Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 820 m2, 42.900.000 Ft

Hévízi kistérség, Hévíz , Hévíz Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Hévíz, Hévíz, ingatlan, eladó, mezőgazd. ingatlan, 820 m2, 42.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 42.900.000 Ft
  • Alapterület: 820
  • Telekterület: 46724

Leírás

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

Keszthely-Hévíz szomszédságában, a Balatonhoz közel 1996-ban épült lovas birtokot kínálunk eladásra!

A terület a Keszthely-Zalaszántói út nyugati oldalán, a 270 éves idegenforgalmi kuriózumnak számító Gyöngyösi Betyárcsárdával szemben az út és a Gyöngyös patak között terül el. A 4,7 hektáros területen 2 épület található, egy 20 X 60 m-es fedett lovarda (jelenleg takarmány szárító, tároló csarnok), mely kisebb bővítéssel nemzetközi lovas versenyek rendezésére is alkalmassá tehető, ill. a 820 m2 alapterületű lovarda, melynek földszintjén 15 boksz és 14 állásos istálló van kialakítva, valamint 1 szobás szolgálati lakás szociális helységgel. A bejárati szárnynál egy kisebb vendéglátóipari egység (büfé, söröző), az emeleti szinten 12 apartman került megtervezésre.
A környezet adottságánál fogva potenciális lehetőséget nyújt a vendégek sokoldalú igényeinek kielégítésére. Hévíz közelsége, ill. speciális vendégköre eddig is meghatározó volt szolgáltatásainak kialakításában.

Amikor a lovarda működött az alábbi programok szervezését tette lehetővé:

A turizmust különböző célra kiképzett lovak szolgálták, kocsizásra, iskolára és egyéb tevékenységre voltak igénybe vehetők. A keszthelyi kórház gyermek-rehabilitációs osztályán kezelt sérült gyermekek hippoterápiáját ill. rehabilitációs céllal felnőtt betegek részére (Hévíz Szent András Kórház) terápiás gyógytornát biztosítottunk igény szerint. Évek óta saját területünkön ill. a Gyöngyösi Betyárcsárda udvarában az idény minden napján csikós-lovasprogramot kínáltunk. A szálláshelyek és a vendéglátó helyiségek kialakításával szerettünk volna vendégkörünket bővíteni.)

Fűtésre vegyes tüzelésű kazán van tervezve. A vezetékes gáz kiépítése a birtokig tervbe van véve. Vezetékes víz van, de önálló, saját kútról is meg lehet oldani az ivóvízellátást. Csatornázás még nincs, de 40 m3-es szennyvíztároló ki van építve. 3 X 25 amper ipari áram van.

Alapadatok:
Alapterület: 817 m2
Telekterület: 46724 m2 = 4,7 ha
Gáz: nincs
Víz: telken
Villany: 3 fázis (400V)
Csatorna: nincs
Parkolás: udvarban 12 autó számára

Komoly érdeklődés esetén kérem hívjon, vagy írjon!

Üdvözlettel:
Bázsa Gabriella
Vezető Tanácsadó
0670/454-0462
Referencia szám: M0000468 | Az elmúlt 30 napban: 17 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Zala megye, Hévíz

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Hévíz, Hévíz, ingatlan, eladó, mezőgazd. ingatlan, 820 m2, 42.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Otthon Centrum Keszthely
  • Otthon Centrum Keszthely

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok