Ingatlan, eladó 23.500.000 Ft

Gyulai kistérség, Gyula

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Gyula, Gyulai kistérség, ingatlan, eladó, 23.500.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 23.500.000 Ft

Leírás

Déli fekvésű előkertes, tehermentes családi ház eladó Gyula, Németvároson, a városközponthoz közel, kertvárosi környezetben.
Helyiségek: 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC, előszoba, zárt fűtött terasz, nyitott terasz, garázs, 2 melléképület.
A ház a város egyik legmagasabb pontján épült 1970-ben. Felújítások a közelmúltban: elektromos hálózat átvezetékelése, cirkofűtés turbo kombi kazánnal, új aljzat és laminált padló, új redőnyök, reluxa, beépített konyhabútor, falak glettelése, friss festés-mázolás, kémények átrakása és ellenőrzése (jelenleg használaton kívül). Beépített teljes körű informatikai rendszer: Tv, internet, telefon, Wifi.
A parkosított kert igazi kikapcsolódást nyújt, a legnagyobb hőségben is kellemes a nagy diófáknak köszönhetően. A jó levegőt az örökzöldek biztosítják. Öntözni a fúrt, kerti kútból lehet, de vezetékes csap is kiépítésre került.
Pár percre orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt, szolgáltató sor található.
Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Békés megye, Gyula

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Gyula, Gyulai kistérség, ingatlan, eladó, 23.500.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

  • Szegedi Lajosné

  • 30/744-3362

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok