Ingatlan, eladó 59.900.000 Ft

Hódmezővásárhelyi kistérség, Hódmezővásárhely

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi kistérség, ingatlan, eladó, 59.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 59.900.000 Ft

Leírás

Hódmezővásárhely közvetlen központjában, 758 m2-es telken, 2007-ben épült 340 m2-es többteraszos ház eladó. A magas minőségi színvonalon kivitelezett különlegesen felszerelt épületben hét szoba, két nappali, négy fürdőszoba, négy gardrób, egy „high-tech” konyha, egy kamra és étkező van. Ezen kívül két nagyméretű autó és kerékpárok tárolására alkalmas garázs, egy 50m2-es wellnes terem, valamint infraszauna is tartozik a házhoz. A tetőtérben 40 m2-es hidegburkolattal borított pakolótér van.
A fűtés két gázkazánnal, külön körön működő cirko-gázkazános, félszintenként programozható termosztáttal szabályozható. A helységek részben padló, részben radiátor fűtésűek a funkciótól függően. A fűtést még gazdaságosabbá teszi az egyik nappaliban található nagyméretű cserépkályha /három évre visszamenőleg megmutatható a gázszámla 20-22000 Ft/hó villany kb. 18 000 Ft/hó/. A gazdaságos energiafelhasználás érdekében elő van készítve a napkollektorok fogadásához szükséges cső és vezetékrendszer. A helységek burkolata: hidegburkolat, extra minőségű lamináltlap, illetve kettő helyiségben szőnyegpadló.

A garázs bejárata távirányítós mozgókapuval, a ház szintenkénti kamerás kaputelefonnal, több szinten külön szakaszolható riasztórendszerrel van felszerelve. Hőtechnikai minősítése „A”.
A ház 200 méterre van kórháztól és a gyógyszertártól, 300 m-re a postától, a polgármesteri hivataltól és a bankoktól, 5 perc sétányira a termálvizes strandfürdőtől és az uszodától.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Csongrád megye, Hódmezővásárhely

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi kistérség, ingatlan, eladó, 59.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Belvárosi Ingatlaniroda
  • Belvárosi Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok