Szlovák határ (Skároš felé) 6 km-re, az Ukrán határ (Záhony) 98 km-re található. A jelenleg is működő Hollóházi porcelángyár a szomszédos ingatlanon található. Az ingatlanok a község központjától délkeletre, kb. 1 km-re találhatóak.

1. A telek sík, szabálytalan sokszög alakú. A földszint+3 emelet kialakítású épület 1982 körül épült. Az alapozás beton pontalap és sávalap. A függőleges teherhordó szerkezet vasbeton pillérváz, tégla kitöltő falazattal. A födém vasbeton födémpanel. A tetőlapos tető, bitumenes vízszigeteléssel. A belső lépcső szintén vasbeton szerkezetű. A nyílászárók fém és fa szerkezetűek, nem hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat klinkertégla burkolat, valamint üvegtégla fal. A beltéri padlóburkolat PVC, beton, és kerámia lap. A falak festettek és csempeburkolattal ellátottak. Az épület általános műszaki állapota felújítandó.
Közművek: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz. A közművek a közterületen
megtalálhatóak, az épületről azonban már leválasztották őket.
Telek terület: 2995 m2
Összes nettó felépítmény terület: 3916 m2
Ára: 30 M + Áfa

2. Az ingatlanon három felépítmény található. Az északnyugati sarokban kapott helyet egy földszint+3 emeletes felépítmény. A második felépítmény a raktár épület. Ez egy földszintes kialakítású, acél vázszerkezetű, tégla kitöltő falazatú épület. Alapozása beton, a tető nyeregtető, acél rácsos tartó szerkezettel, fémlemez fedéssel. A nyílászárók itt fa és fém, nem hőszigetelő szerkezetek. A homlokzat vakolt, a belső padlóburkolat kerámia és beton, a falak festettek. Általános műszaki állapota közepes. A harmadik felépítmény az étkező épülete. Ez egy földszint + emelet kialakítású felépítmény. Alapozása beton, tartószerkezete vasbeton pillérváz, tégla kitöltő falazattal. A födém vasbeton, a tető lapos tető, bitumenes lemez szigeteléssel. A nyílászárók műanyag szerkezetek hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat betonfelület és klinkertégla burkolat, a belső padlóburkolat. A belső falak festettek és csempézettek, valamint fa lambériával burkoltak. Általános műszaki állapota közepes. A földszinten néhány helyen felvizesedés nyomai láthatóak.
Telek terület: 2623 m2
Összes nettó felépítmény terület: 1683 m2
Ára: 30 M + Áfa

A két ingatlan együttes ára 60 M + Áfa
Referencia szám: IP001512 | Az elmúlt 30 napban: 3 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hollóháza

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Hollóháza, Hollóháza, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 3.916 m2, 30.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

OC Központ
  • OC Központ

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok